Τρίγλωσσο λεξικό στατιστικών όρων, Αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά: Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά
Λεξικά

Τρίγλωσσο λεξικό στατιστικών όρων, Αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά: Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικάΚωδικός: 163001

Το λεξικό αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό στατιστικών όρων που εμφανίζονται στην αγγλική, τη γαλλική και την ελληνική βιβλιογραφία, παλαιά και σύγχρονη. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο...

Δες όλη την περιγραφή

Το λεξικό αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό στατιστικών όρων που εμφανίζονται στην αγγλική, τη γαλλική και την ελληνική βιβλιογραφία, παλαιά και σύγχρονη. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα σε όσους ασχολούνται με τη στατιστική επιστήμη ή μελετούν, για οποιονδήποτε λόγο, αγγλικά ή γαλλικά στατιστικά συγγράμματα (στατιστικούς, ερευνητές,...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Γιάννης Μοσχάκης
  • Εκδότης: Πατάκης
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2003
  • Αριθμός σελίδων: 315
  • Κωδικός ISBN-13: 9789601609539
  • Διαστάσεις: 24×17
13,10
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 12,39 €

Περιγραφή

Το λεξικό αυτό περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό στατιστικών όρων που εμφανίζονται στην αγγλική, τη γαλλική και την ελληνική βιβλιογραφία, παλαιά και σύγχρονη. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα σε όσους ασχολούνται με τη στατιστική επιστήμη ή μελετούν, για οποιονδήποτε λόγο, αγγλικά ή γαλλικά στατιστικά συγγράμματα (στατιστικούς, ερευνητές, αναλυτές, καθηγητές, φοιτητές κτλ.).
Στο πρώτο μέρος του λεξικού παρατίθενται οι αγγλικοί στατιστικοί όροι, γραμμένοι κατ' αλφαβητική σειρά, και οι αντίστοιχοι γαλλικοί και ελληνικοί. Στο δεύτερο μέρος παρατίθενται, επίσης κατ' αλφαβητική σειρά, οι ελληνικοί στατιστικοί όροι και οι αντίστοιχοι αγγλικοί και γαλλικοί.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Επιστημονικά & Εγκυκλοπαιδικά Λεξικά
Υπότιτλος
Αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά: Ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
315
Έτος έκδοσης
2003
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη