Xiaomi Mi Laser 150" Projector Full HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
Projectors

Xiaomi Mi Laser 150" Projector Full HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός Κωδικός: 17005525

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τεχνολογία προβολής: DLP (DMD)
  • Φωτεινότητα: 5000 Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 1920x1080
  • Αντίθεση: 3000:1
  • Throw ratio: 0.233:1
  • Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, Ethernet
Δες όλη την περιγραφή
1.400,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+20,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.400,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.499,00 €

  2. 1.400,00 €

  3. 1.957,32 €

  4. 1.685,18 €

  5. 1.970,81 €

  6. 1.918,00 €

Περιγραφή

Ιδανικός για Home Cinema

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ιδιωτική αίθουσα προβολής, χάρη στην τεράστια επιφάνεια προβολής 150” που σας προσφέρει ο Xiaomi Laser Projector σε συνδυασμό με το νέο Ambient Light Rejecting Projector Screen της Xiaomi. Πρόκειται για τον πρώτο παγκοσμίως ultra-short laser προβολέα τεχνολογίας ALPD, με δυνατότητα προβολής έως και 150 ίντσες Full HD σε απόσταση 50 εκατοστών, με υψηλό λόγο αντίθεσης 1500 lumens και 3000:1 και διάρκεια ζωής έως και 20.000 ώρες.

Νικητής του 2017 Good Design Award της Ιαπωνίας

Το Good Design Award της Ιαπωνίας, το iF Design Award, το Red Dot Award και το IDEA Award είναι γνωστά ως τα σημαντικότερα παγκοσμίως βραβεία σχεδιασμού.

 Αυτό το προϊόν υψηλής τεχνολογίας διακρίνεται για τον μινιμαλιστικό και στιβαρό σχεδιασμό "box", ενώ η ίδια έμφαση στο στυλ διακρίνει και το Bluetooth remote control. Διατηρήστε τον έλεγχο της συσκευής από κάθε σημείο του δωματίου. Οι φωνητικά ενεργοποιημένοι βοηθοί μπορούν να βρουν ταχύτατα τα επιθυμητά προγράμματα ή να παράσχουν άλλες διαδραστικές εμπειρίες προβολής.

Τεράστια επιφάνεια προβολής 150”

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ιδιωτική αίθουσα προβολής

Αναπροσαρμόστε εύκολα το μέγεθος επιφάνειας της οθόνης μεταξύ 80 και 150 ιντσών. Βιώστε την καθηλωτική εμπειρία παρακολούθησης μιας ταινίας, ακρόασης μιας συναυλίας ή του gaming, σε μια τεραστίου μεγέθους οθόνη.

Προβολή μεγάλου μεγέθους οθόνης, ακόμα και από κοντινή απόσταση

Τεχνολογία Ultra-Short Throw

Χρησιμοποιεί 0,233: 1 Ultra-Short φακό, ο οποίος αντιμετωπίζει το πρόβλημα της προβολής σε μεγάλη απόσταση που αποτελούσε γνώρισμα των παραδοσιακών προβολέων. Ο Xiaomi Laser Projector μπορεί να τοποθετηθεί 5-50 εκατοστά μακριά από την επιφάνεια προβολής σε μια βάση τηλεόρασης ή να τοποθετηθεί στον τοίχο. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με περίπλοκες καλωδιώσεις ή άλλου τύπου ακαταστασία.

Κινηματογραφική ποιότητα

Ο Xiaomi Laser Projector προσφέρει λόγο αντίθεσης 3000:1, συγκρίσιμη με εκείνη των κινηματογραφικών αιθουσών.

Με αναλογίες κόκκινου φωτός που φτάνουν το 16-18%, τα χρώματα είναι ζωντανά και λαμπερά.

Τεχνολογία πηγής φωτός laser ALPD 3.0

Ενσωματώνει νέα τεχνολογία laser ALPD 3.0 της Appotronics, η οποία ηγείται στην αγορά χρώματος, αντίθεσης και φωτεινότητας οθονών. Δεν είναι μόνο η εικόνα φωτεινή και καθαρή, αλλά το ALPD 3.0 επιτρέπει την επέκταση της διάρκειας ζωής του προϊόντος και την μείωση του μεγέθους του.

85%+ NTSC χρωματικό εύρος

Μεγάλο χρωματικό εύρος και κατανομή

Το χρώμα αποτελεί σημαντικότατη παράμετρο για την επιφάνεια προβολής. Εφόσον το χρωματικό εύρος είναι πολύ μικρό, τότε ο προβολέας δεν θα μπορεί να εμφανίσει τα πραγματικά χρώματα της ταινίας. Ο Xiaomi Laser Projector χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία "χρωματικού τροχού" πέντε σταδίων για ποσοστά προβολής κόκκινου φωτός της τάξης του 16-18%. Το χρωματικό εύρος NTSC του 85% προσφέρει πλούσια και πιστή χρωματική αναπαραγωγή.

3000:1 εγγενής αντίθεση

Ακόμα και οι σκοτεινότερες σκηνές προβάλλονται καθαρότερα

Συχνά παραπονιόμαστε πως είναι δύσκολο να διακρίνουμε με σαφήνεια τις σημαντικές λεπτομέρειες σε έναν κινηματογράφο, μιας και οι σκοτεινές εικόνες δεν προβάλλονται καθαρά. Ο Xiaomi Laser Projector προσφέρει 3000:1 εγγενή αντίθεση, πολύ παραπάνω από το 2000:1 που είναι το πρότυπο για τις αίθουσες προβολής. Επιπλέον, προσφέρει ανάλυση 1920x1080 και υποστήριξη για HDR, με αποτέλεσμα σαφήνεια στις λεπτομέρειες, ακόμα και στο σκοτάδι.

5000 lumen φωτεινότητα

Ο Xiaomi Laser Projector προσφέρει φωτεινότητα έως και 5000 lumen.

Επιτυγχάνει 15-18fL, συγκρίσιμο με τα κινηματογραφικά πρότυπα. Το fL είναι το Κινεζικό πρότυπο για τη μέτρηση της φωτεινότητας. Η φωτεινότητα των 14 fL είναι γενικά αποδεκτή για τις 2D ταινίες στην Κίνα και τα 4.5 fL για τις 3D ταινίες.

5.4 μm pixel DMD chip

2,07 εκατομμύρια ανακλαστήρες, προκειμένου κάθε ίντσα της μεγάλης οθόνης να είναι καθαρή και κρυστάλλινη

Το chip διαθέτει περισσότερους από 2,07 εκατομμύρια 5,4 μm ανακλαστήρες, ο καθένας σαν ένας μικρός καθρέφτης που περιστρέφεται ανεξάρτητα ± 17° σε ρυθμό 16,66 εκατομμυρίων κύκλων ανά δευτερόλεπτο, συγκλίνοντας τα διαφορετικά χρώματα της ακτίνας σε έναν ultra-short laser φακό για υψηλής ανάλυσης εμπειρία προβολής.

Διάρκεια ζωής λάμπας πάνω από 25000 ώρες

Δείτε ταινίες κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

Η τεχνολογία πηγής φωτός laser ALPD 3.0 της Appotronics θα διασφαλίσει τη διάρκεια ζωής της λάμπας για 25.000 ώρες και περισσότερο, ισοδύναμο με τον χρόνο που απαιτείται για να παρακολουθήσετε περισσότερες από 10.000 ταινίες (η καθεμιά 2 ώρες σε διάρκεια).

Δύο πλήρους φάσματος συχνοτήτων + δύο υψηλής συχνότητας ηχεία

Αποκλειστικό ηχητικό σύστημα Mi TV

Η ποιοτική εικόνα θα πρέπει να συνοδεύεται και από ποιοτικό ήχο. Ο Xiaomi Laser Projector διαθέτει το ίδιο προσαρμοσμένο σύστημα ηχείων που έχει φτιαχτεί για τη Mi TV, με ενσωματωμένα δύο πλήρους φάσματος συχνοτήτων + δύο υψηλής συχνότητας ηχεία. Διαθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό ανεστραμμένου ηχητικού σωλήνα, ενώ υποστηρίζει Dolby και διπλή αποκωδικοποίηση DTS, ώστε να έχετε στο σπίτι σας μια ιδανική οπτικο-ακουστική εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου.

Αισθητήρας αποτροπής απευθείας προβολής

Η αυτόματη ανίχνευση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις βλάβες που μπορεί να επιφέρει η άμεση εκπομπή ακτίνων laser στο ανθρώπινο μάτι.

Η τεχνολογία ανάκλασης προβολής εικόνας συμβάλλει στην αποτελεσματική μείωση της κόπωσης και της έκθεσης του ανθρώπινου οφθαλμού στην ακτινοβολία. Οι φακοί και στις δύο πλευρές ενσωματώνουν έναν αισθητήρα αποτροπής απευθείας προβολής, προκειμένου να αναγνωρίζει αυτόματα την προσέγγιση του ανθρώπινου σώματος και να χαμηλώνει τη φωτεινότητα του laser προβολής στο ελάχιστο, προκειμένου να αποφευχθεί η απευθείας έκθεση του ανθρώπινου οφθαλμού στις ακτίνες laser του προβολέα.

Εντυπωσιακός, έξυπνος σχεδιασμός

Το στυλ του ταιριάζει παντού

Ο Xiaomi Laser Projector, όπως και όλα τα άλλα προϊόντα Mi smarthome, διαθέτει κομψή εξωτερική επιφάνεια σε λευκό χρώμα. Επιπλέον, έχει το μέγεθος ενός φορητού υπολογιστή 15 ιντσών, με στρογγυλεμένες γωνίες για μέγιστη ασφάλεια.

Πλούσιες δυνατότητες επέκτασης

Για χρήση με ευρεία ποικιλία εξωτερικών συσκευών

Ο Xiaomi Laser Projector ενσωματώνει δυνατότητα σύνδεσης 10 εξωτερικών συσκευών. Υπολογιστές, ηχεία, μικρόφωνα, κονσόλες παιχνιδιών κ.λπ. μπορούν να συνδεθούν, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας.

Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός τηλεχειριστηρίου

Το εργονομικά σχεδιασμένο remote control έχει κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του προβολέα.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ο ίδιος κομψός σχεδιασμός που διακρίνει και τον laser προβολέα, το remote control έχει επανασχεδιαστεί. Συγκεκριμένα, προσφέρει στιβαρό και εργονομικό σχεδιασμό, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λειτουργικότητα του πρωτότυπου Mi TV remote control.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Projector
  • Καλώδιο ρεύματος
  • Τηλεχειριστήριο με μπαταρία
  • Πανάκι καθαρισμού
  • Εγχειρίδιο λειτουργίας

Λεπτομέρειες:

  • Τεχνολογία προβολής: 0,47 ιντσών DMD
  • Τυπική ανάλυση: Full HD (1920x1080)
  • Υποστήριξη ανάλυσης: 4K
  • Τεχνολογία πηγής φωτισμού: ALPD 3.0
  • Φωτεινότητα: 5000 Lumens
  • Χρωματικό εύρος: ALPD 3.0
  • Τεχνολογία πηγής φωτισμού: NTSC 80% ~ 85%
  • Θερμότητα χρώματος: Standard, Cool, Warm
  • Αναλογία προβολής (TR): 0.233 : 1
  • Βέλτιστη απόσταση προβολής: Το συνιστώμενο βέλτιστο μέγεθος προβολής είναι 150 ίντσες
  • CPU: Τ968 Cortex-A53 τετραπύρηνος 1,8GHZ /64-bit
  • RAM: 2GB DDR3
  • Ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος: 16GB eMMC υψηλής ταχύτητας μνήμη flash
  • Λειτουργικό σύστημα: Android TV
  • Wi-Fi: Dual-band 2.4 / 5GHz
  • Bluetooth: Bluetooth 4.0 / BLE χαμηλής ισχύος
  • Λειτουργία ενεργοποίησης: Power on, off, off screen
  • Dynamic images: Υποστήριξη HDR
  • Keystone: Τεσσάρων και οκτώ γωνιών
  • Εστίαση φακού: αυτόματο σύστημα εστίασης
  • Υποστήριξη εικόνας 3D
  • Οπίσθιες θύρες: Ethernet port x1, SPDIF x2 (coaxial / optical), Audio out x1, AV 3.5x1, USB 3.0 x1, HDMI2.0 / ARC x1, HDMI2.0 x2
  • Πλάγιες θύρες: USB 2.0x1
  • Διαστάσεις προϊόντος: 410 x 291 x 88 χιλ.
  • Βάρος: 7 κιλά

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Tεχνολογία Προβολής
DLP (DMD)
Τύπος Λάμπας
Laser
Φωτεινότητα
5000 Lumens
Αναπαραγωγή 3D
Όχι
Μέγεθος Εικόνας
80 - 150 "
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)
1920 x 1080
Μέγιστη Ανάλυση
1920 x 1080
Αντίθεση
3000 :1

Χαρακτηριστικά Προβολής

Throw Ratio
0,233 :1
Απόσταση Προβολής
-

Γενικά Χαρακτηριστικά

Wi-Fi (Built-In)
Ναι
Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Digital Audio Optical, Ethernet, HDMI
Χρήση
Home Cinema
Επίπεδο Θορύβου
32 dB
Βάρος
7 kg
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Αξίζει με το παραπάνω καθαρή εικόνα ζωντανά χρώματα και στην τιμή αυτή που είναι να ναι καλά συνεχίστε πάντα έτσι

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αξίζει πιστεύω αλλά αν το βάλεις σε εξωτερικό χώρο δύσκολα βλέπεις αν εξαιρέσεις αυτό είναι τέλειο

    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φωτεινότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kostasemma2008

Δεν αναφερετε πουθενα ποιο λογισμικο χρησιμοποιει και ποιες εφαρμογες εχει εγκατεστημενες

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Xiaomi Mi Laser 150" Projector Full HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςXiaomi Mi Laser 150" Projector Full HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςXiaomi Mi 4K Laser 150 Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςXiaomi Mi 4K Laser 150 Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροςXiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςXiaomi Mi Smart Projector 2 Pro Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςSamsung The Premiere LSP7T Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςSamsung The Premiere LSP7T Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςXiaomi Mi Smart 2 Mini 3D Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςXiaomi Mi Smart 2 Mini 3D Projector Full HD Λάμπας LED με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
από 1.400,00 €από 2.198,93 €από 800,00 €από 2.791,07 €από 513,78 €
ΚατασκευαστήςXiaomiXiaomiXiaomiSamsungXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)1920 x 10803840 x 21601920 x 10803840 x 21601920 x 1080
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες