SICHER! C1 arbeitsbuch (+ CD-ROM)
Βιβλία Εκμάθησης Γερμανικών

SICHER! C1 arbeitsbuch (+ CD-ROM)Κωδικός: 16573477

Η διδακτική σειρά Sicher! απευθύνεται σε μαθητές από 15 ετών και καλύπτει σε 3 τόμους τα επίπεδα B1 , B2 και Γ1. Τα θέματα της σειράς κινούνται γύρω από την καθημερινή ζωή, τη δουλειά, τις σπουδές και

Δες όλη την περιγραφή

Η διδακτική σειρά Sicher! απευθύνεται σε μαθητές από 15 ετών και καλύπτει σε 3 τόμους τα επίπεδα B1 , B2 και Γ1. Τα θέματα της σειράς κινούνται γύρω από την καθημερινή ζωή, τη δουλειά, τις σπουδές και την επαγγελματική εκπαίδευση.

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Hueber Hellas
  • Κωδικός ISBN-13: 9783190112081
27,83
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 8 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 27,83 €

Περιγραφή

Η διδακτική σειρά Sicher! απευθύνεται σε μαθητές από 15 ετών και καλύπτει σε 3 τόμους τα επίπεδα B1 , B2 και Γ1. Τα θέματα της σειράς κινούνται γύρω από την καθημερινή ζωή, τη δουλειά, τις σπουδές και την επαγγελματική εκπαίδευση. Κάθε κεφάλαιο έχει ξεκάθαρη δομή και αποτελείται από τα παρακάτω μέρη: αναγνωστική κατανόηση  ακουστική κατανόηση  παραγωγή γραπτού λόγου  παραγωγή προφορικού λόγου  λεξιλόγιο  γραμματική καθώς και μία οπτικοακουστική ενότητα. Μια ποικιλία ασκήσεων επανάληψης και εμπέδωσης της ύλης δημιουργεί την ιδανική βάση για τη διδασκαλία στα επίπεδα B1 , B2 και Γ1. Η διδακτική σειρά πλαισιώνεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Arbeitsbuch
Επίπεδο
C1-C2
Πτυχίο
DaF
Διδακτική Σειρά για Ενήλικες
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη