Uni-T Ψηφιακό Πολύμετρο True RMS UT139S
Ψηφιακά Πολύμετρα

Uni-T Ψηφιακό Πολύμετρο True RMS UT139SΚωδικός: 16727664

Οι σειρές UT139 είναι ψηφιακά πολύμετρα CAT III 600V σχεδιασμένα για ηλεκτρολόγους. Το χαρακτηριστικό του NCV μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά την ηλεκτρική κατάσταση μέσω της μέτρησης της έντασης του...

Δες όλη την περιγραφή

Οι σειρές UT139 είναι ψηφιακά πολύμετρα CAT III 600V σχεδιασμένα για ηλεκτρολόγους. Το χαρακτηριστικό του NCV μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά την ηλεκτρική κατάσταση μέσω της μέτρησης της έντασης του πεδίου EM. Τα νέα μοντέλα UT139E/S περιλαμβάνουν ειδικά χαρακτηριστικά όπως το LoZ (ACV) για τη μέτρηση της τάσης «υψηλής ταχύτητας». Η ενσωματωμένη αναλογική...

Δες όλη την περιγραφή
69,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 69,90 €

Περιγραφή

Οι σειρές UT139 είναι ψηφιακά πολύμετρα CAT III 600V σχεδιασμένα για ηλεκτρολόγους. Το χαρακτηριστικό του NCV μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά την ηλεκτρική κατάσταση μέσω της μέτρησης της έντασης του πεδίου EM. Τα νέα μοντέλα UT139E/S περιλαμβάνουν ειδικά χαρακτηριστικά όπως το LoZ (ACV) για τη μέτρηση της τάσης «υψηλής ταχύτητας». Η ενσωματωμένη αναλογική μπάρα 31 τμημάτων δίνει στους ηλεκτρολόγους μια καλύτερη οπτική αναπαράσταση των αποτελεσμάτων μέτρησης. Το UT139S είναι φτιαγμένο με μαύρη οθόνη EBTN και είναι ένας τέλειος μετρητής για εργασία σε σκοτεινό περιβάλλον.


Κατασκευαστής

Uni-T

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Κόκκινο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ksokos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβής μετρήσεις... Πολύ καλη ποιότητα υλικού. Περισσότερο για εσωτερική χρήση λογο οθόνης αλλα υπάρχει αντίστοιχο για όσους το χρειάζονται κ για εξωτερική χρήση με φως ημέρας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yper_Keimenos
    3
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε καμμία περίπτωση μην προτιμήσετε αυτό το προϊόν εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε σε εξωτερικό χώρο διότι οι ενδείξεις του εξαφανίζονται υπό την παρουσία εξωτερικής πηγής φωτός όπως του ηλίου. Αυτό συμβαίνει διότι διαθέτει μαύρη οθόνη με φωτεινα γράμματα αντί της κλασσικής απεικόνισης.
    ......
    Για εσωτερικό χώρο κάνει μιά χαρά και όσο χαμηλότερος ο φωτισμός τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Πάντως δεν κάνει για τεχνικούς που θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν σε χώρους όπως μπαλκόνια, ή γενικά εξωτερικούς χωρους με έκθεση στο ηλιακό φώς., Η δυνατότητα αύξησης της φωτεινότητας του display δεν βοηθά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη