Behringer HA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 6.3mm
Ενισχυτές Ακουστικών

Behringer HA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 6.3mmΚωδικός: 17273056

Ενισχυτής ακουστικών με 4 ανεξάρτητες stereo εξόδους οι οποίες διαθέτουν ανεξάρτητα volume.

Δες όλη την περιγραφή
38,35
ΠαράδοσηΤετ, 18 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 38,35 €

Περιγραφή

MICROAMP HA400

Εάν παρακολουθείτε περισσότερους από έναν μουσικούς τη φορά ή εάν όλοι στην ομάδα θέλουν να ακούσουν την αναπαραγωγή, χρειάζεστε ένα σύστημα διανομής οθόνης. Ένα σύστημα διανομής επιτρέπει στον καθένα να ακούει και να ελέγχει την ένταση των ακουστικών του/της. Το συμπαγές και ευέλικτο HA400 μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 4 ζεύγη ακουστικών και έως και 4 ανεξάρτητες εντάσεις, με εξαιρετική ποιότητα ήχου – ακόμη και στη μέγιστη ένταση!

Ολοι μαζί τώρα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εξαιρετικά συμπαγή ενισχυτή στερεοφωνικών ακουστικών με σχεδόν οποιαδήποτε ακουστικά – τέσσερα από αυτά ταυτόχρονα, για την ακρίβεια! Αφήστε έως και 4 διαφορετικά άτομα στο στούντιο σας να ακούσουν την κύρια μίξη κατά την εγγραφή και κάθε ακροατής μπορεί να καθορίσει το δικό του προτιμώμενο επίπεδο έντασης χρησιμοποιώντας τα ειδικά χειριστήρια επιπέδου εξόδου. Το HA400 περιέχει 4 στερεοφωνικούς ενισχυτές υψηλής ισχύος που διατηρούν την υψηλότερη ποιότητα ήχου ακόμα και σε μέγιστα επίπεδα έντασης. Χρησιμοποιούνται λειτουργικοί ενισχυτές εξαιρετικά χαμηλού θορύβου 4580 για εξαιρετική απόδοση ήχου – αυτοί είναι οι ίδιοι ενισχυτές λειτουργίας που υπάρχουν στον εξοπλισμό ήχου «πλήρους μεγέθους» – καθώς και ένας αποκλειστικός προσαρμογέας DC 12 Volt.

Κατασκευαστής

Behringer

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Αναλογικός
Tύπος Ενισχυτή
Φορητός
Κανάλια
4
Αντίσταση
80 ohm

Λειτουργίες

DAC(Built-In)
Όχι
Volume Control
Ναι

Συνδεσιμότητα

RCA
Όχι
Optical
Όχι
Coaxial
Όχι
USB
Όχι
Bluetooth
Όχι
Mini Jack (3.5mm)
Όχι
Jack (6.3mm)
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 6
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Wolfleader
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για την τιμή του είναι καλό εργαλείο. Έχω τα ακουστικά BeyerDynamic DT 770 Pro (80 Ohms) και την Interface Focusrite Scarlett 2i2 (2nd gen).
    Οριακά με κάλυπτε η Focusrite από μόνη της, απλά δεν ήθελα να έχω το διακόπτη στο 90-95% (ελάχιστα ακουγόταν και ένα hiss από την κονσόλα).
    Τώρα με τον ενισχυτή, η ένταση στην κονσόλα είναι στο ~75% και επίσης 75% είναι η ένταση στο Behringer.
    Θα μπορούσε να δουλεύει σε πιο χαμηλά επίπεδα, αλλά στα Windows έχω μονίμως την ένταση στα -10db (σε ψηφιακό mixer). Γενικά προτιμώ να χαμηλώνω λίγο την ένταση στις εφαρμογές. Θέλω να έχω headroom και προτιμώ να αλλάζει ψηφιακά, ώστε να αποθηκεύω ακριβώς τις στάθμες κάθε φορά. Σε αναλογικό hardware δεν φαίνονται ή δε θυμάμαι συνήθως τις στάθμες.
    Θόρυβος αρχίζει να ακούγεται περίπου στο 80% της έντασης στο Behringer.
    Εν ολίγης, κάνει τη δουλειά του.
    Θετικά:
    - Οικονομικό.
    - Τέσσερα διαφορετικά και ανεξάρτητα κανάλια ακουστικών.
    - Δεν υπάρχει μεταφορά ήχου από το ένα κανάλι στο άλλο μεταξύ των 4 θυρών που έχει.
    - Γενικά καθαρό σήμα μέχρι το ~80% της έντασης.

    Αρνητικά:
    - Ποιότητα κατασκευής. Οι δείκτες είναι wobbly, δεν είναι σταθεροί. Αλλά αναμενόμενο για την τιμή του. Μετά από διακοπή ρεύματος και όντας συνδεδεμένο σε πολύπριζο ασφαλείας, η μία από τις τέσσερες θύρες (η οποία ήταν και ενεργή τη στιγμή εκείνη) άρχισε να παράγει ένα ηλεκτρικό Buzzing Noise. Το αποσύνδεσα και το ξανασύνδεσα και έκανα διάφορες δοκιμές. Πλέον εμφανίζεται “τυχαία” ενώ γυρνάω το διακόπτη και εξαφανίζεται επίσης τυχαία. Όταν σταματήσει το γύρισμα του διακόπτη, σταματάει και ο θόρυβος. Επομένως δουλεύει, αλλά με ανησυχεί για το μέλλον (ειδικά αν ξαναπέσει το ρεύμα). Οι υπόλοιπες συσκευές πάνω στο ίδιο πολύπριζο (μεταξύ των οποίων το PC, η Focusrite, το DBX 286s, ηχεία, δεν έπαθαν τίποτα).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SpeTheof
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για 30 ευρώ πραγματάκι κάνει μαγικά, εγώ προσωπικά είχα την Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen η οποία υποστηρίζει μέχρι 200 ohm ακουστικά, και τσίμπησα 250 ohm ακουστικά (BeyerDynamic DT 880 Pro) οπότε τα έδινε ήδη ένταση ικανοποιητική αλλά ήθελα κι άλλη για το μιξάρισμα, τσίμπησα κι ένα καλώδιο balanced μικρό (6.3mm - 6.3mm) ίσα ίσα να το πάω από την κάρτα ήχου στο headphone amp, και φυσικά μπορώ πλέον να βάλω έως 4 ακουστικά αντί για 1 και η ένταση είναι ΥΠΕΡ αρκετή άσχετα που γράφει ότι ειναι για 80 Ohm, και ο λόγος είναι προφανής, δίνει ρεύμα και η κάρτα ήχου και το headphone amp λογικά.

    Θετικά
    - Πολύ φθηνό
    - Πολύ πρακτικό
    - Δίνει την ένταση που θες
    - Δίνει έως 4 ακουστικά

    Aρνητικά
    - Αν και τα υλικά για το amp ειναι καλά το καλώδιο φαίνεται πολύ φθηνιάρικο για το ρεύμα, αλλά την δουλειά του την κάνει
    - Δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιο καλώδιο 6.3 balanced για να το συνδέσεις σε κάρτα ήχου (αλλα πληρώνεις μονο 30 ευρώ, μην τα θες ολα δικα σου)

    Τιμιότατο και σωστότατο, η ποιότητα του ήχου δεν έχει κάποια εμφανή αλλοίωση και είναι αρκετά ικανοποιητική ακόμα και για μένα που το θέλω για χρήση mixing και μουσική παραγωγή, σε μεγάλες εντάσεις θα έχει κάποιο distortion, προτείνω τα Knobs να μην τα βάζετε στο τέρμα, ούτε από την κάρτα ήχου, ούτε από τον ενισχυτή για να μην εχει καμία αλλοίωση, και προσέξτε να μην δουλεύετε εκτεταμένες περιόδους σε μεγάλες εντάσεις γιατί τα αυτιά πονάνε και θα χάσετε συχνότητες πριν γίνεται παππούδες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiotisibbas@yahoo.com
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά ΑΔΥΝΑΜΟ ! Και πολύ ΑΚΡΙΒΟ για την ποιότητα του !!!! Κατά τα άλλα κάνει τη δουλειά για την οποία αν έχει κατασκευαστεί αν δεν την έκανε άλλωστε δεν θα αγοράζονταν και από ανθρώπους που χρειάζονται αυτή τη δουλειά !!!! Θα μπορούσε όμως να ήταν λιγάκι πιο ισχυρό και στις συχνότητες και στην ένταση !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hippos
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οι ήδη υπάρχουσες αξιολογήσεις είναι αναλυτικότατες και θα προσθέσω μόνο 1-2 πραγματάκια ,από την άποψη του αρχάριου αφού αγοράστηκε για απλή , οικιακή χρήση . Είναι ενισχυτής στερεοφωνικών ακουστικών ΚΑΙ διαμοιραστής (Amplifier και splitter),δηλαδή μπορείς να συνδέσεις μέχρι και 4 ακουστικά/συσκευές επάνω ,ελέγχοντας την τελική ένταση του ήχου στο καθένα ξεχωριστά .
    Και οι 2 ιδιότητες που έχει λειτουργούν άψογα ,αφού δεν παρατήρησα κάποιο bleeding στο διαμοιρασμό και η τελική ενίσχυση είναι ικανοποιητικότατη , ιδιαίτερα αν συνυπολογίσει κανείς το χαμηλό κόστος της αγοράς του .Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα κατασκευής της συσκευής και του τροφοδοτικού.
    Τέλος, απαντώντας σε δική μου ερώτηση στο νήμα ,ΝΑΙ μπορεί να ενισχύσει την τελική ένταση του ήχου ως κάποιο βαθμό και σε ηχεία (multimedia και φθηνά HiFi ηχοσυστήματα), με την ανάλογη συνδεσμολογία ,προσθέτοντας και λίγο "όγκο" , έστω και αν δεν προορίζεται για αυτήν τη δουλειά .
    Να σημειωθεί πως όλες οι υποδοχές της συσκευής είναι 1/4 (6.35 mm) , άρα θα χρειαστείτε τα ανάλογα βύσματα/μετατροπείς ,αν θέλετε να συνδέσετε επάνω καλώδια ή ακουστικά με το κλασσικό 3.5 mm jack.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Teo Oikonomidis
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα με σκοπό να ενισχύσω το σήμα από το DAC του υπολογιστή μου στα DT 990 PRO (250 Ohm)
    Στην αρχή δοκίμασα τα ακουστικά κατευθείαν στο DAC γιατί η μητρική έχει εξαιρετικής ποιότητας audio components (Z390 Aorus Master), αλλά αμέσως κατάλαβα ότι δεν ήταν αρκετό για 250 Ohm και θέλουν ενίσχυση. Δεδομένου ότι το εκείνο το διάστημα ήμουν στριμωγμένος οικονομικά και δεν μπορούσα να διαθέσω 100~300 ευρώ για να πάρω βαρβάτο ενισχυτή, αποφάσισα να πάρω κάτι φθηνό να κάνω τη δουλειά μου και βλέπουμε...
    Ψάχνοντας από δω και από κει στο Internet κατέληξα σε αυτό το spliter-amp γιατί είδα στο YouTube οτι παρότι λέει έξοδος 80 Οhm, μπορεί να δώσει αρκετή ένταση και σε 250 Ohm ακουστικά.
    Με 25 ευρώ λοιπόν νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου μιας και στο 100% μπορεί να σε κουφάνει...
    Από ποιότητα είναι τέλειο ως το 75-80% του διακόπτη, μετά γίνεται τόσο δυνατό που κάνει μικρο-παραμορφώσεις στον ήχο.
    Για όποιον θέλει πραγματικά φτηνό ενισχυτή επαγγελματικών ακουστικών το συστήνω ανεπιφύλακτα!
    Αν αναλογιστεί κανείς αυτό που λέει το παλικάρι στην πιο κάτω αξιολόγηση (και για επαγγελματικής ποιότητας εξοπλισμό είναι αλήθεια), ότι με 25 ευρώ δεν παίρνεις ούτε καλώδιο, τότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για VFM king στην κατηγορία του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panosdanas
    5
    16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κανονικα με 25 ευρω δεν παιρνεις ουτε καλωδιο.Αυτη εδω η συσκευη ειναι public address. Σκοπος της ειναι να διανεμει με ρυθμιστικο φωνης ακουστικα σε στουντιο πολλα (4) ταυτοχρονα πχ. Εγω απλα το χρειαστηκα για να ενισχυσω ενα καναλι σηματος γραμμης προενισχυσης , ετσι ωστε να τροφοδοτισω μια συσκευη VU meter 120LED και να της δωσω πιο πολλα Ampere και να γινει πιο ευαισθητη. Λογικα δυναται να προσφαιρει αρκετα υψηλες εντασεις απο οτι διαπιστωσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εργαλείο καλό επιτέλους απολαμβάνω την μουσική όπως εγώ θέλω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν υπόσχεται τίποτα αλλά κάνει αυτό που πρέπει με αξιοπρέπεια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

126 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
steve_gou6132

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν η αντίσταση που λέει ο κατασκευαστής στα 80ohm είναι συνολικά δηλ. 4καναλια ×20ohm το καθενα=80ohm ή είναι 80 ohm ανά κανάλι...επθσης θέλω να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά του για να προενισχυσω σε homestudio τα ακουστικά της εξοδου της κάρτας ήχου (focusrite 2i2 3rdgen).Αλλιως να παω σε αγορά ενισχυτή?Ευχαριστώ...

SpeTheof

μόλις τα έβαλα στην 2ι2 σε 250 ωμ ακουστικα και δινει σουπερ ενταση τα 30 ευρώ αξίζουν φουλ απο το να παρεις καποιον καλο στα 200, για την ώρα τουλάχιστον

Hippos

Γνωρίζει κανείς αν θα είχε κάποιο νόημα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο (και ) ως "γέφυρα" μεταξύ ΠιΣι και ηχείων , με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της τελικής έντασης του ήχου?

panagiotisibbas@yahoo.com
Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Behringer HA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 6.3mmBehringer HA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 6.3mmN-Audio HA400 Επιτραπέζιος Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 6.3mmN-Audio HA400 Επιτραπέζιος Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 6.3mmBehringer P2 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών Μονοκάναλος με Jack 3.5mmBehringer P2 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών Μονοκάναλος με Jack 3.5mmN-Audio MA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 3.5mm/6.3mmN-Audio MA400 Φορητός Αναλογικός Ενισχυτής Ακουστικών 4 Καναλιών με Jack 3.5mm/6.3mmBehringer PM1Behringer PM1
από 38,35 €από 27,54 €από 71,59 €από 27,37 €από 38,00 €
ΚατασκευαστήςBehringerN-AudioBehringerN-AudioBehringer
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-
Tύπος ΕνισχυτήΦορητόςΕπιτραπέζιοςΦορητόςΦορητός-
Περισσότερα χαρακτηριστικά