Νευρολογία και νευροχειρουργική εικονογραφημένη
Επιστημονικά Βιβλία

Νευρολογία και νευροχειρουργική εικονογραφημένη Κωδικός: 16194848

Η 5η έκδοση του βιβλίου Νευρολογία και Νευροχειρουργική Εικονογραφημένοι έχει ενημερωθεί και ελεγχθεί εις βάθος, ιδιαιτέρως στα πεδία εκείνα που έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην κατανόηση της...

Δες όλη την περιγραφή

Η 5η έκδοση του βιβλίου Νευρολογία και Νευροχειρουργική Εικονογραφημένοι έχει ενημερωθεί και ελεγχθεί εις βάθος, ιδιαιτέρως στα πεδία εκείνα που έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην κατανόηση της παθογένεσης των νευρολογικών νόσων και στη νευρολογική και νευροχειρουργική αντιμετώπιση των ασθενών. Ενσωματώνει τις τρέχουσες κλινικές κατευθυντήριες οδηγίες,...

Δες όλη την περιγραφή
65,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 58,50 €

Περιγραφή

Η 5η έκδοση του βιβλίου Νευρολογία και Νευροχειρουργική Εικονογραφημένοι έχει ενημερωθεί και ελεγχθεί εις βάθος, ιδιαιτέρως στα πεδία εκείνα που έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην κατανόηση της παθογένεσης των νευρολογικών νόσων και στη νευρολογική και νευροχειρουργική αντιμετώπιση των ασθενών. Ενσωματώνει τις τρέχουσες κλινικές κατευθυντήριες οδηγίες, περιλαμβάνοντας συστάσεις από το UK National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE).

Η "Νευρολογία και Νευροχειρουργική Εικονογραφημένη" είναι ιδανική για τους φοιτητές της Ιατρικής και τους ειδικευόμενους ιατρούς. Το ακριβές κείμενο διαμορφώνεται μαζί με καθαρές και εύκολες στην απομνημόνευση εικονογραφήσεις, κάτι το οποίο βοηθά στο να αποσαφηνισθούν πεδία, που για τους περισσότερους φοιτητές φαίνονται δύσκολα ή ακόμη και απαγορευτικά. Η απλότητα και η καθαρότητα στα διαγράμματά του παρέχουν τη γνώση με τρόπο πιο εύληπτο από κάθε αντίστοιχο ανταγωνιστικό κείμενο.
Από προηγηθείσες αξιολογήσεις
"...μακράν το καλύτερο βιβλίο νευρολογίας που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο φοιτητής της Ιατρικής."
Stu White in St Mary's Hospital Gazette
"...ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο που συνιστάται για τη βιβλιοθήκη του κάθε επαγγελματία ιατρού."
JAS Hall in the West Indian Medical Journal

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
590
Έτος έκδοσης
2016
Διαστάσεις
25x19 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες