- Μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ επικάλυψη
- Ανοξείδωτο θερμόμετρο
- Διακόπτες αυτόματης ανάφλεξης
- Αφαιρούμενος συλλέκτης λίπους
- 2 ρόδες
- Πλαϊνά μεταλλικά ράφια
- Μεταλλικό μπροστινό πάνελ κάλυψης ραφιού
Πωλείται από
Ασφάλεια αγορών Skroutz & 2 χρόνια εγγύηση
Όρισε την τοποθεσία παράδοσης για να δεις προϊόντα σύμφωνα με την επιλογή σου.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι δυνατοί οι καυστήρες της.
Δες όλη την περιγραφήΠωλείται από
Ασφάλεια αγορών Skroutz & 2 χρόνια εγγύηση
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
Η ψησταριά υγραερίου από την Bormann διαθέτει 2 εστίες, με τις οποίες μπορείτε να έχετε πολλαπλές ζώνες θερμοκρασίας στην επιφάνεια ψησίματος ώστε να ψήνετε διαφορετικά είδη φαγητού ταυτόχρονα.
Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι δυνατοί οι καυστήρες της.
Με τη μαντεμένια σχάρα το ψήσιμο γίνεται γρηγορότερα, καθώς η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές του φαγητού. Για να συντηρήσετε τη μαντεμένια σχάρα πριν το ψήσιμο, καλό είναι να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα μαγειρικού λαδιού (π.χ. ελαιόλαδο ή κάποιο φυτικό λίπος) κι έτσι θα έχετε δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια. Ακόμα, διαθέτει θερμόμετρο ώστε να ελέγχεται τη θερμοκρασία του θαλάμου την ώρα του ψησίματος αποφεύγοντας το κάψιμο του φαγητού.
*Δεν περιλαμβάνει ρυθμιστή πίεσης και σωλήνα
Τα κύρια πλεονεκτήματα μια ψησταριάς υγραερίου είναι:
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
VfM άριστο. Επαρκές για 3-4 άτομα. Αν θες να ψήσεις πχ 4 ψάρια (τσιπούρα, φαγκρί κτο) θα πρέπει να τα βάλεις σε δύο δόσεις διότι όπως σε όλες αυτές τις ψησταριές το μπροστινό μέρος έχει χαμηλότερη απόδοση.. Στα πολύ λιπαρά (πχ κοτόπουλο πεταλούδα, σολομός) έχει αναφλέξεις. Απαλλαγείτε από όσο λίπος μπορείτε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ικανοποιητικά δυνατοί καυστήρες. Ωραίο πράγμα η μαντεμένια σχάρα. Μέσα σε έξι μήνες δεν έχει βγάλει τίποτα. Το μέλλον θα δείξει.
Στη διετία έχουν πεθάνει οι σπινθηριστές, πράγμα που λύνεται με αναπτήρα τζακιού, και η σκουριά στους διαχύτες θερμότητας, αλλά και στα τοιχώματα του εσωτερικού της ψησταριάς, είναι εμφανής. Τα υπόλοιπα ισχύουν αυτούσια.
Στην πρωτη πυροληση πήρε φωτιά το καπάκι. Από το service μου είπαν ότι κάηκαν τα λίπη, στην ερώτηση μου γιατί πήρε φωτιά η μπογιά στο καπάκι δεν απάντησαν. Θέλει προσοχή
Μακριά ούτε για τα λεφτά της αξίζει ψηλά ψήνει αρκετά δυνατά και κάτω σχεδόν καθόλου πέρνει φωτιά για πλάκα ακόμα και το ταψί που μαζεύει τα λίπη επικίνδυνη θα την έλεγα αν την αφήσεις με κρέατα και δεν την παρακολουθείς συνεχώς μπορεί και να πάρεις φωτιά
Σίγουρα μην το αγοράσετε, κράτησε μόνο 3 μήνες, το κομμάτι της καύσης, η περιοχή που βγαίνει το αέριο, διαλύθηκε.
Μέτρια ψησταρια για καμιά μπριζόλα κλπ ως εκεί
Καθαρίζει δύσκολα,και η ποιότητα της πολύ μέτρια
Οι. Μαντεμενιες σχαρες και τα από κάτω προστατευτικά είναι μετριότατα .
Την περίμενα πολύ καλύτερη
Είναι δυνατή οπότε να ψηνετέ στο χαμηλό αλλιώς θα φάτε κάρβουνα.οι σχάρες αν δεν τις λαδωσεις κολλάει το κρέας .
Μακριά! Οι αναφλέξεις είναι συνεχωμενες και επικίνδυνες! Μια φορά παραλίγο να κάψω το σπίτι στην κυριολεξία. Έχει αναφλέξεις σε ότι έχει έστω και ελάχιστο λίπος. Για να μην την πετάξω, άλλαξα τις σχάρες και έβαλα grill grates και το ταψί το οποίο είναι απλά άχρηστο, με ένα βαθύ ανοξείδωτο το οποίο μπήκε με πατέντα. Πλέον ψήνω άνετα χωρίς να φοβάμαι μήν κάψω το σπίτι. Με τις σχάρες και το ταψί, κόστισε σύνολο περίπου 370€, όσο κάνουν οι γνωστές αμερικάνικες και καναδεζικες. Αυτό όμως δεν έλυσε το κατασκευαστικό πρόβλημα που έχει και όλα τα λύπη πέφτουν έξω από την ψησταριά από τα πόδια συνήθως και τρέχουν κάτω στο πάτωμα. Ένας συγγενής μου που έχει την ίδια, σε ένα ψήσιμο πήρε φωτιά η μπριζόλα και από τίς φλόγες κάηκε η μπογιά από το καπάκι. Το ίδιο έχει πάθει και άλλος ενας εδώ στα σχόλια. Η δε διαδικασία καθαρισμού τής είναι εφιάλτης! Το μόνο θετικό είναι ότι έχει δυνατούς καυστήρες. Συνοπτικά δεν αξίζει ούτε για αστείο.
Εξαιρετική αγορά.Εχουμε πάρει την αντίστοιχη με τις 3 εστίες.Την έχουμε ένα χρόνο.Εχουμε ψήσει τα πάντα κρέας ψάρι λαχανικά. Όλα τέλεια και σε μηδέν χρόνο σε σχέση με τα κάρβουνα!!!
150€ για μια τέλεια ψησταριά. Αν αλλάξεις τις σχάρες με αντίστοιχες πλάκες (20€ η μία) γίνεται άψογη, δεν στάζει, δεν κάνει αναφλέξεις, καθαρίζεται εύκολα. Συναγωνίζεται τις πιο ακριβές σίγουρα.
Για τα λεφτά της αξίζει και με το παραπάνω.
Την Χρησιμοποιώ συχνά, είναι έτοιμη σε 2 λεπτά και ψήνει πολ'υ γρήγορα, νομίζω πως χρειάζεσαι να πάρεις και μία μαντεμένια πλάκα γιατι αυτή καθαρίζεται πολύ πιο γρήγορα. Ψήνει καλά και γρήγορα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω διαφορά, απο κάρβουνα, πέρα του ότι ειναι πιο υγειενό. Σαν μέγεθος είναι ικανοποιητική, ούτε πολυ μεγάλη ούτε πολύ μικρή, θα σας πιάσει χώρο στο μπαλκόνι (για κήπο είναι μια χάρα), αλλά αν το μπαλκόνι σας είναι πάνω απο4-5 πλάτος θεωρώ πως θα είστε ok ,
Δυστυχώς κατώτερη των κριτικών χάνει από παντού λίπος και οι αναφλέξεις είναι τόσο συχνές και έντονες πού μπορεί να πάρεις και φωτιά τά κρέατα τα ξεχνάς κάρβουνα , κοιτάξτε κάτι πιο επώνυμο εγώ το μετάνιωσα που την αγόρασα.
Παιδιά η ψησταρια είναι value for money. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ψήσιμο. Μόνο ψάρια δεν έχω ψήσει ακόμη. 6-7 ψησιματα έχω κάνει μέχρι στιγμής αλλά μπριζόλες μπιφτέκια λουκάνικα λαχανικά ψήνονται πολύ ωραία και δεν διαφέρουν σε τίποτα με αυτά που θα φατε σε ταβέρνα. Σε 1 λεπτό έχει πιάσει 250+ βαθμούς. Το max που είδα είναι 350 βαθμοί. Άκρως ικανοποιητική η θερμοκρασία και ταχύτητα που επιτυγχάνεται. Δυστυχώς ο κλασικός φούρνος η το τηγάνι δεν μπορούν να προσφέρουν το αποτέλεσμα της ψησταριάς. Για 3-4 άτομα η επιφάνεια ειναι οκ αλλά για περισσότερα άτομα χρειαζεται δεύτερο γύρο ψησίματος ή μεγαλύτερη ψησταρια. Ακόμη δεν έχω βρει τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού της αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μια φασαρία γιατί η πυρόλυση από μόνη της δεν καίει όλα τα λίπη. Οι ψησταριές με κάρβουνο δίνουν το ιδιο αποτέλεσμα αλλά με πολύ μεγαλύτερη φασαρία. Σίγουρα δεν μετανιώνω που την αγόρασα αλλά ίσως είναι λίγο νωρίς γιατί εξαρτάται και από το χρόνο ζωής της ψησταριάς.
Αξιολόγηση μετά από ένα χρόνο χρήσης ακριβώς. Στο έτος αυτό έγιναν 35-40 ψησίματα από 30 έως 90 λεπτά ,κατανάλωσε ακριβώς στο έτος επάνω μια μπουκάλα αέριο,υπολόγισα δλδ ότι καταναλώνει περίπου μισό κιλό αέριο την ώρα πανω κάτω. 4 αστέρια διότι το ταψακι θέλει αλλαγή με άλλο που έχει πιο ψηλη περίμετρο αλλά δεν μπαίνει τόσο εύκολα αυτό που θα φτιάξετε,από άλλα έξτρα μπορείτε να πάρετε πλάκες ψησίματος ή μεμβράνες ψησίματος,εγώ πήρα και τα δυο απλά στις πλάκες δεν είναι για λιπαρά κρέατα διότι καίγεται το λίπος και μαυρίζει τα κρέατα. Ελπίζω να βοήθησα
την πήρα σε προσφορά 145 ευρώ...παρά πολύ καλή αγορά ...αρπαει φωτιά πιο εύκολα από τα κάρβουνα αλλά αν ψήνεις με κλειστό το καπάκι μειώνεται αισθητά το πρόβλημα...πολύ καλό ψήσιμο και η γεύση του φαγητού εξαιρετική....δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα κάρβουνα...
Ιδανική για μικρές ποσότητες, επαρκής για 4 άτομα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ γρήγορα και ψήνει αρκετά ομοιόμορφα χωρίς να κολλάει. Ανάβεις και σε 3 λεπτά ψήνεις. Η βάση της δε φαίνεται πολύ ποιοτική, χωρίς όμως να μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει μια δυσκολία στο καθάρισμα παρόλο που αφαιρούνται όλα και πλένονται. Το ταψάκι για τα λίπη το τυλίγω με αλουμινοχαρτο οπότε στο τέλος απλά το πετάω. Το πιο δύσκολο στο καθάρισμα είναι τα καπάκια των καυστηρων. Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά, την έχω παραπάνω από ενάμιση χρόνο και είναι και πολύ οικονομική στην κατανάλωση υγραερίου
Πολύ ευχαριστημένος. Πρώτη ψησταριά βέβαια αλλά για τα χρήματα της και για κάτι γρήγορο αν θέλεις να ανάψεις να ψήσεις ακόμη και σε μέρα παρά μέρα βάση είναι πολύ καλή.
παιδια αγοραστε την χθες!συναγωνιζεται πολυ ακριβοτερες.τρομερη για την τιμη της.δυνατοι καυστηρες.πιανει τους 200 βαθμους σε 1 λεπτo.ψηνει τελεια.καθαριζεται πανευκολα!μονο μειον που δεν εχει πλαινο ματι.αγορασα ενα της bormann κ εκανα βαση διπλα.
Την αγοράσαμε λίγο πριν απο το Πάσχα και μέχρι στιγμής έχουμε ψήσει τα πάντα!!! Πραγματικά ήταν πολύ καλή επιλογή, είμαστε 5μελής οικογένεια και η επιφανειά της είναι ακριβώς. Καθαρίζεται πολύ εύκολα αφού βγαίνουν τα πάντα απο πάνω (σχάρες κτλ). Προσωπικά την καθαρίζω έπειτα απο κάθε ψήσιμο. Αξίζει τα λεφτά της σίγουρα για κάποιον ειδικά που θέλει να πάρει κάτι σχετικά και καλό κ φθηνό.
Την αγόρασα λίγο πριν από την Καθαρά Δευτέρα και από τότε την έχω και απολαμβάνω σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ότι και να ψήσω.Πολλή προσεγμένη κατασκευή.Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Δεν την έχω πολύ καιρό...αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Ζεσταίνεται αμέσως η σχάρα, δηλαδή σε 5 λεπτά είναι έτοιμη για ψήσιμο. Βάζω τα κρέατα πάνω, κλείνω το καπάκι και έχουμε άμεσο αποτέλεσμα...ψήνονται ομοιόμορφα μέσα και έξω και σε πολύ λίγο χρόνο. Η σχάρα πολύ καλή δεν κολλάνε καθόλου τα κρέατα κ.α.
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
290 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν
Ρώτησε για το προϊόνΑγόρασα μόλις την ψησταριά (δεν έχω ψήσει ούτε μια φορά) και βλέπω ότι η ανάφλεξη δεν λειτουργεί.
Συγκεκριμένα από τις 20 φορές περίπου που προσπάθησα να ανάψω τις εστίες, μόνο τη μια φορά άναψαν. Αντιμετωπίζετε κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα?
Εγώ άφηνα δύο τρία δευτερόλεπτα τον καυστήρα (να πάρει λίγο αέριο ο χώρος ανάφλεξης) και ύστερα άναβα την ανάφλεξη. Στην περίπτωση που δεν ανάβει ούτε έτσι θεωρώ πως πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα μήπως θέλει αλλαγή το ανταλλακτικό της ανάφλεξης. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τρία χρόνια άναβε χωρίς πρόβλημα.
Θα ήθελα να μάθω αν καπνίζει πολύ. Αν την βάλεις στον 1ο η 2ο όροφο στο μπαλκόνι θα έχεις θέμα με τους γειτονες από πάνω;
Προφανέστατα είναι ψησταριά μπαλκονιού κα λόγω μεγέθους αλλά και επειδή είναι υγραερίου. Το κάρβουνο στο μπαλκόνι είναι παράνομο. Ο γκρινιάρης γείτονας θα γκρινιάξει αλλά δεν κάνεις τίποτα παράνομο, οπότε άσ'τον να γκρινιάζει και στην χειρότερη κέρασέ τον μεζέ. Αντικειμενικά νομίζω ότι μόνο ένας πολύ ιδιότροπος θα είχε πρόβλημα. Κοντεύω δύο χρόνια και αντικειμενικά είμαι ικανοποιημένος.
Γεια σας. Δυο ερωτήσεις έχω. Αρχικά με τι ρυθμιστή την δουλεύετε ; Υψηλής η χαμηλής τάσης ; Και δεύτερον, επειδη θέλω δίπλα από την ψησταριά να βάλω ένα μονο ανεξάρτητο μάτι για τηγανια κτλ γνωρίζεις κάποιος αν μπορώ να παίρνω από την ίδια φιάλη με έναν μονο ρυθμιστή ακριβώς μετά την βαλβίδα της φιάλης και έπειτα «ταφ» η θέλει το «ταφ» μετά την βαλβίδα της φιαλης και έπειτα 2 ρυθμιστές έναν για κάθε συσκευή ;;; Ευχαριστώ πολύ