Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια

Ηλεκτρονική Παιδική Κονσόλα Χειρός Mini 8-Bit Μαύρη για 6+ Ετών Κωδικός: 17248464

Φορητή slim ρετρό κονσόλα με 400 ενσωματωμένα κλασσικά παιχνίδια όπως Super Mario Bros, SpiderMan, Robocop, Popeye, Pacman και άλλα πολλα. Συνδέεται εύκολα στη τηλεόραση με καλώδιο AV...

Δες όλη την περιγραφή

Φορητή slim ρετρό κονσόλα με 400 ενσωματωμένα κλασσικά παιχνίδια όπως Super Mario Bros, SpiderMan, Robocop, Popeye, Pacman και άλλα πολλα. Συνδέεται εύκολα στη τηλεόραση με καλώδιο AV και είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του. Η οθόνη είναι υψηλής ευκρίνειας με ακριβή μετάδοση εικόνων χωρίς καθυστέρηση. Η φωτεινή λειτουργία της...

Δες όλη την περιγραφή
7,69
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 7,66 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,98 €

  2. 16,80 €

  3. 10,00 €

  4. 8,75 €

  5. 8,49 €

  6. 14,90 €

  7. 14,90 €

  8. 14,99 €

  9. 12,00 €

  10. 12,80 €

  11. 8,00 €

  12. 10,00 €

  13. 14,00 €

  14. 7,67 €

  15. 7,79 €

  16. 9,60 €

  17. 9,00 €

  18. 16,90 €

  19. 10,80 €

  20. 9,90 €

  21. 9,99 €

  22. 7,68 €

  23. 9,99 €

  24. 9,00 €

  25. 8,90 €

  26. 10,00 €

  27. 9,90 €

  28. 8,90 €

  29. 15,50 €

  30. 7,50 €

  31. 8,00 €

  32. 7,72 €

  33. 7,69 €

  34. 7,66 €

Περιγραφή

Φορητή slim ρετρό κονσόλα με 400 ενσωματωμένα κλασσικά παιχνίδια όπως Super Mario Bros, SpiderMan, Robocop, Popeye, Pacman και άλλα πολλα. Συνδέεται εύκολα στη τηλεόραση με καλώδιο AV και είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του. Η οθόνη είναι υψηλής ευκρίνειας με ακριβή μετάδοση εικόνων χωρίς καθυστέρηση. Η φωτεινή λειτουργία της οθόνης εξασφαλίζει ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν οπουδήποτε 6 ώρες συνεχούς παιχνιδιού μετά από πλήρη φόρτιση.

Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη 3.0 inch
  • Μεγάλη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου
  • Καλώδιο AV (Audio - Video) για σύνδεση στην τηλεόραση και καλώδιο φόρτισης USB

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Ηλικία
6 + ετών
Είδος
Κονσόλες Χειρός

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 52
  2. 21
  3. 9
  4. 9
  5. 20
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+20Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

SargeTV
5
26 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

5 αστέρια ένα αστέρι για κάθε ευρώ που δώσαμε για να το αποκτήσω.. Με τιμή μόλις στα 5ευρω παίρνεις μια κονσόλα με έγχρωμη οθόνη lcd η οποία περιλαμβάνει 500 παιχνίδια αν και στη πραγματικότητα είναι γύρω στους 100 τίτλους που η επαναλαμβανόμενη λίστα τους κάνει 500...Στην έκδοση που ασχολήθηκα ειχε παιχνίδια του nes (super mario, super mario3. Tetris2, arkanoid, bubble bobble 2, final fight nes edition, tiny toons, double dragon nes edition! Και άλλα...μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να του περάσεις παλιά roms παιχνίδια.. Η οθόνη είναι αρκετά καλή, η ποιότητα των πλαστικών του είναι σχετικά καλή.. Ο ηχος μέτριος λόγω των 8bit...η μπαταρία κρατάει 3 ώρες ανάλογα την ένταση του ήχου... Η μπαταρία είναι τύπου nokia.. Σε σημείο που αν θες μπαταρία για ανταλλακτικά τύπου nokia παλιά αξίζει η αγορα της κονσόλας λόγω της χαμηλής τιμής.. Η συσκευασία περιλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης με τηλεόραση και καλώδιο για να φορτίσει η κονσόλα... Σίγουρα αν είσαι gamer των 80ς και 90ς θα βρείτε ένα ενδιαφέρον... Τώρα για τους νεότερους gamers αυτο ειναι αμφίβολο...ίσως το βαρεθούν γρήγορα ίσως τα γραφικά του δείχνουν ξεπερασμένα...

Δείτε εδώ αναλυτικά το Αμοντάριστο video παρουσίασης της κονσόλας!
https://youtu.be/ufYBtNLZtQQ

Σου φάνηκε χρήσιμη;

gamisate
2
5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

για τα λεφτά τους δν περιμένεις κ πολλά ,αγόρασα 3 σε διαφορετικά χρώματα . το 1 βγήκε οκ το άλλο με το που το άνοιξα μαύρισε η οθόνη κ δν παίζει και το 3ο παίζει μια και μια δεν παίζει

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHRIS_GALANI

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    αρκετά καλό, σχεδόν όπως οι παλιές κονσόλες.
    απλά έχει δίπλα παιχνίδια οπότε σίγουρα δεν είναι όσα λέει στο σύνολο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george.nous

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από την πρώτη φόρτιση φούσκωσε η μπαταρία με αποτέλεσμα να μην κλείνει το καπάκι …και μόλις τελείωσε ο κύκλος φόρτισης άρχισε να «αργοπεθαίνει» η οθόνη!Οσο αφορά τα παιχνίδια τα κλασικά παιχνίδια τα οποία επαναλαμβάνονται αλλά οκ!δεν θα το ξανά έπαιρνα ενώ στην αρχή με εντυπωσίασε !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • H_A_C_K_E_R_X
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρήματα του εξαιρετικά καλο. Το προτείνω σε ανθρώπους που θέλουν κάτι σε retro. Μέχρι στιγμής έχει αντέξει και λειτουργεί κανονικά. Η οθόνη λίγο ευαίσθητη σε ελάχιστα αιχμηρά αντικείμενα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evryanna_Coccolina

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πού και πού χάνει εικόνα αλλά επανέρχεται. Έχει πάρα πολλά κλασσικά παιχνίδια π.χ. super mario κ.λπ. Περιλαμβάνει καλώδιο για σύνδεση σε tv, αλλά είναι πολύ κοντό -είσαι στο μισό μέτρο απ'την οθόνη- 2,5mm jack male σε dual rca.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tblou.liana

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ναι οκ το ξέρω ότι είναι φτηνό ..δεν είχα κ τίποτα τρομερές προσδοκίες,αλλά μιλάμε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις ..κόλλησε από την πρώτη μέρα ,υπερβολικά χάλια η ανάλυση της εικόνας ,πολύ καλής ποιοτητας πλαστικό ...δεν θα το πρότεινα ..κάτι παρόμοιες κονσολιτσες χειρός που έπαιρνα σαν παιδάκι το '90 κάτι ,ήταν πολύ πιο ποιοτικες !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ωραια κονσολα. σου φερνει αναμνησεις απο τα παλια. εχει πολλα παιχνιδια αλλα τα περισσοτερα επαναλαβανονται. τα λεφτα του καλα. αλλα δεν το προτεινο να τα παρετε. το δικο μου δεν κλεινει η συσκευη και πρεπει να βγαζω την μπαταρια για να κλεισει και δεν παιζει αν δεν το εχω συνδεδεμενο με το ρευμα. πιθανοτατα να φταιει η δικια μου κονσολα να ειναι προβληματικη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr-skroutz

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η retro κονσόλα ήταν πραγματικά υπέροχη για τις αναμνήσεις που ξύπνησε! Αξίζει απόλυτα τα χρήματα της. Με αυτά τα παιχνίδια μεγαλώσαμε κι εμείς! Αν και ο γιος μου, που είναι 7 ετών του τη δώσαμε, δε φάνηκε να ενθουσιάστηκε πολύ. Όσον αφορά την κατασκευή, είναι χαμηλής ποιότητας, αλλά η σχέση αξίας προς τιμήν είναι καλή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Standar12
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το κονσολάκι ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!
    Πήρα ένα δώρο για να κάνω πλάκα στον κουμπάρο μου παλίος gamer και μόλις το ανοίξαμε πάθαμε πλάκα με τα παιχνίδια που έχει μέσα. Είπα θα έχει κάνα Σουπερ μαριατσι μέσα και καμία 40 παιχνιδια αγνωστα ή bootleg επί 10 φορές, Πόσο έξω έπεσα!!!! Έχει μέσα φοβερούς τίτλους πέρα από τα αρκετά γνώστα κλασσικά παιχνίδια (έχει και άλλα που δεν τα γνώριζα διαμαντάκια) εννοείτε πως εχει και διπλά και τριπλά παιχίδια μέσα αλλα πρεπει να έχει πάνω από 100 τίτλους και για την τιμή που έχει είναι άψογο. Πολύ καλή απόκρυση στο πάτημα και μηδέν ghosting και tearing για οποίον γνωρίζει. Έχει ένα καλώδιο για σύνδεση με τηλεόραση και ένα καλωδιάκι για φόρτιση. Υπάρχει και έκδοση με δεύτερο χειριστήριο για διπλό απ΄οτι είδα.
    Δεν δημοσιεύω τίτλους για ευνοήτους λόγους καθώς επίσης μπορεί να αλλάξουν τα παιχνίδια από φουρνιά σε φουρνιά που κάνουν εισαγωγή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VanelloS
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μικρη οθονη...πολλα παιχνιδια....μπαταρια τα εφτυσε με ελαχιστες φορες φορτισης. Πλεον παιζει ο γιος μου μονιμα σε φορτιστη,δεν εχει προβλημα ομως.για τα χρηματα(ελαχιστοτατα ως αηδιας), τιμιο παιχνιδακι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ωραιο για να περνας λιγο την ωρα οταν το αγορασα δεν φορτιζε η μπαταρια και επαιζε μονο οταν ηταν στη φορτιση με λιγη αυτοκολλητη ταινια πιεζοντας την μπαταρια να εφαπτεται καλυτερα με τους πολλους δουλεψε μια χαρα το ιδιο και στη τιβι

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • a.kapetanios
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Din Don Home

    όχι τίποτα ιδιαίτερο. ένα φτηνό κινεζικό προϊόν. για τα λεφτά του οκ δεν αξίζει και παραπάνω. εγώ το πήρα για τον μικρό μερικά παιχνίδια αξίζουν και άμα πατήσεις λίγο τα κουμπιά ποιο δυνατά κλείνει. για μπαταρία διαρκεί κανένα 30 λεπτό. δεν είναι για πολλά!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • priestwords
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή κατασκευή,τα κουμπιά έχουν καλή αίσθηση όταν τα πατάς και τα παιχνίδια που έχει είναι συμπαθητικά για λίγο.
    Bobble bubble, snowbros είναι λίγο πιο απλή εκδοχή τους σε σχέση με τα φλιμπεράκια αλλά pacman, Tetris, Super Mario είναι ίδια και για τα λεφτά του δεν είναι κακή αγορά.
    Παρότι τα παιχνίδια φαίνονται απλά και εύκολα,δεν είναι και χρειάζεται προσπάθεια ακόμα και για ενήλικες για να περάσεις κάποιες πίστες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ozgkiour_Chasan_Faik
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μέτριας ευκρίνειας οθόνη με μικρό μέγεθος. Μπαταρία 1 με 1 μιση ώρα με το ζορι. Παιζουμε συνέχεια με σύνδεση σε powerbank.

    Τα παιχνίδια είναι πολλά από την κονσόλα NES της Nintendo. Δε λείπουν τα : Super Mario, Contra, Double. Dragon, Donkey Kong.

    Σαν γενική εικόνα θα μπορούσε για τα λεφτά της να είναι λίιιιιγο καλύτερη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dietsondemand
    1
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η κονσόλα είναι της πλάκας.Σαν να αγοράζεις δωροσακούλα.Φόρτισε μια φορά και μετά τίποτα.Δεν μπήκα καν στον κόπο να ασχοληθώ με επιστροφή καθώς και νέο προϊόν να έστελναν,θα ήταν πάλι κάκιστης ποιότητας

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannis.ker
    1
    1 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η μπαταρία κρατάει 5 λεπτά μάξιμουμ. Πρακτικά πρέπει να παίζετε συνδεδεμένοι μονίμως οπότε άχρηστο.
    Επίσης τα παιχνίδια είναι δεν περίμενα να είναι απόλυτα αυθεντικά αλλα έχει βασικότατρς διάφορες στο gameplay σε σχέση με το αυθεντικό.
    Παράδειγμα για το super mario 3 που πρακτικά το αγόρασα εγώ όταν έχεις ουρά και σε χτυπήσει Μινιον στο κανονικό παιχνίδι πας σε καθεστώς μεγάλου Μάριο.
    Εδώ γίνεσαι μικρός Μάριο... πρακτικά τεράστια αλλιωση στο gameplay.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μιστόκλας
    1
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τα λεφτά του αξίζει πολύ! Έχει πιο μικρή οθόνη σε σχέση με την περιγραφή αν το συγκρίνετε θα καταλεβετε ! ένα θετικό είναι ότι έχει Micro usb και όχι το αρχαίο mini usb που πλέον δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xrysageo996
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το πήρα για τον μικρό αδερφό μου που τρελαίνεται για ηλεκτρονικά... για οικονομική κονσόλα είναι ότι πρέπει !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Ant
    1
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έβγαλα από το κουτί του, το φόρτισα και δεν δούλεψε ποτέ. Αποτυχία!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • akisdriver21
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    περίπου 7 ευρώ κόστος για με γυρίσει 30 χρόνια πίσω... υποτίθεται ότι το έχω πάρει για τον μικρό για να δει πως ήταν τα παιχνίδια όταν ήμουν μικρός αλλά μάλλον εγώ θα το χρησιμοποιήσω από ότι φαίνεται!!!ελαφρύ,σχετικά μικρό για τα χέρια μου,παίζουν όλα τα παιχνίδια(όσα δοκίμασα δλδ)...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zaxospete
    1
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΜΑΚΡΙΑ.......πηρα 2 το ενα δεν επαιξε ποτε (ασπρη οθόνη) και το δεύτερο μετα απο 1+ ωρα φορτισης επαιξε 15 λεπτα ....τραγικο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • karpotrias
    5
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όταν την πήρα έκανε 11€... Καλά προφανώς όχι απλά αξίζει τα λεφτά της... Είναι τέλεια!
    Τα κατά, όπως ότι δεν έχεις αποθήκευση πίστας, ότι τα παιχνίδια είναι άπειρα και δεν μπορείς να τα ψάξεις ή να ανατρέχεις πάνω κάτω να τα βρεις, δεν αξίζει να αναφερθούν. Ανοίγεις, παίζεις όλα τα Μάριο που έχει πάνω πάνω και τελείωσε!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis Kan.
    2
    3 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μία μέτρια, ρετρό παιχνιδομηχανή χειρός, βασισμένη στο σχεδιασμό της παλιάς αθάνατης gameboy! Από ανάλυση (για τα σημερινά δεδομένα) χάλια φυσικά αλλά πιο πολύ είναι για αυτούς που δεν έχουν ακόμα το gameboy τους και θέλουν να ξανά νιώσουν την νοσταλγία της εποχής ή για αυτούς που θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να δείξουν τα παιχνίδια που παίζαμε εμείς κάποτε που δεν είχαμε τις σημερινές αναλύσεις, τον ήχο κτλ που έχουμε σήμερα αλλά που λιώναμε καθημερινώς για χρόνια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lina_giagtzidou
    3
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το περίμενα πως και πως να έρθει για 13 ευρώ δεν άξιζε και τόσο τα αρνητικα είναι ότι δεν συνδέεται στην τηλεόραση και ότι δεν έχει 400 games απλά επαναλαμβάνονται τα θετικά είναι ότι έχει παλιά παιχνίδια πού με αρέσουν εμένα.

    Η μπαταρία του είναι τύπου Nokia δεν είναι ότι τελιονη γρήγορα εμένα ανταιξε κάνα δυο ώρες την μπαταρία του δεν ξέρω τι φάση αλλά μου την φέραν στραβή πάρωλο αυτά η κονσολιτσα είναι αρκετα Καλή τώρα δεν ξέρω πόσο θα αντέξει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Loraina_Giatra
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλή κονσόλα με καλό ήχο δυνατή φοτειβοτητα όταν είναι φορτισμένο φουλ και καλό ήχο το μόνο κακό που μάλλον μόνο σε εμένα έτυχε είναι ότι το κουμπί on/off δεν λειτουργεί αλλά δεν πειράζει γιατί απλά βγάζω από πίσω την μπαταρία όταν βαριέμαι να παίξω κιαλο και οκ καλά έχει πολλά παιχνίδι μόνο που πολλά είναι 2 η 3 φορές και τα παιχνίδια που είναι. διαφορετικά με έναν υπολογισμό είναι περίπου 350 αλλά και πάλι για τα λευτα του είναι απλά ότι καλύτερο πάρτε το άφοβα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr_katsikas
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το γεγονός ότι έχει 7 ευρω και παίζει πολλά παιχνίδια και μπανει στη τηλεόραση απλά αξιζει φουλ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Martimianaki9
    2
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στην αρχή η μπαταρία δεν κράτησε πάνω από ένα τέταρτο δυστυχώς!!
    Μετά την πρώτη εβδομάδα παίζει μόνο με power bank

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κοκκινέλης Θεόδωρος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Οκ ...μια χαρά για πιτσιρίκια.Ναι έχει πολλά ίδια ή παρόμοια παιχνίδια αλλά η τιμή δικαιολογεί πολλά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hara_Sk28
    1
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα δύο .το ένα δεν άνοιξε ποτέ η οθόνη κ το άλλο ενώ έπαιζε χάλασε η οθόνη χωρίς καν να πέσει κάτω. Πολύ κακης ποιότητας υλικά. Κοντό καλώδιο .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolas_giourouk
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ χαμηλή η ποιότητα, αντίστοιχη της τιμής. Για παιδιά 6 7 8 χρονών δε συνίσταται γιατί η οθόνη είναι τόσο κακή που δεν τραβάει την προσοχή τους. Συστήνεται για μεγαλύτερους λόγω ρετρό παιχνιδιών

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2617 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ralsei_me_tsipouro

η μπαταριά δεν δουλεύει, αν αγοράσω άλλη μπαταριά θα αλλάξει κάτι?

Δες όλες τις ερωτήσεις (14)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες