Aroma Kicco ABS Καφετιέρα για Κάψουλες E.S.E. Pod Πίεσης 15bar Red
Καφετιέρες Espresso με Κάψουλα

Aroma Kicco ABS Καφετιέρα για Κάψουλες E.S.E. Pod Πίεσης 15bar RedΚωδικός: 17220183

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 380 W
  • Πίεση: 15 bar
  • Χωρητικότητα: 1 lt
  • Διαστάσεις: 16 x 36 x 31 cm

Καφετιέρα espresso από την Aroma, πίεσης 15Bar και χωρητικότητας 1 λίτρου, συμβατή με κάψουλες E.S.E. Pod, για τέλειο καφέ στο σπίτι.

Δες όλη την περιγραφή
150,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 150,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 150,00 €

Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε την Kicco;

Ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ της απόλαυσης του καφέ και της στιβαρότητας των υλικών που κατασκευάζονται αυστηρά στην Ιταλία.

Η μηχανή καφέ Kicco pod χαρακτηρίζεται από έναν πρωτότυπο και εμβληματικό σχεδιασμό, όχι απλώς μια μηχανή καφέ με κάψουλα, αλλά ένα πραγματικό αξεσουάρ για το χώρο σας. 

Το μηχάνημα έχει πλήρως προσαρμόσιμο σώμα και διατίθεται σε διαφορετικά υλικά και χρώματα. Η Kicco εγγυάται εξαιρετική διανομή χάρη στην παρουσία της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στάνταρ μονάδας, της αφαιρούμενης και αποσπώμενης βάσης φίλτρου και της ρυθμιζόμενης πρέσας ορείχαλκου.

Μέγιστη απόδοση

Η συσκευή αποτελείται από έναν εναλλάκτη θερμότητας με δύο ορειχάλκινες τορπίλες στο εσωτερικό του λέβητα, οι οποίες δημιουργούν τη διαδρομή για το νερό. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την ομοιογενή και συνεχή θέρμανση του νερού. Επιπλέον, η συσκευή εγγυάται τη μέγιστη κρεμώδη υφή κάθε μείγματος και σταθερότητα θερμοκρασίας, ακόμη και με πολλούς διαδοχικούς καφέδες.

Ρυθμιζόμενη πρέσα pod

Η πρέσα pod επιτρέπει να ρυθμίσετε την πίεση του μοχλού για να βρείτε τη βέλτιστη πίεση ανάλογα με τους διάφορους τύπους καψουλών στην αγορά. Στην πραγματικότητα, η πρέσα pod μπορεί να περιστραφεί χειροκίνητα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Γυρίζοντας προς τα δεξιά, ο μοχλός μαλακώνει, γυρίζοντας προς τα αριστερά, ο μοχλός σκληραίνει. Επιπλέον, η φθορά της φλάντζας ή η φυσιολογική μηχανική αστοχία των εξαρτημάτων μπορούν να αντισταθμιστούν εύκολα, χωρίς την ανάγκη επέμβασης τεχνικού.

Αφαιρούμενη βάση φίλτρου

Μόνο οι μηχανές Aroma διαθέτουν αφαιρούμενη βάση φίλτρου. Με απλές κινήσεις είναι δυνατό να αποσυναρμολογήσετε πλήρως τη θήκη φίλτρου και να την καθαρίσετε. Μια σταθερή βάση φίλτρου δεν επιτρέπει να εξαλείψετε τις εναποθέσεις καφέ που σχηματίζονται μέσα. Το πλύσιμο της θήκης φίλτρου με καθαρό νερό μία φορά την εβδομάδα επιτρέπει να έχετε πάντα κορυφαία ποιότητα από την καφετιέρα.

Εργονομικός σχεδιασμός

Η μηχανή καφέ Kicco διαφέρει από όλα τα προϊόντα της εταιρείας για το μέγεθος και το σχήμα της, που μοιάζει με κόκκο καφέ και τονίζεται ακόμη περισσότερο από τις ατσάλινες λεπτομέρειες.

Κρυμμένη δεξαμενή νερού

Μόνο σε αυτό το μοντέλο η δεξαμενή νερού 1 λίτρου μπαίνει σε ειδική θήκη στο πίσω μέρος του μηχανήματος, χωρίς να είναι ορατή.

Κατασκευή

Αυτή η καφετιέρα έχει μέρη κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, όπως ξύλο και πλεξιγκλάς.

Χαμηλή κατανάλωση

Οι μηχανές αρώματος κατοχυρώνονται επίσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εξοικονόμηση ενέργειας. Με μόνο 400w απορρόφηση ενέργειας, εγγυώνται έναν κρεμώδη καφέ, όπως και άλλες μηχανές καφέ που καταναλώνουν από 700w έως 800w.

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
380 W
Κάψουλα
E.S.E. Pod
Πίεση
15 bar
Χωρητικότητα lt
1 lt
Ακροφύσιο Ατμού
Όχι
Αφρογαλιέρα
Όχι
Αυτόματος Καθαρισμός
Όχι
Χρώμα
Κόκκινο

Διαστάσεις

Μήκος
16 cm
Βάθος
36 cm
Ύψος
31 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη