Sony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 25fps HXR-NX200 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη 3.5" και HDMI
Βιντεοκάμερες

Sony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 25fps HXR-NX200 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη 3.5" και HDMIΚωδικός: 17020135

Η HXR-NX200 είναι μια προσιτή, συμπαγής βιντεοκάμερα με μεγάλο αισθητήρα τύπου 1.0 και νέα αναπαραγωγή χρωμάτων για εξαιρετική ποιότητα εικόνας 4K ή Full-HD.

Δες όλη την περιγραφή

Η HXR-NX200 είναι μια προσιτή, συμπαγής βιντεοκάμερα με μεγάλο αισθητήρα τύπου 1.0 και νέα αναπαραγωγή χρωμάτων για εξαιρετική ποιότητα εικόνας 4K ή Full-HD.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η HXR-NX200 είναι μια προσιτή, συμπαγής βιντεοκάμερα με μεγάλο αισθητήρα τύπου 1.0 και νέα αναπαραγωγή χρωμάτων για εξαιρετική ποιότητα εικόνας 4K ή Full-HD. Προσφέρει όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε με εκλεπτυσμένα χειροκίνητα χειριστήρια, συμπεριλαμβανομένων τριών ανεξάρτητων χειροκίνητων δακτυλίων φακών, έξυπνων πλήρως αυτόματων επιλογών και πολλά άλλα.

4K ή HD: Απλά εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Ένας μεγάλος αισθητήρας τύπου 20 megapixel 1.0 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε 4K (3840×2160) ή Full-HD στα 50 Mbps. Ο αισθητήρας 1.0 είναι πιο φωτεινός, έχει υψηλότερη ανάλυση και προσφέρει περισσότερο bokeh με μικρό βάθος πεδίου. Η NX200 σάς δίνει την ευελιξία να εργάζεστε όπως θέλετε.

Καλά ισορροπημένη αναπαραγωγή χρωμάτων

Τα φυσικά χρώματα δέρματος και τα πλούσια χρώματα μεσαίας κατηγορίας προσφέρουν ζωηρές και αληθινές εικόνες, ανεξάρτητα από τη ρύθμιση έκθεσης. Είναι ιδανικό για τη λήψη ζωντανών εκδηλώσεων όπως σεμινάρια, γάμους και σπίτια λατρείας. 

Προφίλ εικόνων με νέα καμπύλη γάμμα

Η προεπιλεγμένη εμφάνιση για την NX200 χρησιμοποιεί μια ολοκαίνουργια καμπύλη γάμμα που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ακριβή υλοποίηση λαμπερών και βαθιών χρωμάτων, με αληθινούς τόνους δέρματος. Συντονισμένο σε συνεννόηση με κορυφαίους βιντεογράφους, αποφεύγει τον υπερκορεσμό των θεμάτων με έντονο φωτισμό και παρέχει μια πιο φυσική εμφάνιση. Η NX200 διαθέτει έξι ρυθμίσεις προφίλ εικόνας για να διαλέξετε, καθεμία από τις οποίες μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στις απαιτήσεις σας.

Φακός G Sony με ζουμ καθαρής εικόνας 24x (FHD)

Ένας σταθερός ευρυγώνιος φακός 29 mm με οπτικό ζουμ 12x καθιστά εύκολη τη λήψη ακόμη και των πιο εκτεταμένων σκηνών τοπίων, ενώ προσφέρει επίσης εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια – μεγιστοποιώντας την απόδοση του μεγάλου αισθητήρα τύπου 1.0 της NX200.

Επιπλέον, η ικανότητά σας να έρθετε σε επαφή με τις πιο απομακρυσμένες σκηνές υποστηρίζεται από την προηγμένη λειτουργία Clear Image Zoom της Sony. Αφού κάνετε μεγέθυνση σε μέγιστο οπτικό ζουμ 12x, η τεχνολογία By Pixel Super Resolution μπορεί να μεγεθύνει την εικόνα κατά 150% επιπλέον σε 4K και 200% σε HD, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, η απόδοση του ζουμ μπορεί να διπλασιαστεί ανά πάσα στιγμή με μια ψηφιακή επέκταση έως και 24x.

Χειροκίνητη λειτουργία σε επαγγελματική εύχρηστη σχεδίαση

Η HXR-NX200 είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να παρέχει μια ελαφριά και εύχρηστη εμπειρία λήψης. Τρεις χειροκίνητοι, ανεξάρτητοι δακτύλιοι φακού επιτρέπουν την ομαλή, φυσική ρύθμιση της εστίασης, του ζουμ και του ελέγχου της ίριδας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πλήρη αυτόματη λειτουργία ή εντελώς χειροκίνητη για μέγιστο δημιουργικό έλεγχο. Ο χειροκίνητος επιλογέας και τα κουμπιά στο πλάι του σώματος επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη ρύθμιση του IRIS (διάφραγμα), του GAIN και της ταχύτητας κλείστρου. Η ισορροπία λευκού προσαρμόζεται εύκολα με βάση τη θερμοκρασία χρώματος σε βολικά βήματα 100K.

Ενσωματωμένα φίλτρα ND

Ένα ενσωματωμένο φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (ND) περιλαμβάνει θέσεις για clear, 1/4 (2 stops), 1/16 (4 stops) και 1/64 (6 stops). Αυτό διευκολύνει την απόκτηση όλων των πλεονεκτημάτων του μικρού βάθους πεδίου ακόμη και σε εξωτερικές ημερήσιες λήψεις, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά και την τοποθέτηση ξεχωριστού φίλτρου.

Εγγραφή πολλαπλών μορφών με 100Mbps XAVC S 4K, HD και DV

H HXR-NX200 προσφέρει εξαιρετική συνολική απόδοση ανεξάρτητα από τη ροή εργασίας σας.

Για παραγωγή 4K ή Full-HD, το XAVC S προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, αλλά και ευελιξία ροής εργασίας και απόδοση αποθήκευσης. Σε σύγκριση με το AVCHD, το XAVC S καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες και λιγότερο θόρυβο χάρη στον υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης bit, ενώ υποστηρίζεται επίσης από όλους τους κύριους μη γραμμικούς επεξεργαστές.

Το NX200 προσφέρει επίσης την επιλογή εγγραφής HD σε AVCHD ή DV, καθιστώντας εύκολη την ενσωμάτωση του περιεχομένου σας σε υπάρχουσες ροές εργασίας. Το NX200 προσφέρει ρυθμούς καρέ εγγραφής μόνο για PAL 25p 4K:QFHD 3840×2160 50p, 50i, 25p Full HD και 50i SD.

Διπλές υποδοχές πολυμέσων για ευελιξία εγγραφής

Για επέκταση του χρόνου εγγραφής και της ευελιξίας της ροής εργασίας, το NX200 είναι εξοπλισμένο με δύο υποδοχές κάρτας μνήμης και είναι συμβατό με κάρτες SDXC και SDHC.

Η λειτουργία RELAY αλλάζει αυτόματα την εγγραφή από την πρώτη στη δεύτερη κάρτα μνήμης όταν γεμίσει η πρώτη, ενώ η λειτουργία SIMUL επιτρέπει την ταυτόχρονη εγγραφή σε δύο κάρτες μνήμης (για παράδειγμα για τη δημιουργία μιας άμεσης εφεδρικής έκδοσης). Τα δύο κουμπιά Start/Stop του NX200 στη λαβή και το σώμα της βιντεοκάμερας, μπορούν ανεξάρτητα να ξεκινήσουν και να σταματήσουν την εγγραφή σε διαφορετικές κάρτες μνήμης κατά την εγγραφή σε λειτουργία SIMUL.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ανάλυση Megapixel
14,2 MP
Οπτικό Zoom
12 x
Βάρος
1800 gr
Δυνατότητες
4K UHD, Full HD, HD, SD, Σταθεροποιητής Εικόνας

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3,5 "
Touchscreen
Όχι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS

Φακός

Focal Length Range
9.3 - 111.6 mm
Focal Length Range (35 mm equivalent)
29 - 348 mm

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
-
Format Εικόνων
-

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS (Μέγιστης Ανάλυσης)
25 fps
Format Video
AVCHD

Συνδεσιμότητα

Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Συνδέσεις
Composite, HDMI, Mic/Line In, USB 2.0, XLR, Έξοδος Ακουστικών/Ηχείων
Τύποι κάρτας μνήμης
Memory Stick PRO Duo, SDXC, SDHC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
171,3 mm
Ύψος
187,8 mm
Μήκος
371,3 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα