Creative Sound BlasterX H6 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / USB
Gaming Headsets

Creative Sound BlasterX H6 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / USBΚωδικός: 16969378

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αποσπώμενο μικρόφωνο
  • Virtual 7.1 Surround
  • Οδηγοί: 50mm
  • RGB Φωτισμός
  • Μήκος Καλωδίου: 2 m

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο.

Δες όλη την περιγραφή
58,73
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 58,73 €

Περιγραφή

Gaming headset με ακουστικά με μαξιλαράκι, τύπου over-ear, ιδανικά για απομόνωση των εξωτερικών θορύβων. Διαθέτουν ενίσχυση αλουμινίου στην κατασκευή τους για να παραμένουν ελαφριά και εύκολα στην μετακίνηση, και RGB φωτισμό με δυνατότητα προσαρμογής χρωμάτων όπως επιθυμείτε. Επιπλέον, το μικρόφωνο του headset είναι αποσπώμενο με noise-reducing τεχνολογία για πιό καθαρές συνομιλίες με τους συμπαίκτες σας.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο.

Ήχος Virtual 7.1 Surround

Τα ειδικά σχεδιασμένα - με μαγνήτες νεοδυμίου 50mm ηχεία του Sound BlasterX H6 προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου με Virtual 7.1 Surround, μεγάλο εύρος συχνοτήτων (20Hz - 20kHz) και υψηλή ακρίβεια κατά την αναπαραγωγή. Το αποσπώμενο Noise-Reducing μικρόφωνο είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τον περιβάλλοντα θόρυβο, προσφέροντας σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα φωνής. Παράλληλα το μικρόφωνο είναι αποσπώμενο για να μεταφέρεις το headset με ευκολία.

Επαγγελματικά Hardware EQ Profiles

Η επαγγελματικών προδιαγραφών βελτιστοποίηση του ήχου - χωρίς τη χρήση λογισμικού - είναι πλέον δυνατή με το ενσωματωμένο κουμπί Προφίλ EQ του Sound BlasterX H6. Το σετ της Creative προσφέρει μια βελτιωμένη και συναρπαστική εμπειρία ήχου για ταινίες, παιχνίδια και άλλα πολλά, χωρίς περαιτέρω χειροκίνητες ρυθμίσεις, για να ταιριάζει στην περίσταση ή απλά, στη διάθεση σου. Αγγίξτε το κουμπί EQ στα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου και νιώσε τη διαφορά!

16 εκατομμύρια χρώματα

To Sound BlasterX H6 διαθέτει ένα δαχτυλίδι Aurora Reactive RGB Lighting, το οποίο μπορείτε να προσαρμόστε όπως επιθυμείτε, με ειδικά εφέ, και με 16 εκατομμύρια χρώματα για να διαλέξετε.

Καθαρή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας

Ιδανικό για ομαδικά παιχνίδια, το αποσπώμενο μικρόφωνο ClearComms του Sound BlasterX H6 που μειώνει το θόρυβο είναι βελτιστοποιημένο ώστε να διασφαλίζει ότι οι συμπαίκτες σας θα σας ακούν δυνατά και καθαρά. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης παρακολούθηση μικροφώνου, ώστε να μπορείτε να ακούτε πώς ακούγεται η φωνή σας από το μικρόφωνο. Τέλος, το μικρόφωνο ClearComms διαθέτει επίσης μια κόκκινη λυχνία LED που υποδεικνύει πότε το έχετε κάνει σίγαση.

Άνετο για πολλές ώρες χρήσης

Το Sound BlasterX H6 έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο για πολλές ώρες. Τα αποσπώμενα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από αναπνέον ύφασμα πλέγματος που επιτρέπει τη διάχυση της θερμότητας και ο ενσωματωμένος αφρός μνήμης προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού σας.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Sound BlasterX H6
  • Καλώδιο USB 2M
  • Καλώδιο ήχου 1.5M 3.5mm
  • Φυλλάδιο γρήγορης εκκίνησης
  • Φυλλάδια εγγύησης

Κατασκευαστής

Creative

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Over Ear
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Surround, Αποσπώμενο καλώδιο, RGB
Μήκος Καλωδίου
2 m
Συνδεσιμότητα
3.5 mm, USB
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

pet-run
5
13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι εδώ θα γράψω την δικιά μου άποψη για το προϊόν και ότι ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον για κάτι, ούτε να προωθήσω, ούτε να απωθήσω.

Λοιπόν, έχοντας τα ακουστικά 2 μήνες πλέον, μπορώ να πω ότι τα "λιώνω" κυριολεκτικά έχω να πω τα εξής:
Τα ακουστικά είναι φοβερά στα γούστα μου, συνδεσιμότητα USB ή 3.5mm jack.
(Εδώ να αναφέρω ότι λόγο ότι είμαι λίγο noobas σχετικά με τα ακουστικά και τις συνδεσιμότητες όταν τα πρώτο αγόρασα τα είχα συνδέσει και με τα δύο και είχα ήχο ρεύματος (bzbzbzbzbzbz) στα ακουστικά και νόμιζα ότι είναι ελαττωματικό προϊόν, μετά από αναζήτηση στο reddit διαπίστωσα το epic fail που είχα κάνει. Οπότε προσοχή παλικάρια & κοπέλες λίγο στο πως θα τα συνδέσετε, ή jack 3,5mm και δεν θα έχετε το RGB, ή USB για RGB. Επίσης ότι αναφέρω παρακάτω είναι για συνδεσιμότητα USB που χρησιμοποιώ.)
Στο παιχνίδι ή στην μουσική είναι εξαιρετικά. Δεν πονάνε τα αυτιά σου ή περιμετρικά από αυτά, οπότε στα σφουγγαράκια έχει γίνει καλή δουλειά.
Αρνητικό είναι ότι το σφουγγαράκι του κεφαλιού στην ίδια ώρα που τα φοράω και γράφω ότι τα σφουγγαράκια στα αυτιά είναι κομπλέ, στο κεφάλι έχω αλλάξει 3-5 φορές θέση γιατί με πονάει υποφερτά και όχι λόγος να βγάλω τα ακουστικά από το κεφάλι.
Οπότε και το θεωρώ ψιλό αμελητέο αλλά αξίζει να σημειωθεί.
Αποσπόμενα όλα, πάνω από τα ακουστικά. Εδώ με αυτό τρελάθηκα, παίζεις ή ακούς μουσική και δεν χρειάζεσαι το μικρόφωνο; ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ.
Έγινε κάτι επείγον και πρέπει να κουνηθείς άμεσα; Βγάζεις το καλώδιο από τα ακουστικά και φεύγεις με τα ακουστικά στο κεφάλι.
Τέλος πάντων για να μην τα πολύ λέω και παρά λέω, εμένα με ενθουσίασε που είναι αποσπόμενα και τα 3 βύσματα πάνω από τα ακουστικά, το mini USB, το 3,5 mm jack και το μικρόφωνο που είναι και αυτό 3,5 mm jack.
Στα λειτουργικά, επειδή χρησιμοποιώ Laptop στο Discord έχω συνεχόμενο πρόβλημα με την αναγνώριση των ακουστικών σε να έχει είσοδο και έξοδο ήχου από τα ακουστικά.
Φίλος από desktop που δεν έχει άλλη είσοδο και έξοδο (μικρόφωνο, ηχεία προεγκατεστημένα) δεν έχει τέτοιου είδους πρόβλημα.
Επειδή και μέσα στο παιχνίδι κλείνει από μόνο του το μικρόφωνο ή χάνει την συνδεσιμότητα του (δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται) για να μην με κουράζει, ανοίγω Skype(oldschool) και τελειώνει εκεί για εμένα το θέμα.
Προτείνω να εγκαταστήσετε το software της εταιρείας για πλήρη συμβατότητα.
Σου δίνει δυνατότητες που δεν μπορείς να τις έχεις χωρίς αυτό.
Βέβαια αυτό πάει πακέτο με 2-3 drivers παραπάνω, το αναφέρω αυτό για τους freaks που δεν γουστάρουν.
Κύρια αναφορά επίσης στο monitor που έχει και είναι αρκετά βοηθητικό και με εντυπωσίασε θετικά διότι όταν έρχεται κάποιος στον χώρο και σου μιλάει απλά πατάς το MONITOR και σου απομονώνει το παιχνίδι και μπορείς είτε να μιλήσεις με το άτομο που είναι στο χώρο, ή να μιλήσεις στο τηλέφωνο ή να ακούσεις τον "περίεργο θόρυβο" που άκουσες.
Το equalizer το έχω πάντα ενεργοποιημένο από το software οπότε δεν το πολυχρησιμοποίησα να σας πω την αλήθεια για να αναφέρω κάτι.
Το mute επάνω στα ακουστικά πολύ βοηθητικό.
Αυξομείωση έντασης φοβερό συν.
Κλείνοντας συνοψίζω:
Ήχος Virtual 7.1 Surround: Είναι Virtual όπως το λένε, με το Virtual Barber Shop του Luigi στο Youtube θα δείτε ότι δουλεύει εκπληκτικά.
Άνετο για πολλές ώρες χρήσης: Ξεκάθαρα όχι. Είπαμε το σφουγγαράκι στο κεφάλι θα μπορούσε να είναι πιο χοντρό για να είναι άνετο για πολλές ώρες χρήσης.
16 εκατομμύρια χρώματα: Δεν τα μέτρησα. :P
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα να ξεκαθαρίσατε ή να απαντήσατε ερωτήματα στο κεφάλι σας.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Απομόνωση θορύβου
  • Ποιότητα Μικροφώνου
  • Άνεση
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Mikmike
2
13 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

Αγόρασα τα συγκεκριμένα ακουστικά λόγω σχέσης αξιολογήσεων-τιμής. Είδα αρκετά βιντεάκια και googlαρα αρκετές κριτικές. Μετά από χρήση περίπου 6 μηνών:

Αρνητικά:
1. To βυσματάκι που είναι πάνω στα ακουστικά, μετά από λίγο καιρό άρχισε να μην κάνει καλή επαφή. Πολλές φορές μπαίνω σε παιχνίδι, με την παραμικρή κίνηση χάνεται η επαφή και όχι μόνο πρέπει να πειράξω το καλώδιο για να ξαναβρεί επαφή αλλά πρέπει να βγω και να ξαναμπώ στο game για να έχω και πάλι ήχο.
2. Δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και με κουράζουν μετά από 1-2 ώρες χρήσης
3. Το software ναι μεν δίνει πολλές επιλογές αλλά προσωπικά δεν βρήκα ποτέ τις ρυθμίσεις που να μου ταιριάζουν. Επίσης μετά από λίγο καιρό άρχισε να μην αναγνωρίζει καθόλου τα ακουστικά. Ασχολήθηκα λίγο μπας και ήταν κάποιο θέμα με το firewall ή το antivirus αλλά δεν έβγαλα άκρη και απλά τα έχω παρατήσει στο default mode.

Θετικά:
- Το μικρόφωνο είναι καλό
- Ο surround ήχος στα παιχνίδια είναι καλός
- Σχεδιαστικά είναι όμορφα

Δεν θα τα ξαναέπαιρνα, ειδικά γύρω στα 60 ευρώ που τα πήρα εγώ!

  • Ποιότητα Μικροφώνου
  • Ποιότητα ήχου
  • Μπάσο
  • Άνεση
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Απομόνωση θορύβου
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mετα από λίγο καιρό με κανονική χρήση όπου έχει δερματίνη έχει ξεφτισει.. Κατά τα άλλα ακούγονται μια χαρά!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εχωντας τα στα 4 χρονια χρησης για απειρο gaming μουσικη κτλ τα θεωρω πολυ μετρια οχι απο την αποψη του ηχου αλλα απο την ηλιθια συμπεριφορα που εκανε η creative ως προς αυτα μετα απο 20 λεπτα σου ποναει ολο το κρανειο τα μαξιλαρακια σε πρεσαρουν τα αυτια σε ενοχλητικο βαθμο που πρεπει οπως δηποτε να τα βγαλεις για ξεκουραση δεν περιμενα τιποτα αλλο απο μια τετοια εταιρεια σαν την creative με εχει απογοητευσει πολυ τα μαξιλαρακια εχουν ξεφτυσει στην δερματινη των αυτιων παρα πολυ ομως εχει ξευτισει η στεκα γενικα παιδια μακρια απο creative και στα s5 kratos που εχω τα ηχεια ξανα της creative ειναι μεχρι να τα παρω και να τα σπασω απο τα νευρα μου ειναι πολυ ζημιαρικα υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις γενικα τα συμπερασματα μου ειναι εστιασαν πολυ τον ηχο πολυ σωστα διατυπωμενα και σε gaming και σε μουσικη αλλα χανουν πολυ σε αλλα θεματα απλα μακρια..

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το Headset αυτό το έχω 1 χρονο plus. Δεν περιγράφεται το πόσο καλα είναι , δεν μου έχουν κάνει ζημία η οτιδίποτε και επίσης οταν βρομίζουν τα μαξιλαράκια στα αυτιά βγένουν και καθαρίζοναι ευκολα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ειναι πολυ ποιοτικα και ειμαι ικανοποιημενη απο την αποδοση τους , δυσκολευτηκα να προσαρμοσω στην εφαρμογη τον ισασταθμιστη συμφωνα με τα γουστα μου , ειναι αρκετα δυνατα και το μπασο ποιοτικο

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jim12AR
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από έναν χρόνο δεν δουλέυει το μικρόφωνο , και το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή ,με αποτέλεσμα να πρέπει να το βγάζεις-βάζεις συνέχεια.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis62
    3
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο ήχος η αλήθεια είναι τελείως μέτριος.
    Πολλά ψηλά για το τίποτα.
    Μάλλον, ίσως να έκανα εγώ λάθος επιλογή.
    Κάτι jbl των 50ευρω που είχα και το 1/3 του μεγέθους ήταν πολύ ποιο ποιοτικά στον ήχο.

    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ikit claw
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    τα ακουστικά ειναι απλα τελεία! Το rgb, η ποιοτητα κατασκευής , ο ηχος ειναι ολα υπεροχα και αξιζουν 5 αστερια ΑΛΛΑ δεν βαζω 5 αστερια γιατι το μικροφονο ειναι απαισιο! ισα ισα που δουλευει αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • φαίνονται αρκετά ποιοτικα.πολυ δυνατός ήχος με USB και αρκετά ποιοτικός, ακομα και τέρμα ένταση δεν παραμορφώνουν, χάνουν λιγο στο μπάσο νομίζω, τα προηγούμενα που ειχα platronic rig 400 hc pro είχαν πιο δυνατό μπάσο αλλά έβγαλαν ελάττωμα και πηρα αυτα απο την αντικατάσταση! τα χρησιμοποιώ σε PS4 με USB.

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitrios_Tzortzidis
    3
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εναν χρονο τα εχς και με το χερι στη καρδια το μετανιωνω κυριως λογο του ποσο αβολα γινονται μετα απο αρκετη ωρα οταν τα φορας

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis_Refanidis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλά ακουστικά., πολύ καλός ήχος και μικρόφωνο. Έχουν αφαιρούμενο καλώδιο, τόσο 3.5mm όσο και USB-II, οπότε δεν κινδυνεύετε ποτέ να τα πετάξετε χαλάσουν λόγω καλωδίου. Τα έχω 3 χρόνια και είναι σαν καινούργια (και δεν χάλασα και το καλώδιο), αν είχα πάρει ακουστικά των 20€ θα είχα αλλάξει τόσες φορές που θα είχα ξοδέψει περισσότερα χρήματα.
    Δύο μειονεκτήματα ελάσσονος σημασίας: Είναι λίγο βαριά στο κεφάλι, ανοίξτε τα όσο περισσότερο γίνεται ώστε να μην ακουμπάνε στο επάνω μέρος του κρανίου. Και, δεύτερον, μετά από 3 χρόνια ξεφλουδίζει το πλαινόι ύφασμα που καλύπτει την στέκα, αλλά και χωρίς αυτό η στέκα είναι μια χαρά. Το ύφασμα στα ακουστικά δεν έχει πάθει τίποτα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Reveloss
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα έχω 2 βδομάδες τώρα και το μονο κακό που εχουν είναι οτι το USB βγαίνει από τα ακουστικά παρα πολύ εύκολα κατά τα άλλα τέλεια

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnnares
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    9/10 γιατί οι σκάλες που έχει για το κεφάλι είναι υπερβολικά ευαίσθητες και πρέπει να κάνεις χειρουργικές κινήσεις στο βάλε/βγάλε για να μην χαλάσεις τη ρύθμιση που έχεις.
    Επίσης το μπάσο είναι αρκετά μέτριο ακόμα και αν το ανεβάσεις από τo software, αλλά οκ ας πούμε ότι αυτό είναι και θέμα προτίμησης στον καθένα.
    Από θέμα άνεσης παρόλο που έχουν πολύ μαλακά μαξιλαράκια έχουν αρκετά σφιχτό σκελετό και είναι λίγο άβολα τον 1ο μηνα αλλά μετά προσαρμόζεται ο σκελετός στο κεφάλι σου και είναι αρκετά άνετα.
    Αν υπήρχε γενικά ανταγωνισμός στα high end headset με mesh μαξιλαράκια θα τους έβαζα 4/5.

    Update-1:
    Κάτι που δεν το θεώρησα σημαντικό στην αρχή είναι, λόγω του εξαιρετικού εξαερισμού που έχουν στα μαξιλαράκια, αν βάλετε στο τέρμα την ένταση θα ακούγονται σε όλο το δωμάτιο. Δηλαδή αν έχετε σκοπό να κάνετε χρήση και με κάποιο άλλο άτομο στο ίδιο δωμάτιο τότε καλυτέρα να πάτε σε τύπου ψείρες/in-ear, ώστε να μην έχετε και θέματα ιδρώτα το καλοκαίρι με του τύπου over-ear.

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δεν έχω άλλη εμπειρία από ακουστικά είναι τα πρώτα. Ήχος καλός και πολύ δυνατός καλό μπάσο έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις για να βρεις αυτό που σαρεσει, η ποιότητα κατασκευής στιβαρή από καλό πλαστικό. Στα αυτιά μου εφαρμόζουν πολύ καλά δεν έχω μεγάλα αυτιά καλή επιλογή στα λεφτά τους αν πέσουν και κάτω από 60 ακόμα καλύτερα...τα καλώδια δεν βγαίνουν εύκολα όπως λένε στα σχόλια εμένα τουλάχιστον όχι....πέρασα το κ;αλοκαιρι με αυτά με τη ζέστη δεν παλεύονται εκτός αν έχεις ανεμιστήρα να σε χτυπάει.

    30/09/2023 : σήμερα παρατήρησα ότι το ψευτοδερμα που έχει στην πάνω μεριά ξεφτυσε αφήνει κομμάτια πέρα από αυτό δουλεύουν κανονικά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • froni13
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπον τα ακουστικα για την τιμη τους ειναι VOM 60 ευρω. Εχουν δυνατο και ποιοτικο ηχο, εχουν ωραιο μπασο και το μικροφωνο τους ειναι πολυ καθαρο κ δυνατο. Τωρα σχεδιασμος ειναι αρκετα τιμιος φαινεται στιβαρο αγκαλιαζει το κεφαλι σχετικα σφιχτα ομως τουλαχιστον στην αρχη και δεν ειναι για αυτιαδες! Πολυ δυνατη επιλογη για καποιον που δεν θελει να παει πανω απο 100ευρω οτι λενε το κανουν και ειναι αρκετα καλη επιλογη για gaming.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τα ακουστικα τα πηρα πριν 2 μηνες και μπορω να πω πως εχουν πολυ καλο και ποιοτικο ηχο οπως και πολυ καλη κατασκευη επισης το μικρόφωνο ειναι πολυ καθαρο και δεν κανει καθολου παρασιτα. Για λεφτα τους ειναι πολυ καλη επιλογη και αξιζουν

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dpapado88
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμένο 1/4/21 στα 44,90.

    Θετικά:
    1. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, φαίνονται στιβαρά και premium.
    2. Το μικρόφωνο έχει ικανοποιητική απόδοση, χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου με την παραμετροποίησή του.
    3. Τα μπάσα, για εμένα είναι υπέρ αρκετά.
    4. Πολύ καλή απομόνωση θορύβου.
    5. Εύχρηστο software με πλήθος ρυθμίσεων, χρόνο να έχεις να πειραματίζεσαι. Και πολύ καλό διακριτικό led.
    6. Άνετα μετά από τρίωρη χρήση.

    Γενικά αν δεν είσαι pro gamer και θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου, είναι τέλεια.
    Δοκιμασμένα σε Crysis 3 που έχει μπόλικα εφέ ήχου, μπορώ να πώ με έκαναν να ξαναεκτιμήσω το παιχνίδι και τον ήχο του.

    Αρνητικά:
    1. 69 ευρώ που έχουν τώρα μου φαίνονται κάπως πολλά για αυτό που είναι. Μπορείτε να περιμένετε να τα βρείτε σε κάποια προσφορά μέχρι 50 ευρώ δώστε άφοβα, δε θα μετανιώσετε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Greg_L
    1
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τελικά μετά από χρήση μισού χρόνου ,μπορώ να πω ότι είναι ότι χειρότερο για pc.Υψηλη ευαισθησία στο μικρόφωνο που όσο κ αν έψαξα,δε διορθώνεται.Επισης τώρα τελευταία άρχισε να φεύγει το βύσμα που ενώνει τα ακουστικά με το pc,χωρίς λόγο κ χωρίς να κουνηθώ πέφτει απ' τη θύρα των ακουστικών.Πεταμενα λεφτά

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyros Ls
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην εγκαταστήσετε το software των ακουστικών έχει πρόβλημα (δοκιμασμένο και σε καθαρά windows 10).

    + Έχουν ποιοτικό ήχο
    + pop filter για το μικρόφωνο
    + αποσπώμενα μαξιλαράκια για καθάρισμα
    + αποσπώμενο μικρόφωνο και καλώδιο
    + καλό, δυνατό και καθαρό μικρόφωνο (συνιστώ να μην αφαιρέσετε το pop filter).

    -Το software τους είναι για κλάματα κάνει παρεμβολές με discord κ.λπ. και μερικές φορές τα ακουστικά δε δίνουν ήχο στην εκκίνηση του υπολογιστή, χωρίς αυτό λειτουργούν μια χαρά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μπάσο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hardware Bites
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά ακουστικά για τα χρήματα τους! Καλός ήχος ειδικά με τις παραμετροποιήσεις του software!
    Αναλυτικό Review εδώ!
    https://www.youtube.com/watch?v=_QAANaeo1IY

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PolychronisThe DADDY

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Τα ακουστικα ειναι αριστα για τα λεφτα τους. Η creative εχει κανει πολυ καλη δουλεια με τον ηχω και με το μικροφωνο τα μαξιλαρακια ειναι ανετα και δεν ζεστενουν τα αυτια λογο του υλικου τους και εχουν και Memory Foam μεγαλο Selling point για πολλους οπως και για εμενα ειναι τα αποσπωμενα καλωδια και μικροφωνο τα οποια πραγματικα λυνουν χερια το μονο αρνητικο ειναι οτι η creative δεν ανανεωνει καθολου τα Drivers το τελευταιο ηταν το 2019 το οποιο ελυσε αρκετα προβληματα αλλα ακομα υπαρχουν αντιθετως το προγραμμα που ερχονται μαζι ειναι πολυ καλο και εχει αρκετα πραγματα να κανεις ως αναφορα των ηχο πολυ VFM πολυ καλυτερα απο razer ιδιας τιμης τα προτεινω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stefanos_Pixas

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Αρκετά καλά ως ήχος και ποιότητα κατασκευής, πολύ αναπαυτικά στα αυτιά τα μαξιλαράκια και τυλίγουν ωραία το αυτί, αλλά το από πάνω είναι κάπως βαρύ, εμένα λίγο με ενοχλεί αλλά ο γιος μετά από λίγο βάζει μαξιλαράκια ή κάτι άλλο στο κεφάλι (ανάμεσα στην πλαστική βάση και το κεφάλι του) γιατί τον πονάει το κεφάλι λίγα λεπτά μετά που παίζει και νιώθει πολύ βαρύ το σετ.
    Πολύ καλό το software που έχει για τις αλλαγές-ρυθμίσεις .
    Γενικά νορμάλ τιμή για αυτό που προσφέρουν

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα Μικροφώνου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απομόνωση θορύβου
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

311 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kuriaki_Vaxevani

Πως αλλάζω χρώματα στα ακουστικά και αμα γίνεται από κινητό να το κανω;

Steve_Baliatsas

Εχει πρόγραμμα που αλλάζεις το φωτισμό. Στο κινητό δεν ξέρω αν υπάρχει

dragonld25

Mε συνδεση 3.5 Jack δουλευουν μονο ως ακουστικα ή υπαρχει και τροπος να δουλεψει και το μικροφωνο με καποιο adaptor;

Steve_Baliatsas

Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει. Μόνο ως ακουστικά τα χρησιμοποιώ. Στο κινητό νομίζω ότι δουλεύει κανονικά κ το μικ. Γτ έχει 3 γραμμές κανονικά όπως του hands-free

geochris1983

Ξέρει κάποιος να μου πεί εντυπώσεις μετά από χρήση σε ps5 h ps4 με χρήση 3,5 jack αν είναι ευχαριστημένος από τον ήχο και το μικρόφωνο?

Kwstas812
Fenia_Kogia

εχω χασει το καλωδιο USB και προσπαθω με ενα αλλο να τα συνδεσω αλλα μ βγαζει η εφαρμογη οτι δεν τα αναγνωριζει και να ελενξω την συνδεση ,ξερει κανεις τι φταιει τα εχω δοκιμασει ολα

Δες όλες τις ερωτήσεις (30)

Παρόμοια προϊόντα

Creative Sound BlasterX H6 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / USBCreative Sound BlasterX H6 Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / USBRazer BlackShark V2 X Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmRazer BlackShark V2 X Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mmHyperX Cloud II Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / 2x3.5mm ΚόκκινοHyperX Cloud II Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / 2x3.5mm ΚόκκινοLogitech G435 Lightspeed Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / BluetoothLogitech G435 Lightspeed Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB / BluetoothLogitech G533 Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USBLogitech G533 Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση USB
από 58,73 €από 39,50 €από 99,89 €από 56,10 €από 68,75 €
ΚατασκευαστήςCreativeRazerHyperXLogitechLogitech
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Συνδεσιμότητα3.5 mm, USB3.5 mm3.5 mm, USBBluetooth, USBUSB
Περισσότερα χαρακτηριστικά