Όλα Bio Bio Σπόροι Σίτου Καμούτ Ολικής Άλεσης 500gr
Δημητριακά

Όλα Bio Bio Σπόροι Σίτου Καμούτ Ολικής Άλεσης 500gr Κωδικός: 16041320

Καμούτ της εταιρείας Όλα Bio, χαμηλό σε γλουτένη. Το σιτηρό kamut είναι μια πολύ παλιά ποικιλία σταριού, το οποίο πιθανότατα προέρχεται από την Αίγυπτο. Το kamut μπορει να καταναλωθει ωμο

Δες όλη την περιγραφή

Καμούτ της εταιρείας Όλα Bio, χαμηλό σε γλουτένη. Το σιτηρό kamut είναι μια πολύ παλιά ποικιλία σταριού, το οποίο πιθανότατα προέρχεται από την Αίγυπτο. Το kamut μπορει να καταναλωθει ωμο και ταιριάζει πολύ καλά σε μούσλι ή γιαούρτι φρούτων. οι κόκκοι είναι επίσης σχεδόν δύο φορές μεγαλύτεροι από αυτους του παραδοσιακου σίτου.

Δες όλη την περιγραφή
3,71
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 3,71 €

Περιγραφή

Καμούτ της εταιρείας Όλα Bio, χαμηλό σε γλουτένη. Το σιτηρό kamut είναι μια πολύ παλιά ποικιλία σταριού, το οποίο πιθανότατα προέρχεται από την Αίγυπτο. Το kamut μπορει να καταναλωθει ωμο και ταιριάζει πολύ καλά σε μούσλι ή γιαούρτι φρούτων. οι κόκκοι είναι επίσης σχεδόν δύο φορές μεγαλύτεροι από αυτους του παραδοσιακου σίτου. Περιέχει εκτός από πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, επίσης, βιταμίνες της ομάδας Β και μέταλλα. Το αλεύρι kamut μπορεί να αντικαταστήσει το αλεύρι σίτου στις περισσότερες συνταγές. Συνδυάστε μαγειρεμένο σιτηρό kamut με τυρί φέτα για μια γρήγορη κρύα σαλάτα, ή να το χρησιμοποιείτε ως βάση για πιλαφι. Το Σιτηρό kamut βρίσκεται στα δημητριακά και στα ψημένα τρόφιμα, όπως τα κράκερς, μπισκότα, και τα ψωμιά. Είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή νιφάδων, ή αλεύρι.

Κατασκευαστής

Όλα Bio (Δημητριακά)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σιτάρι
Τύπος
Σπόροι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πρωτεΐνης
Όχι
Ολικής Άλεσης
Ναι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι
Vegan
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
500 gr
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες