Υφασμάτινες Ντουλάπες

1014 Υφασμάτινη Ντουλάπα με Φερμουάρ και Ράφια σε Καφέ Χρώμα 130x45x175cm 42014NTL00CL Κωδικός: 16407755

Υφασμάτινη ντουλάπα μεγάλων διαστάσεων και πολλαπλών θέσεων για πλήρη οργάνωση του χώρου σας. Είναι φορητή, με μεταλλικό σκελετό, σχεδιασμένη να προστατεύει τα ρούχα και τα παπούτσια σας από

Δες όλη την περιγραφή

Υφασμάτινη ντουλάπα μεγάλων διαστάσεων και πολλαπλών θέσεων για πλήρη οργάνωση του χώρου σας. Είναι φορητή, με μεταλλικό σκελετό, σχεδιασμένη να προστατεύει τα ρούχα και τα παπούτσια σας από τη σκόνη και τις βρομιές. Τοποθετείται σε υπόγεια, παιδικά δωμάτια, κρεβατοκάμαρες, σοφίτες κτλ.

Δες όλη την περιγραφή
20,04
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 20,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 22,95 €

  2. 32,00 €

  3. 39,90 €

  4. 27,00 €

  5. 27,90 €

  6. 22,94 €

  7. 21,91 €

  8. 22,99 €

  9. 29,90 €

  10. 20,05 €

  11. 35,99 €

  12. 39,90 €

  13. 23,90 €

  14. 22,98 €

  15. 30,00 €

  16. 21,79 €

  17. 28,00 €

  18. 30,26 €

  19. 20,83 €

  20. 30,80 €

  21. 20,04 €

Περιγραφή

Υφασμάτινη ντουλάπα μεγάλων διαστάσεων και πολλαπλών θέσεων για πλήρη οργάνωση του χώρου σας. Είναι φορητή, με μεταλλικό σκελετό, σχεδιασμένη να προστατεύει τα ρούχα και τα παπούτσια σας από τη σκόνη και τις βρομιές. Τοποθετείται σε υπόγεια, παιδικά δωμάτια, κρεβατοκάμαρες, σοφίτες κτλ.

Διαθέτει ράφια που χωρούν ρούχα, λευκά είδη κ.α., καθώς και ράγες για κρεμαστά ρούχα.

Ανοίγει εύκολα με μεγάλο φερμουάρ που διαθέτει στη μέση, ενώ τα πλαϊνά τυλίγονται και στερεώνονται με ταινίες velcro.

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αδιάβροχο ύφασμα non-woven, μεταλλικό σκελετό και πλαστικούς συνδέσμους που είναι ανθεκτικοί στην υγρασία.

Αντέχει στον χρόνο, εξοικονομεί χώρο και συναρμολογείται εύκολα.

Διαστάσεις:130x45x175cm

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Καφέ
με Φερμουάρ
Ναι
με Ράφια
Ναι
Γωνιακή
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
130 cm
Πλάτος
45 cm
Ύψος
175 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 16
  2. 7
  3. 4
  4. 4
  5. 8
Αξιολόγησε το προϊόν

Baaaka
5
12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λοιπον παιδια ας μην ξεγελιομαστε, ειναι μια αξιοπρεπεις ντουλαπα για οταν μετακινησε η οταν πας καπου προσωρινα, δεν ειναι για μπουφαν δεν ειναι για παπλωματα ειναι για τα καλα και τα καθημερινα σου ρουχα. Απο κει και περα μερικοι δεν ξερω τι περιμενετε με 20 ευρο κιολας, σχολιαζετε λες και δωσατε 100 ευρο. Το υλικο ειναι αλουμινιο παντου ειναι σταθερη ειναι γερη για αυτα που ανεφερα παραπανω και εχει υπεραρκετο χωρο για 1 ατομο αν ειστε ζευγαρι παλι βγαινει για τα καθημερινα π.χ 4-5 σετ του καθενα και τα κοινα σας. Σκεφτομαι να παρω και 1 ακομα για την αποθηκη γιατι να αποθηκευω πραγματα που δεν χρισημοποιεις συχνα μην φοβαστε προτιμηστε την αν οι αναγκες σας ειναι καποιες απο της παραπανω που εγγραψα.

Σου φάνηκε χρήσιμη;

sara_giannakopoulou
2
5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Value for money εντελώς όμως και επειδή ότι πληρώνεις αυτό και αγοράζεις πρέπει να το πληρώσω 25 ευρώ και δεν ξέρω άμα ήταν και Με τα μεταφορικά κιόλας ομολογώ ότι ήταν ανοιχτό από κάτω έπαιρνα από παντού αέρα και σκόνη, συνδέεται με πλαστικούς συνδέσμους οι οποίοι σπάσανε στον πρώτο μήνα αρκετοί δεν μπορούσες να βάλεις πάνω από πέντε κιλά ας πούμε άντε να βάζεις έξι εγώ μέσα σε τέσσερις μήνες την πέταξα χάλασαν εύκολα για τα φερμουάρ . Την ήθελα για σεζόν και τελικά κατέληξα πάλι να βάζω τα πράγματα σε σάκους....

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioanna.zagkla

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τιμια για τα λεφτά της. Αρκετα ανθεκτική. Χωρεσε ρουχα, παπούτσια και σεντονια. Αν συναρμολογηθει σωστα ειναι γερη.
    Στα αρνητικά, δεν ειχε ουτε οδηγίες η συσκευασία. Ουτε ενα χαρτι καπως να καταλαβω πως συναρμολογείται. Με το μοντέλο βρήκα στο youtube video και ουσιαστικά έτσι την έστησα. Ολα οκ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xrysa Stef
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ότι πρέπει για τα χρήματα που έχει,ακριβώς όπως το δείχνει η φωτογραφία,έχει καλούς χώρους για την διάσταση της κ μπορείς να προσαρμόσεις εσύ τα ράφια όπως σε βολεύουν,θέλει απλώς χρόνο για ν την συναρμολογήσεις ή να την ξεσυναρμολόγησεις αλλά είναι εύκολο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katerina-mourechidou
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει. Το ύφασμα άρχισε να διαλύεται και να τρίβεται από τον 1ο μηνα. Αναγκάστηκα να την καλύψω με σεντόνι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nickos_Pas8
    2
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    την τοποθέτησα στο μπαλκόνι σαν αποθηκουλα
    η εξωτερική επένδυση διαλύθηκε στον 1ο μήνα (διάβρωση από τον ήλιο)
    για εσωτερική χρήση δεν ξέρω πόσο θα κράταγε

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TEATORINO
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ειναι πλαστικο. δεν ειναι ανθεκτικό! αμα βάλεις μεσα πολυ ελαφρια πραγματα είναι καλό. αλλιως για αποθηκη κλπ.....δεν κάνει!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lina.alex0
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κακής ποιότητας πλαστικοί σύνδεσμοι , έσπασαν στις 2 εβδομάδες ! Παρόλο που δεν είχα βάλει πολλά ρούχα κτλ Εντελώς ψεύτικο χωρίς καθόλου αντοχή ! Κακή αγορά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EYAGGELIA_CHATZIIOANNIDOU
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για υφασμάτινη σαν μέγεθος και σαν τιμή είναι μια χαρά πήρε αρκετά ρούχα ελαφριά.Δυστυχως έλειπε ένα κομμάτι από την συναρμολόγηση και φτιάξαμε πατέντα.Οδηγιες υπήρχαν στα κινέζικα με λίγη φαντασία και υπομονή φτιάχνεται.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • roula_mavraki8269
    3
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    την εχουμε ενα χρονο. για μια ευκολη και οικονομικη λυση ειναι οκ. σε εμας ομως κανει χρηση κανονικης ντουλαπας και ηδη εχει χαλασει το ενα απο τα κρεμαστα,( εχει πλαστικα μερη που κρατανε τις ραβδους μεταξυ τους).επισεις το εξωτερικο ειναι σαν χαρτι-υφασμα, και εχει σκιστει σε πολλες μεριες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • skoufidi
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοράστηκε για την αποθήκη για σεντόνια μαξιλάρια κλπ. Οι οδηγίες κινέζικα ( κυριολεκτικά), αλλά με τις εικόνες και λίγη κοινή λογική σε μια ώρα την έχεις στημένη. Επίσης εμενα τουλάχιστον δεν ήταν καφέ αλλά μαυρη. Στον μήνα έσπασαν τα πόδια της βάσης κ καταστράφηκε λόγω βάρους ( οκ το παράκανα ομολογώ με κουβέρτες). Τίμια για τα λεφτά της, αν οι σύνδεσμοι δεν ήταν πλαστικοί θα αντεχε πολύ παραπάνω...
    Αν δεν βάλεις βάρος είναι οκ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHristina_K31
    1
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ψεύτικες...από τα εσωτερικά διαχωριστικά μέχρι το εξωτερικό κάλυμμα!!!
    Δεν αντέχουν πολύ βάρος με λίγα λόγια τσαμπα τα λεφτουδακια μας!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mike_Argiropoulos
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θα έβαζα 3 αστέρια, αλλά καταλήγω στα 4, λόγω πολύ χαμηλής τιμής. Οι οδηγίες δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβείς, και από το κουτί έλειπαν σίδερα, με αποτέλεσμα να αυτοσχεδιάσω για την κατασκευή της. Παρ' όλα αυτά, είναι μια πρόχειρη και πολύ οικονομική λύση, που μπορεί να σε βολέψει.
    Ελπίζω να βοήθησα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zoi_kanelli
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    σε παιδευει λιγο στην κατασκευη του σκελετου. ωραιο μεγεθος αλλα οχι για βαρια πραγματα. εχει μονο ενα φερμουαρ μπροστα στη μεση , οχι οπως στη φωτογραφια κ ειναι λιγο αβολο οταν θελεις να παρεις κατι απο χαμηλα. καλη αγορά εαν την θες για αποθηκευτικο χωρο κ οχι για καθημερινη χρήση .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mpompa79
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μολις τελείωσα με την ντουλαπα, μου πηρε ακριβώς 1 ώρα και κάτι για να την στήσω.ειναι παρά πολύ καλή μην περιμένετε στιβαρή κατασκευή.ειναι για αυτούς που πετάνε τα ρούχα τους από εδώ και από εκεί.οτι πρέπει για αποθήκευση ρούχων.οσο για το βάρος τον ρούχων είναι μια χαρα. ο χρόνος θα δείξει πόσο θα κρατήσει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νικολέττα Σχοινά
    4
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρχικά όταν ανοίξαμε το κουτί η συναρμολόγηση της φάνταζε δύσκολη, κάνοντας όμως ένα ξεκίνημα από τα κάτω ράφια όλα μετά πήραν το δρόμο τους. Είναι ακριβώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία, εμείς την παραγγειλαμε σε μωβ για το δωμάτιο της κόρης μας. Ένα μείον που έχει είναι οι οδηγίες συναρμολόγησης, είναι στα κινέζικα, έχει όμως εικόνες κ κάπως έτσι βγάλαμε άκρη. Σε κάποια ράφια της πρόσθεσα ανοιχτά κουτιά αποθήκευσης για εσώρουχα και κάλτσες. Κάτι τελευταίο που κάναμε για περισσότερη στήριξη ήταν να καρφώσουμε με ροκες κάποιες σωλήνες στον τοίχο. Ούτως ή άλλως δεν σκοπεύουμε να την μετακινούμε. Συνολικά μας πήρε περίπου μισή ώρα η συναρμολόγηση. Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για την αγορά της. Είναι μια πολύ καλή οικονομική λύση για κάποιον που δεν ευκολύνεται για αγορά ξύλινης ντουλάπας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna_Frentzou
    2
    9 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι μια μέτρια ντουλάπα δεν θα την ξανα έπαιρνα. Αρχικά έλειπε από την συσκευασία ένα μικρό κομματάκι πλαστικό όχι μεγάλης σημασία αλλά έλειπε. Δεύτερον τα κάτω ράφια έχουν μόνο αυτό το πανάκι που κάνει το ράφι και μπορούν τα ρούχα να πέσουν κάτω στο πάτωμα γιατί η ντουλάπα από κάτω δεν είναι κλειστεί με το μεγάλο βασικό εξωτερικό πανί. Αν βάλεις όσα ρούχα χωράνε μέσα στην θέση το πανί που κάνει το ράφι κάνει κοιλιά προς τα κάτω και δεν είναι ανθεκτικό να αντέξει το βάρος από τα ρούχα. Επειδή δεν κλείνει από κάτω η σκόνη μπαίνει μέσα ή τα ρούχα σου πέφτουν κάτω και στα κάτω ράφια δεν έχει πλαϊνά πανάκια και δεν τα χωρίζει οπότε τα ρούχα όταν τα κάνεις στοίβα μπορεί να γλιστρούν δεξιά και αριστερά. Γενικά πιστεύω ότι για τα χρήματα της δεν έχει κάποια βασικά στοιχεία που θα την έκαναν καλή ντουλάπα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thomas_Pap38
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν η ντουλάπα αυτή έχει συγκεκριμένο σκοπό κατά την γνώμη μου... Εγώ την αγόρασα γιατί δουλεύω σε σεζόν και χρειαζόμουν χώρο για τα ρούχα μου για τους 6 μήνες.. Για αυτή την δουλειά που το πήρα είναι ότι καλύτερο υπάρχει.. Μια πολύ καλη και φθηνή λύση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μην ακουμπάτε ,άθλια ποιότητα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα καθημερινά ρούχα είναι μία χαρά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό προϊόν!!! value for money

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ευρύχωρο και ανθεκτικό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ντουλάπα οικονομική, πολύ καλή για τα λεφτά της, εύκολη συναρμολόγηση, σχετικά γερή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.. Αξίζει φουλ τα λευτα του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αντοχή και ποιότητα τέλεια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι όπως φαίνεται στην εικόνα. Για τα χρήματα του είναι πολύ καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτή ντουλάπα εχω ενα χρόνο. Σκιστηκε μετα απο ενα χρόνο κε ειναι για πέταμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ητανε στιβαρη κατασκευη δεν ειμαι ικανοποιημενος καθολου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παιδιά για τα λεφτά τους είναι χρυσάφια χρυσαφένια πάρα πολύ καλά και πρακτικά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εύχρηστη και εύκολη στη συναρμολογηση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια χαρά η κατασκευή του εύκολη κ φαίνεται να αντέχει! Πολύ βολική

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με βολεψε πολυ στο παιδικο υπνοδωματιο.Οσο μεγαλωνουν τα παιδια, μεγαλωνουν κ τα ρουχα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

751 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Afroditi_Xatzivasiliadou

Θα ήθελα να μάθω αν είναι κλειστή κ κάτω. Την θέλω για την αποθήκη κ δεν θέλω να έχει ανοίγματα κ να σκονιζονται τα ρουχα

Giota_Karagianni369

Θα ήθελα οπωσδήποτε κάποιον να την συναρμολογήσει με χρέωση φυσικά...μπορώ???

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες