Tzellosmoto

Nordcode Adventure Evo Χειμερινό Ανδρικό Παντελόνι Μηχανής Αδιάβροχο ΜαύροΚωδικός: 16685495

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αφαιρούμενη θερμική επένδυση
  • Αδιάβροχες τσέπες
  • Προστατευτικά με πιστοποίηση CE
  • Ανακλαστικές επιφάνειες
  • Αεραγωγοί στους μηρούς
Δες όλη την περιγραφή
-7,45€ για αυτή την αγορά
Λήξη: 05/10/2024

149,00 €

141,55€
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 149,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 155,00 €

  2. 155,00 €

  3. 155,00 €

  4. 155,00 €

  5. 155,00 €

  6. 155,00 €

  7. 155,00 €

  8. 155,00 €

  9. 149,00 €

  10. 155,00 €

Περιγραφή

Το νέο Αdventure Εvo της Nordcode συνδυάζει έξυπνα τα πιο εξελιγμένα adventure και touring χαρακτηριστικά δημιουργώντας έναν σύντροφο για οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ερχεται με πιστοποίηση ως προστατευτικός ρουχισμός για χρήση σε μοτοσικλέτες, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο prEN 17092: 2019 Class ΑΑ. Διαθέτει σταθερή διάτρητη επένδυση αλλά και  αφαιρούμενη θερμική επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
NOR000PAN44

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Μηχανής
Φύλο
Άνδρας
Εποχή
Χειμερινό
Υλικό
Συνθετικό
Χρώμα
Μαύρο

Ιδιότητες

Αδιάβροχο
Ναι
Προστατευτικά σε
Γόνατα, Γοφούς
Αφαιρούμενη Θερμική Επένδυση
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • SM911
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πoλύ καλό παντελόνι. Τέλεια αδιάβροχοποίηση, ζεστό το χειμώνα, πολύ άνετο το καλοκαίρι μιας οι εσωτερικές επενδύσεις βγαίνουν και το παντελόνι έχει πολύ καλό εξαερισμό. Τέλος να πω για το πολύ καλό support της εταιρείας, λόγω δικού μου λάθους είχα χάσει την αδιάβροχη επένδυση. Πρακτικά για χειμώνα το παντελόνι ήταν άχρηστο, η εταιρεία μου έστειλε καινούργια, χωρίς καμία απολύτως χρέωση (!!). Πραγματικά δεν το περίμενα..

    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Εφαρμογή
    • Προστασία
    • Αντοχή σε βάθος χρόνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thomas_karetsos
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    https://youtube.com/watch?v=XnDdtaI24jQ&si=EnSIkaIECMiOmarE Εδω θα δειτε μια αναλυτικη αξιολόγηση. Το παντελονι σε θεμα ζεστης ειναι καλο μεχρι -1C που το δοκιμασα με ενα ισοθερμικό απο μεσα νιωθεις απλα οτι έξω έχει κρύο. Εγω το αγορασα στα 124€ την black Friday. Σε. αυτη την τιμη το ξανααγοραζα. Στα 155€ ομως που ειναι η κανονικη τιμη του δεν το αγόραζα. Οσο αφορα την εφαρμογη εγω το πηρα 1 νουμερο μεγαλυτερο αλλα δεν είναι καλή καθώς στην μεση ειναι αυτο που πρέπει. Στα γονατα ομως ειναι σφιχτο και οι προστασιες καθονται ελάχιστα ποιο ψηλά απο αυτο που θα ηταν το σωστο. Αν επαιρνα μεγαλυτερο νούμερο λογικά θα μ καθόταν καλα στα γόνατα ομως οι προστασιες μπορεί να πηγαιναν ποιο κατω αλλα δεν θα ηταν καλο στην μέση. Επισης κατι αλλο που δεν μου αρεσει επειδη εχω και το μπουφαν της ιδιας εταιρειας ιδιο μοντελο το φερμουαρ ενωσης μαζι του ειναι μικρο σε μηκος με αποτέλεσμα αρκετες φορες να ξεκουμπωνει μονο του. Αυτα ελπιζω να σας κάλυψα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antoniovw200
    3
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το παντελόνι είναι καλό, αλλά μέχρι εκεί!! Αδιάβροχο μεν,σε αρκετή βροχή δεν έβαλε τίποτα, έχει πολύ καλό σύστημα αερισμού για τις ζεστές ημέρες, ζεστό πολύ και χωρίς και πολύ περισσότερο με την θερμική επένδυση και το υλικό είναι αρκετά καλό.Μειονεκτημα μεγάλο είναι πως διαθέτει δύο εσωτερικές επενδύσεις , μία που είναι η θερμική και μία που είναι η αδιάβροχη, άρα δεν έχει αδιάβροχοποίηση στο εξωτερικό ύφασμα, πρέπει να υπάρχει η εσωτερική αδιάβροχη επένδυση για να είναι αδιάβροχο και κατ'επεκταση είναι μεγάλη ταλαιπωρία να βάλεις και να βγάλεις δύο επενδύσεις.Τωρα όσον αφορά τις προστασίες να ξέρετε πως είναι Knox και level 1 , δηλαδή πολύ μαλακές, σχεδόν ανυπαρκτες.Οποιος φορέσει παντελόνι με προστασίες level 2 τότε θα καταλάβει ότι είναι ανύπαρκτες.Οποτε για τα λεφτά του καλουτσικο είναι αλλά δεν είναι ούτε alpinestars ούτε dainese,και τις έχω φορέσει και τις δύο μάρκες!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη