Η γεροντική κατάθλιψη
Βιβλία Ψυχολογίας

Η γεροντική κατάθλιψηΚωδικός: 16838397

Ποικίλοι ψυχοκοινωνικοί παράγοντες διαπλέκονται και προκαλούν τις διαταραχές του συναισθήματος στις μεγάλες ηλικίες. Διακρίνονται σε παράγοντες ευπάθειας και επικινδυνότητας. Παράλληλα, μια σειρά από...

Δες όλη την περιγραφή

Ποικίλοι ψυχοκοινωνικοί παράγοντες διαπλέκονται και προκαλούν τις διαταραχές του συναισθήματος στις μεγάλες ηλικίες. Διακρίνονται σε παράγοντες ευπάθειας και επικινδυνότητας. Παράλληλα, μια σειρά από ψυχοκοινωνικούς παράγοντες προστατευτικότητας δρουν αντισταθμιστικά, θωρακίζουν την ψυχική υγεία των ηλικιωμένων και καθιστούν εφικτή την πρόληψη της ψυχικής...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Άννα Παγοροπούλου
  • Εκδότης: Gutenberg
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 126
  • Κωδικός ISBN-13: 9789600119763
  • Διαστάσεις: 21×14
4,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 4,83 €

Περιγραφή

Ποικίλοι ψυχοκοινωνικοί παράγοντες διαπλέκονται και προκαλούν τις διαταραχές του συναισθήματος στις μεγάλες ηλικίες. Διακρίνονται σε παράγοντες ευπάθειας και επικινδυνότητας. Παράλληλα, μια σειρά από ψυχοκοινωνικούς παράγοντες προστατευτικότητας δρουν αντισταθμιστικά, θωρακίζουν την ψυχική υγεία των ηλικιωμένων και καθιστούν εφικτή την πρόληψη της ψυχικής διαταραχής της κατάθλιψης.
Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους σε θέματα σχετικά με την προσαρμογή στο γήρας θα οδηγήσει στην καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση της καταθλιπτικής διαταραχής, που με τέτοια συχνότητα προσβάλλει τα άτομα των σύγχρονων κοινωνιών στον 21ο αιώνα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψυχιατρική
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
126
Έτος έκδοσης
2018
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη