ESP LTD EC-1000 Duncan Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Ebony και Σχήμα Les Paul Vintage Black
Ηλεκτρικές Κιθάρες

ESP LTD EC-1000 Duncan Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Ebony και Σχήμα Les Paul Vintage Black Κωδικός: 16780999

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Mahogany | Μαόνι
  • Υλικό λαιμού: Mahogany | Μαόνι
  • Υλικό ταστιέρας: Ebony
  • Pickups: 2x Humbucker
  • Χορδές: ​010" - 046"
Δες όλη την περιγραφή
1.347,15
ΠαράδοσηΠαρ, 26 Ιουλ - Πέμ, 01 Αυγ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Θα χρειαστείς μαζί

από 1.347,15 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.129,00 €

  2. 1.129,00 €

  3. 1.347,15 €

  4. 1.347,15 €

Περιγραφή

Οι κιθάρες της σειράς LTD EC-1000 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τον ήχο, την αίσθηση, την εμφάνιση και την ποιότητα που χρειάζονται οι επαγγελματίες μουσικοί σε ένα όργανο. Η EC-1000 VB Duncan είναι σταθερά μία από τις πιο δημοφιλείς κιθάρες λόγω του συνδυασμού απίστευτης εμφάνισης και εξαιρετικής απόδοσης. 

Προσφέρει ένα σώμα, λαιμό, κεφαλή με vintage εμφάνιση και χρυσές λεπτομέρειες, και περιλαμβάνει κορυφαία εξαρτήματα, όπως κουρδιστήρια με κλείδωμα LTD, γέφυρα και ουρά Tonepros με κλείδωμα TOM και κλασικά παθητικά pickups Seymour Duncan JB/'59. 

Προσφέρει επίσης set-thru κατασκευή με σώμα και λαιμό από μαόνι, και ταστιέρα από Ebony Macassar με 24 τάστα.

Διάταξη μαγνητών HH (Humbucker-Humbucker)

1 Seymour Duncan JB (bridge) & 1 Seymour Duncan '59 (neck) humbucker

Αυτή η διάταξη περιλαμβάνει δύο μαγνήτες humbucker, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στη θέση του κεντρικού μαγνήτη και του μαγνήτη στη γέφυρα της κιθάρας.

Οι Humbucker μαγνήτες προσφέρουν καλύτερη απόκριση σε χαμηλές συχνότητες και μπάσο ήχο, καθώς και μεγαλύτερη αντίσταση στο θόρυβο. Αυτό κάνει την κιθάρα κατάλληλη για δυνατά riffs και solos.

Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με ενεργούς (active) μαγνήτες, οι οποίοι χρειάζονται μπαταρία για να λειτουργήσουν. Τα πλεονεκτήματά των ενεργών μαγνητών σε σύγκριση με τους passive (παθητικούς) είναι ότι εξαλείφουν σχεδόν τον θόρυβο και έχουν μεγάλο σήμα εξόδου, με αποτέλεσμα να αποδίδουν αρκετά καθαρό και "ογκώδη" ήχο.

Κατασκευή σώματος και λαιμού από μαόνι (Mahogany)

Το ξύλο μαονιού που διαθέτει προσφέρει έναν πλούσιο, ζεστό και βαθύ ήχο, με δυνατό μπάσο και καλά μεσαία και υψηλά πρίμα. Αυτός ο ήχος είναι κατάλληλος για πολλά στυλ μουσικής, όπως rock, blues, jazz και heavy metal.

Ταστιέρα κατασκευασμένη από ανθεκτικό ξύλο Ebony

Το ξύλο Ebony που διαθέτει η LTD EC-1000 προσφέρει σκληρό, σταθερό, σκούρο "γεμάτο" ήχο σε σχέση με άλλα ξύλα, όπως το Rosewood ή το Maple. Αυτό το κάνει κατάλληλο για μουσικά είδη όπως το metal, το rock και το jazz, όπου απαιτείται ένας ήχος με περισσότερη οξύτητα και ένταση.

Επίσης η μεγάλη πυκνότητα του, προσφέρει σταθερότητα στην ταστιέρα βοηθώντας στην αναπαραγωγή των συχνοτήτων με περισσότερη ακρίβεια και ισορροπία.

Σχήμα σώματος Les Paul style

Η ηλεκτρική κιθάρα ESP LTD EC 1000 έχει σχήμα σώματος Les Paul style, που είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σχήματα στις ηλεκτρικές κιθάρες. 

Αυτό το σχήμα δημιουργήθηκε από τον κιθαρίστα και εφευρέτη Les Paul και αποτελεί ένα διαχρονικό σχέδιο που είναι δημοφιλές σε μουσικούς από όλα τα είδη και τα επίπεδα εμπειρίας.

Σχετικά με την ESP

Η ESP (Electric Sound Products) είναι μια εταιρεία κατασκευής μουσικών οργάνων, η οποία ιδρύθηκε το 1975 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Αρχικά, η εταιρεία ειδικευόταν στην κατασκευή custom μπάσων, αλλά στη συνέχεια επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στην κατασκευή ηλεκτρικών κιθάρων.

Κατασκευαστής

ESP

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
Les Paul
Body
Mahogany
Neck
Mahogany
Fretboard
Ebony
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Όχι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HH
Λειτουργία Μαγνητών
Active

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Giorgos Tsompanidis
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω περίπου ένα μήνα. Την περίμενα πιο βαριά από ότι είναι στην πραγματικότητα - σαν μια Les Paul - αλλά το λεπτό της σχήμα την κάνει αρκετά ελαφρύτερη. Παρόλα αυτά συνιστώ μια καλή ζώνη για την έξτρα άνεση αν παίζετε για ώρα όρθιοι σε κάποιο live ή τζαμάρισμα με φίλους.

    Οι μαγνήτες της αποδίδουν τέλεια σε όλο το φάσμα της ροκ/μεταλ όπως ανέφερε και ο φίλος πιο κάτω, όμως και ο neck μαγνήτης EMG 60 τα καταφέρνει μια χαρά και σε clean/blues ήχους αλλά και σε high gain σόλο. Φυσικά ο κύριος υπεύθυνος για την τέλεια κάλυψη σε ροκ/μεταλ ήχους (powerchords, palm-muting κτλ.) πιστεύω ότι είναι ο EMG 81 στην γέφυρα.

    Προσοχή με την 9V μπαταρία (την οποία καλό είναι να αντικαταστήσετε μετά την αγορά λόγω μεγάλης περιόδου αχρησίας μέσα στο κουτί της κιθάρας), αφού παίξετε να αποσυνδέετε το καλώδιο, διότι αλλιώς θα εξαντληθεί πολύ πιο γρήγορα.

    Τα τάστα γλιστράνε πολύ ευχάριστα, ο λαιμός είναι επίσης αρκετά λεπτότερος από ότι περίμενα, με αποτέλεσμα να προσδίδει μεγάλη άνεση τόσο σε chords - όσο και σε σόλο. Επίσης, το sustain είναι πολύ ικανοποιητικό (ειδικά σε συνάρτηση με ένα σετ καλές χορδές) και αντάξιο των προσδοκιών.

    Τα locking tuners λειτουργούν άψογα (σε μένα τουλάχιστον) και δίνουν μεγάλη σταθερότητα στο κούρδισμα, ακόμα και αν το παίξιμο σας είναι αρκετά aggressive.
    Επιπλέον, όπως και πάλι αναφέρθηκε σε προηγούμενη κριτική, το matte φινίρισμα απαιτεί τακτικό σκούπισμα με ένα στεγνό πανί, διότι κρατά τα σημάδια από το παίξιμο (δαχτυλιές, ιδρώτας κτλ.).

    Συνοψίζοντας, είναι ένα όργανο που κατά τη γνώμη μου αξίζει κάθε ευρώ - και φαίνεται καθώς το χρησιμοποιείς. Να το πω και με μια λέξη: ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ελπίζω να βοήθησα!

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • O_Ypersintelikos
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική για την τιμή της. Η κιθάρα γενικότερα είναι ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά για τύπου Les Paul. Παράλληλα, είναι πολύ βολική, μιας και από το 2017 απέκτησε ακόμα πιο μοντέρνο heel joint, με αποτέλεσμα να έχει αίσθηση suprstrat όταν παίζεις από 15το τάστο και κάτω. Οι μαγνήτες είναι ο κλασσικός συνδυασμός EMG 81 με 60, standard για παίξιμο με πολύ παραμόρφωση Προτείνω το 18v mod με την προσθήκη μιας επιπλέον 9v μπαταρίας, αφού τους προσδίδει παραπάνω headroom και δυναμικές, κάνοντας το όργανο πιο versatile για ροκ ήχους. Στα αρνητικά, χρειάζεται πάντα καθάρισμα το σώμα αφού παίξεις, λόγω ότι το χρώμα και τα επίχρυσα μέρη είναι πάρα πολύ ευαίσθητα στις δαχτυλιές και το θάμπωμα. Πολύ καλό και αξιόπιστο όργανο που πιάνει όλο το φάσμα της Metal.

    • Δεν τρίζουν τα τάστα
    • Απόδοση μαγνητών
    • Ποιότητα ηλεκτρονικών μερών
    • Αίσθηση ταστιέρας
    • Πλούσιος ήχος
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες