Toorx BRX-3000 Όρθιο Ποδήλατο Γυμναστικής Ηλεκτρομαγνητικό με Ροδάκια
Ποδήλατα Γυμναστικής

Toorx BRX-3000 Όρθιο Ποδήλατο Γυμναστικής Ηλεκτρομαγνητικό με ΡοδάκιαΚωδικός: 15992166

Το όρθιο ποδήλατο της εταιρείας Toorx, απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασκηθούν στο σπίτι τους και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αθλητές, καθώς διαθέτει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Επίσης αποτελεί ένα από τα λιγότερο ογκώδη μηχανήματα γυμναστικής...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 160kg
  • Ειδικά Χαρακτηριστικά: Βάση Tablet/Κινητού, με Ροδάκια
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 999,00 €

Περιγραφή

Το όρθιο ποδήλατο της εταιρείας Toorx, απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασκηθούν στο σπίτι τους και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αθλητές, καθώς διαθέτει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Επίσης αποτελεί ένα από τα λιγότερο ογκώδη μηχανήματα γυμναστικής που το καθιστούν ιδανικό για μικρούς χώρους και διαμερίσματα. Διαθέτει ηλεκτρική κονσόλα, στην οποία μπορείτε να διαβάζετε πληροφορίες για τις ρυθμίσεις δυσκολίας και την απόσταση. Τέλος, με τα ροδάκια που έχει, η μεταφορά του μέσα στο σπίτι γίνεται εύκολα.

Για την καλή λειτουργία του μηχανήματος, το μέγιστο βάρος του χρήστη θα πρέπει να είναι 10-12 κιλά λιγότερα από το εργοστασιακό μέγιστο βάρος χρήστη.

  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 160kg
  • Ειδικά Χαρακτηριστικά: Βάση Tablet/Κινητού, με Ροδάκια

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
06-432-371
Είδος
Όρθιο
Τρόπος Λειτουργίας
Ηλεκτρομαγνητικό
Ηλεκτρονική Κονσόλα
Ναι
Βάρος Δίσκου
16 kg
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
160 kg
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Βάση Tablet/Κινητού, με Ροδάκια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν