ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κωδικός: 16577707

Αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει τους γονείς να κάνουν τη σύνδεση μεταξύ της πνευματικής ζωής, όπως την κατανοούμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία και των διαρκών προκλήσεων της ανατροφής των παιδιών μας· μεταξύ...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει τους γονείς να κάνουν τη σύνδεση μεταξύ της πνευματικής ζωής, όπως την κατανοούμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία και των διαρκών προκλήσεων της ανατροφής των παιδιών μας· μεταξύ αυτού που ο Θεός έχει αποκαλύψει στους αγίους διαμέσου των αιώνων και αυτού που Εκείνος αποκαλύπτει σ’ έναν άλλο άγιο, το παιδί μας, την ώρα που ζωγραφίζει με...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Εν πλω
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606190193
11,90
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 11,39 €

Περιγραφή

Αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει τους γονείς να κάνουν τη σύνδεση μεταξύ της πνευματικής ζωής, όπως την κατανοούμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία και των διαρκών προκλήσεων της ανατροφής των παιδιών μας· μεταξύ αυτού που ο Θεός έχει αποκαλύψει στους αγίους διαμέσου των αιώνων και αυτού που Εκείνος αποκαλύπτει σ’ έναν άλλο άγιο, το παιδί μας, την ώρα που ζωγραφίζει με μαρκαδόρους στον τοίχο. Θέλουμε να συνδέσουμε αυτό που συμβαίνει στην Εκκλησία την Κυριακή το πρωί με αυτό που συμβαίνει στα σπίτια μας κάθε ημέρα, καθώς αγωνιζόμαστε να σηκώσουμε τα παιδιά απ’ τα κρεβάτια τους κάθε πρωί και να φύγουμε απ’ το σπίτι χωρίς επεισόδια. Χρειάζεται να κάνουμε αυτές τις συνδέσεις για μας, όχι απλώς για τα παιδιά μας, και χρειάζεται να μάθουμε ότι η οικογενειακή ζωή είναι ένα κοινό ταξίδι που ως άξονα έχει την αγάπη, όχι μια σειρά καθηκόντων προς διεκπεραίωση.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θρησκεία - Θεολογία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Είναι φανταστικό , σου αφήνει μια ηρεμία καθώς το διαβάζεις και δίνει πολύ χρήσιμες συμβουλές συνδυάζοντας το πνευματικό κομμάτι.

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antifa
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό!!! Αν το πάρετε δεν θα μετανιώσετε.Πολύ καλογραμμένο πάνω από όλα και πλήρες στην θεματολογία του !!! Είμαι μηχανικός υπολογιστών και τελειόφοιτη βρεφονηπιοκομιας, μητέρα 4 παιδιών.
    Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία περί γονεϊκότητας , ήπιας πειθαρχίας, παιδοψυχολογιας.
    Δεν υστερεί σε τίποτα!
    Ισα ίσα είναι διανθισμένο με λόγια σοφίας από αποστολικές επιστολές, λόγια αγίων Πατέρων χώρις όμως να στερείται επιστημονικότητας . Πραγματικά δεν λείπει καμία τεχνική από αυτές που αναφέρονται πχ. στο βιβλίο του πώς να μιλάτε στα παιδιά σας ώστε να σας ακούν .
    Έχει στο τέλος μια μεγάλη λίστα με σχετικά βιβλία για περαιτέρω μελέτη. Ο συγγραφέας εκτός των άλλων είναι κ πατέρας 7 παιδιών! Ακόμα κι αν δεν είστε πιστοί αξίζει να ξεπεράσετε τις προκαταλήψεις σας και να του δώσετε μια ευκαιρία!

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dora_Gero43
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το καλύτερο από όσα έχω διαβάσει......μας λέει παραδείγματα σε καθημερινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε με τα παιδιά ......δίνει λύσεις σε όλα .......μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε ισορροπημένους ανθρώπους ...και πως να επιβάλλουμε στα παιδιά χωρίς φωνές ....τελικά δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο....υπέροχο βιβλίο...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες