Assassin's Creed Odyssey XBOX ONE Game (Used)

Assassin's Creed Odyssey XBOX ONE Game (Used)Κωδικός: 16471293

Ζήσε επικές μάχες και περιπέτειες μέσα από την δική σου οδύσσεια στην Αρχαία Ελλάδα. Επιλέγοντας τον χαρακτήρα της επιλογής σου ανάμεσα στην Κασσάνδρα και τον Αλέξιο προσπάθησε να γίνεις ένας θρυλικός

Δες όλη την περιγραφή

Ζήσε επικές μάχες και περιπέτειες μέσα από την δική σου οδύσσεια στην Αρχαία Ελλάδα. Επιλέγοντας τον χαρακτήρα της επιλογής σου ανάμεσα στην Κασσάνδρα και τον Αλέξιο προσπάθησε να γίνεις ένας θρυλικός Έλληνας ήρωας.

Δες όλη την περιγραφή
11,90
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 11,90 €

Περιγραφή

Ζήσε επικές μάχες και περιπέτειες μέσα από την δική σου οδύσσεια στην Αρχαία Ελλάδα. Επιλέγοντας τον χαρακτήρα της επιλογής σου ανάμεσα στην Κασσάνδρα και τον Αλέξιο προσπάθησε να γίνεις ένας θρυλικός Έλληνας ήρωας. Εξερευνώντας κάθε άκρη της Αρχαίας Ελλάδας θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις διάφορους ιστορικούς χαρακτήρες, να διεξάγεις επικές ναυμαχίες στο Αιγαίο Πέλαγος και θρυλικές συγκρούσεις στην ξηρά μεταξύ Σπάρτης και Αθήνας. Προσάρμοσε και αναβάθμισε τα όπλα και τον εξοπλισμό σου, ανακάλυψε έναν κόσμο με μύθους και θρύλους. Τέλος, διαμόρφωσε με αποφάσεις και πράξεις τον κόσμο γύρω σου αλλάζοντας την πορεία των μαχών κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου.

Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
XBOX ONE
Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2018
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη