SNK Neo Geo Mini
Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια

SNK Neo Geo MiniΚωδικός: 16604384

Η ρετρό κονσόλα της εταιρίας SNK θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς το παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλλιέργεια της...
Δες όλη την περιγραφή

To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Περιγραφή

Η ρετρό κονσόλα της εταιρίας SNK θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς το παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των παιδιών, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Μέσω αυτών βελτιώνεται η ταχύτητα επεξεργασίας της πληροφορίας που δέχεται το παιδί και η λήψη των αποφάσεων καθώς θα πρέπει να σκεφτεί και να δώσει απάντηση άμεσα. Ξεκινά να αναπτύσσει την προσοχή και συγκέντρωση του καθώς εστιάζει στον τελικό στόχο του παιχνιδιού, παράλληλα ενισχύονται δεξιότητες όπως ο συντονισμός των κινήσεων με την οπτική διάκριση και η παρατηρητικότητα.

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
-
Είδος
Ρετρό Κονσόλες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 2
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Kimari
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχει τα καλυτερα παιχνιδια της ΣΝΚ . Πολυ καλη αναλυση οθονης με ευκολο μενου και το joystick kai ta koumpia ειναι πολυ λειτουργικα.
    Μεγαλο ατου οτι δεν θελει μπαταριες και οτι συνδεεται με ΗDMI σε οθονη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SartzeTV
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια ωραία κονσόλα, στα πρότυπα της μόδας των ρετρό μίνι κονσολών, δυνατό στοιχείο της ότι παίζεις και φορητά με χρήση powerbank, η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών της snk που περιέχονται μέσα στο μηχάνημα, παίζει και σε τηλεόραση με σύνδεση των αντίστοιχων gamepad του neogeo, τα οποία όμως πωλούνται ξεχωριστά. Για τους λάτρεις των παλιό ηλεκτρικών παιχνιδιών, και για όσους θέλανε μια κονσόλα neo geo αλλά λόγω του πολύ ακριβού της κόστους εκείνης της εποχής δεν είχαν μπορέσει να την αγοράσουν.
    Δείτε σχετικό ελληνικό βίντεο παρουσίασης της συγκεκριμένης κονσόλας.
    https://www.youtube.com/watch?v=HdHvlVTaEng&t=69s

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • magelaras81
    4
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στα 90 ευρω που πηγε ειναι μια χαρα για τους φιλους του neo geo.Πολυ ομορφο και ποιοτικό με ωραία οθονουλα και 40 εγκατεστημένα παιχνίδια όλα ένα κι ένα.Επισης συνδέεται με τηλεόραση μέσω micro hdmi θυρας αλλα χρειάζεται απαραίτητα το χειριστήριο που είναι 100% αντίγραφο των neo geo κονσολών και στοίχιζε 20 ευρώ.Το μόνο κακο είναι ότι πρέπει να είναι συνεχώς στην πρίζα αλλά κανεις δουλειά και με ένα απλό power bank.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    1 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    σαν όλες τις εκδόσεις mini με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα