Powerwalker Basic VI 1000 STL UPS Line-Interactive 1000VA 600W με 2 Schuko Πρίζες
UPS

Powerwalker Basic VI 1000 STL UPS Line-Interactive 1000VA 600W με 2 Schuko Πρίζες Κωδικός: 17287405

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς (VA): 1000VA
  • Πρίζες AC: 2
  • Θύρες USB
  • Τύπος: (VI) Line-Interactive
  • Extra Θύρες: RJ-11, RJ-45
  • Τροποποιημένου Ημιτόνου
Δες όλη την περιγραφή
118,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+8,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 12 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 104,02 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    118,46 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    118,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    118,50 €

  4. 118,47 €

  5. 87,30 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    118,47 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    118,47 €

  8. 118,49 €

  9. 118,85 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    118,90 €

  11. 84,90 €

  12. 82,90 €

  13. 104,02 €

  14. 94,61 €

  15. 118,51 €

  16. 76,06 €

Περιγραφή

Το UPS Powerwalker Basic VI 1000 STL απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές από διακοπές ρεύματος και θέλουν να διατηρήσουν τη συσκευή τους λειτουργική κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν μια οικονομική λύση για την προστασία των συσκευών τους.

Η σειρά PowerWalker Basic VI STL έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις βασικές ανάγκες της αγοράς. Αυτό το Line-Interactive UPS θα προστατεύσει το φορτίο σας από διακοπές ρεύματος και από τις μεταβολές της τάσης, παραμένοντας ταυτόχρονα προσιτό και συμπαγές. Είναι εξοπλισμένο με θύρα USB με υποστήριξη HID που επιτρέπει την εύκολη και άμεση επικοινωνία με οποιοδήποτε O/S.

Συνδεσιμότητα

Διαθέτει 2 πρίζες τύπου Schuko καθώς και υποδοχή και έξοδο για καλώδιο ethernet και για καλώδιο τηλεφώνου, προστατεύοντας τις συσκευές που συνδέονται με αυτό π.χ. router ή τηλέφωνο (εφόσον είναι συνδεδεμένη και η τροφοδοσία τους σε UPS ή πολύπριζο ασφαλείας).

Ασφάλεια

Η λειτουργία του είναι (VI) Line-Interactive που προσαρμόζει την τάση εξόδου συνεχώς μέσω αυτόματου ρυθμιστή τάσης προστατεύοντας από αυξομειώσεις της τάσης και διακοπές του ρεύματος. Η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει 2 λεπτά με πλήρες φορτίο (όταν οι συσκευές που έιναι συνδεδεμένες τραβάνε το μέγιστο ρεύμα που μπορεί να δώσει το UPS).

Λεπτομέρειες

  • Human Interface Device (HID)
  • Κουμπί πολλαπλών χρήσεων (μονό κλικ, διπλό κλικ ή παρατεταμένο για τον έλεγχο διαφορετικών λειτουργιών)
  • Εξοπλισμένο με Boost και Buck (AVR)
  • Λειτουργία Cold (DC) Start
  • Οθόνη με αυτόματη σβήσιμο (το UPS ξυπνάει με ένα μόνο κλικ του κουμπιού)
  • Αθόρυβη λειτουργία (Zzz Zzz...)

Κατασκευαστής

Powerwalker

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
(VI) Line-Interactive
Ισχύς (VA)
1000 VA
Ισχύς (Watt)
600 W
Μέγεθος
Tower
Κυματομορφή Εξόδου
Τροποποιημένου Ημιτόνου
Αντοχή Μπαταρίας (Half Load)
5,5 min

Συνδεσιμότητα

Θύρες USB
Ναι
Πρίζες AC
2
Τύπος Πρίζας
Schuko
Extra Θύρες
RJ-11, RJ-45

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+14Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Χ@ρης
4
63 στους 65 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αποτελεί την επιλογή με καλή σχέση απόδοσης - τιμής για line interactive UPS (που έχει AVR/σταθεροποίηση τάσης), εφόσον οι ανάγκες σου δεν απαιτούν ups καθαρού ημιτόνου (που είναι απαραίτητο για ιατρικά μηχανήματα ή άλλο ακριβό και ευαίσθητο εξοπλισμό).
Το VI 1000 STL της Powerwalker φαινόταν ιδανικό για να προστατέψει τόσο το modem/router μου ώστε να έχω τηλέφωνο και internet για περίπου μια ωρίτσα αφού πέσει το ρεύμα, όσο και να μου δώσει άνετα 5 λεπτάκια να τερματίσω με ασφάλεια το pc μου, αποθηκεύοντας τα ανοιχτά αρχεία.
Τα σημεία που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο ups είναι:
- Δεν κάνει καθόλου θόρυβο, αφού δεν έχει ανεμιστήρες, ούτε η σταθεροποίηση τάσης ακούγεται καθόλου (σε άλλα ups είναι αισθητός ένας μικρός "ηλεκτρικός" ήχος).
- Έχει 1 μόνο μπαταρία 1x 12V/9Ah (που βρίσκεις εύκολα και φτηνά να την αντικαταστήσεις όταν χρειαστεί, μετά από 3 περίπου χρόνια). Φορτίζει από άδεια σε 95% σε ένα 8ωρο.
- Έχει RJ-45/RJ-11 protection, οπότε προστατεύει επιπλέον και την γραμμή από τον ΟΤΕ προς το router.
- Με Power capacity 1000VA / 600W, μπορείς άνετα π.χ. να βάλεις σε κάποια από τις 2 σούκο που έχει πίσω ένα πολύπριζο (προσοχή: απλό, όχι με προστασία τάσης!), έχοντας βέβαια υπολογίσει σε κάποιο διαδικτυακό power supply calculator πόσα Watt και κυρίως πόσα VA καταναλώνουν οι συσκευές σου. Έτσι, εγώ έχω επάνω περισσότερες συσκευές που αθροιστικά δεν ξεπερνούν κατά πολύ τα 1000VA / 600W max power, ελαττώνοντας βέβαια το χρόνο που μπορεί να τα κρατήσει ανοιχτά όλα σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος.
- Έχει όμορφη οθόνη LCD με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις (τάση εισόδου, εξόδου, mode λειτουργίας, φόρτιση μπαταρίας κλπ.). Και για κάποιους φίλους που διαβάζω σε κριτικές ότι έχουν το ups δίπλα στο κρεβάτι τους και το φως που βγάζει τους ενοχλεί να κοιμηθούν, ενημερώνω ότι εδώ η οθόνη κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα και ανοίγει με ένα απλό πάτημα του κουμπιού.
- Το ένα και μοναδικό κουμπί είναι πολυ-λειτουργικό: απλό πάτημα ανοίγει την οθόνη ενδείξεων, διπλό πάτημα κάνει mute στα διαφόρων τύπων alarm που χτυπάνε όταν υπάρχει λόγος (π.χ. ενεργοποίηση μπαταρίας κατά τη διακοπή ρεύματος, χαμηλό επίπεδο μπαταρίας κλπ.), παρατεταμένο πάτημα ενεργοποιεί-απενεργοποιεί το ups.
- Βολικό μέγεθος (96x138x286mm, κοντό και μακρόστενο), βολεύεται πολύ εύκολα π.χ. κάτω από το γραφείο, χωρίς να ενοχλεί.
- Με τη διαθέσιμη σύνδεση usb έχει δυνατότητες monitoring της λειτουργίας του χωρίς καν software (από τα windows που το αναγνωρίζουν αυτόματα), αλλά και με το εύχρηστο πρόγραμμα PowerMaster μπορεί να ελέγχει περισσότερα ups & pc μέσω δικτύου (π.χ. για να δώσει εντολή ομαλού τερματισμού και εκείνων).
- Γενικά η PowerWalker, κρίνοντας από τη χώρα (Γερμανία) και από την ποιότητα του site της, εμπνέει εμπιστοσύνη, αν και μεταξύ μας, όλα τα εξαρτήματα κινέζικα είναι.

EDIT - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023
Παρότι το ups με είχε σώσει ουκ ολίγες φορές όλο αυτό το διάστημα, δεν κράτησε όσο θα έπρεπε η μπαταρία μάρκας ΜΒ που είχε μέσα από τη μάνα του (βλ. φωτο). Το κατάλαβα σε πρόσφατη διακοπή ρεύματος, καθώς δεν ενεργοποιήθηκε καν και έσβησαν τα πάντα. Είχε μήνες να γίνει διακοπή, παίζει να ήταν ψόφια και νωρίτερα από τους 20 μήνες. Βρήκα εύκολα και αγόρασα καινούρια ίδιων προδιαγραφών (12V-9Ah), επέλεξα την ελληνική SUNLIGHT με 20 ευρώ, την αντικατέστησα εύκολα μόνος μου (με ένα απλό σταυροκατσάβιδο βγάζεις 4 βίδες από κάτω και τραβάς έξω το καπάκι μαζί με την πρόσοψη - εν τω μεταξύ τα καλώδια και οι πόλοι των μπαταριών έχουν χρώματα, άρα όλα απλά). Ελπίζω μόνο η συγκεκριμένη να βγάλει τα 3 έως 5 χρόνια που λέει ο κατασκευαστής της. Από εδώ και πέρα μια φορά κάθε τρίμηνο θα το βγάζω από την πρίζα να τεστάρω την μπαταρία από τη μπάρα στο πάνελ του ups, γιατί μέσω software δεν υπάρχει αξιοπιστία (όχι μόνο σε αυτό, σε κάθε μάρκα ups).
Τέλος, δεν ξανασύνδεσα το καλώδιο usb με το pc μου, γιατί ειδικά από την ώρα που αναβάθμισα σε windows 11, κατά το log-in έβγαιναν μηνύματα-logs τύπου "connection lost from <τάδε ώρα> to <τάδε ώρα>..." και με καθυστερούσαν να μπω στα windows. Σε server που είναι πάντα ανοιχτός, δεν θα υπήρχε το θέμα, αλλά για νορμάλ pc που το ανοίγεις-κλείνεις συχνά και καθώς το monitoring ή ο έλεγχος πολλαπλών ups μου είναι άχρηστα, καλύτερα έτσι, να μη μου σπάνε και τα νεύρα...

EDIT - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023
Ένα απόγευμα γυρίζοντας σπίτι το βρήκα να έχει πάθει ...TILT (αέναο κλικ-on-κλικ-off, επανεκκινούσε δηλαδή συνεχώς χωρίς να μπορεί να βγάλει τάση εξόδου). Δεν υπήρξε διακοπή ρεύματος όσο έλειπα (θα είχε μηδενιστεί ένα ψηφιακό ρολόι χωρίς μνήμη που έχω στο δωμάτιο). Θυμήθηκα τώρα ότι το ίδιο είχε συμβεί όταν το έβαλα μπροστά αμέσως μετά την αλλαγή της μπαταρίας, μόνο που τότε μετά από 2-3 φορές που το έβγαλα-έβαλα στην πρίζα, ηρέμησε και δούλευε μετά νορμάλ. Τέλος πάντων, δεν βρήκα άκρη αν συμφέρει και που να το στείλω για να επισκευαστεί (η εγγύησή του ήταν 2 χρόνια και έληξε τον Απρίλη, ούτε 3 χρόνια δεν άντεξε), κι επειδή είχα άμεση ανάγκη από UPS, αγόρασα ένα πανομοιότυπο σε λειτουργίες και τιμή TURBO-X, το οποίο 3 μήνες μετά (Απρίλιο 2024) δουλεύει απροβλημάτιστα και μη σας πω το προτιμώ (αλλά κάτσε να περάσει η εγγύησή του, να το δούμε κι αυτό).

  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Αθόρυβο
  • Όγκος
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Antonispompos
1
139 στους 147 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αγορά του συγκεκριμένου ups (VI 2200 STL UPS Line-Interactive 2200VA 1320W με 4 Schuko Πρίζες) τον Δεκέμβριο, για να προστατεύσει τον server και το μόνιτορ στα οποία εργάζομαι (εργάζομαι σε σέρβις υπολογιστών και ηλεκτρονικών), overkill αγορά φυσικά για το μικρό load που χρειάζονται οι συσκευές αλλά ήθελα να είμαι πολύ σίγουρος για την προστασία τους αφού είναι πολύ μεγάλης αξίας. Δούλεψε άψογα για 1 μήνα σχεδόν, κάνοντας αυτό που έπρεπε. Μέχρι που σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς (ευτυχώς) να είναι σε λειτουργία το setup που προστάτευε, αρχίζει να σφυρίζει ασταμάτητα βγάζοντας τον κωδικό F09. Επικοινωνώ με το κατάστημα εξηγώντας την κατάσταση αναλυτικότατα (δεδομένης και της γνώσης μου στον τομέα) και μου λένε να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα για να δουν τι συνέβη και αν το καλύπτει η εγγύηση. Αποφασίζω λοιπόν να το ανοίξω με τους συνεργάτες μου για να δω τι είχε γίνει τελικά (μιας και τα μεταφορικά της επιστροφής ήταν σχεδόν τα ίδια με την τιμή αγοράς του ups). Μπορείτε να δείτε ακριβώς τι έχει συμβεί στις φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον βαθμό του επικίνδυνου. Κυριολεκτικά ΚΑΗΚΕ και θα μπορούσε να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στο κατάστημα. Το ευτύχημα όπως προείπα, είναι ότι δε λειτουργούσαν οι συσκευές εκείνη τη στιγμή και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Είναι ένα πολύ μέτριο και κακοφτιαγμένο ups, με τα υλικά που επιλέχθηκαν για την υλοποίηση του να έχουν μοναδικό σκοπό να κρατήσουν το κόστος του χαμηλά, εξού και η τιμή του. Τα MOSFET του (κακής ποιότητας κινέζικα) κυριολεκτικά κάηκαν τραβώντας ανεξήγητα τεράστιο ρεύμα ικανό να λιώσει ασφάλεια 40Α! Ο μόνος λόγος που γράφω την κριτική είναι για να γλυτώσω κάποιον άλλον που θα δελεαστεί από την τιμή. Μακριά από το συγκεκριμένο ups και μην την πατάτε με την καραμέλα της "εγγύησης".

  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Αθόρυβο
  • Όγκος
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • exkaliber
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το UPS είναι μια χαρά. Έχω το 1000VA σε υπολογιστή με 700w τροφοδοτικό. Το pc μου δουλεύει με 450-500watt. Μου δούλευε άψογα 4+ χρόνια. Μετά ήθελε καινούργια μπαταρία. Μην βάζετε πολυμπριζα πάνω του. Ελέγξτε πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το UPS για να μπορεί να σηκώσει το pc. Μην έχετε ένα τροφοδοτικό οριακά με τα watt που σηκώνει ο υπολογιστής όπως επίσης μην έχετε ένα UPS που να σηκώνει οριακά το pc. Δεν έβαλα πέντε αστέρια διότι κάποιες ρυθμίσεις για αυτόματο shutdown δεν μου λειτουργούσαν για κάποιο λόγο. Επίσης στην εφαρμογή σου δείχνει και τι ρεύμα καταναλώσεις σε €.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tzole1987@hotmail.com
    1
    6 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 600 VA

    Μακριά από την συγκεκριμένη εταιρεία,απο την μέρα που το πήρα δεν κράτησε ποτέ ανοιχτό το pc ούτε 1 δευτερόλεπτο.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Θορυβώδες
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antstyl
    1
    1 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πέθανε η μπαταρία του ξαφνικά σε λίγο λιγότερο από 2 χρόνια και απότομα. δεν κρατάει ούτε ένα δευτερόλεπτο.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Όγκος
    • Θορυβώδες
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    1
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 800 VA

    Έχω πάρει τρία διαφορετικά ups της ίδιας εταιρίας, στα τελευταία τρία χρόνια.
    Αυτό είναι το δεύτερο που μου χαλάει, λίγους μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης, όπως και το προηγούμενο.
    Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, τα έχω αγοράσει και τα τρία από το e-shop.
    Περιμένω να δω τι θα γίνει με το άλλο, το οποίο είναι ακόμη στην εγγύηση.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Όγκος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • liudinka
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 2200 VA, πρίζες ac: 4

    Eχουμε αγοράσει δύο UPS της ίδιας μάρκας (για δύο διαφορετικούς υπολογιστές )μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Iakovos_Agkoul
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εδω και μια βδομαδα που το εχω,δουλευει μια χαρα,Δοκιμασα και εκλεισα τον γενικο για λιγο και δουλεψε οσο χρειαζοταν για να μπορεσω να κλεισω το (ενεργοβορο ειναι η αληθεια) πισι και οθονη.Στο μελλον θα δω τι διαρκεια εχει.
    Ειναι αθορυβο σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα κ με ειχε σπασει τα νευρα.Ακουγεται ενας μικρος θορυβος,μαλλον απο το coil.Ουτε καν με απασχολει.Ειναι μικρο,βολευεται παντου,ελαφρυ επισης,κατα 99% εχει μια μπαταρια.Η οθονη δειχνει χρησιμες πληροφοριες.Ειμαι ευχαριστημενος για την ωρα με την επιλογη μου.Θα δειξει στο μελλον αν εκανα την καλυτερη δυνατη επιλογη σε UPS.

    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NikolaosPit
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αντέχει πολύ στη διακοπή ρεύματος, αλλά αυτό εξαρτάται από τι έχεις σύνδεση επάνω του! Το προτείνω!!

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis_terzopoulos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    πάρα πολύ καλο, σε κάθε διακοπή κρατούσε αν και δεν ξερω το ποσο για τον κλειναμε μιας και τον χρησιμοποιουμε σε οδοντοτεχνικο εργαστήριο..

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostaspar62
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 2200 VA, πρίζες ac: 4

    Δίχνει να είναι στιβαρό και τουλάχιστον για εμένα σχεδόν αθόρυβο, όμως δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω διότι προς το παρόν η καλή μας η ΔΕΗ μας κακομαθαίνει σε συνεχή ροή χωρί διακοπές! Καλοκαίρι στη Ρόδο συνήθως 2 με 3 διακοπές εξασφαλισμένες! Περιμένω και επανέρχομαι.
    28/11/2022 Η διακοπή που περίμενα έγινε σήμερα, το μηχάνημα με 2 οθόνες 1 Desktop 1 laptop και το router άντεξε χαλαρά 15 λεπτά στην συνέχεια έκλεισα, γιατί έπρεπε να φύγω, χωρίς προβλήματα.

    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • oykas_20
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 800 VA

    Κρατάει άνετα τηλεόραση και home cinema και router και 2 nas. Σε Blackout κρατάει με όλα αυτά αναμένα 5-6 λεπτά. (σε αυξομειώσεις δουλεύει απροβλημάτιστα). Με τηλεόραση και home cinema κλειστά κραταει το router και τα 2 nas πάρα πολύ ώρα !!!

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kalavre8
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 800 VA

    Δεν το βαθμολογώ σαν άριστο γιατι δεν το έχω πολύ καιρό....πάντως ως φαίνεται είναι πολύ καλό για τα λεφτά του...το χρησιμοποιώ για ένα Τoshiba ΑΙΟ και έναν router FritzBox!..μέχρι στιγμής όλα ο.κ...διαθέτω και ένα μεγαλύτερο της ίδιας εταιρείας (2 χρόνια τώρα) το οποίο είναι σπουδαίο (για Dell Desktop) ...αν ξανάπερνα θα αγόραζα ξανά την ίδια μάρκα....ελπίζω να βοήθησα......
    Επανέρχομαι μετά από αρκετο καιρό....Κανένα πρόβλημα....Αριστο

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris_periptero@hotmail.com
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 2200 VA, πρίζες ac: 4

    Πολύ καλό σε δύο ώρες διακοπή ρεύματος κράτησε ρεύμα για ένα φως και laptop τηλεόραση κάμερες συναγερμούς μηχάνημα POS ταμειακή μηχανή μηχάνημα καρτών ραδιόφωνο και ίντερνετ

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • oinois
    2
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 800 VA

    Το έχω 1 χρόνο, 3 φορές που έχει χρειαστεί δούλεψε άψογα! (είτε με διακοπή ρεύματος, είτε με το να τρεμοπαίζουν τα φώτα)
    Είναι πολυ μικρό σε διαστάσεις!

    UPDATE: ακριβώς 2 χρόνια μετά την αγορά του χάλασε, δεν ξέρω αν πέθανε η μπαταρία ή έβγαλε πρόβλημα, πάντως ειναι μη λειτουργικό!

    • Όγκος
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Diakotakis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πάρα πολύ καλό!!!! Το έχω 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το ρεύμα έχει πέσει αρκετές φορές και έχει κρατήσει και τις 2 οθόνες που έχω επάνω και το PC.

    Το προτείνω ανεπιφύλακτα !!!

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannis3213556
    4
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το υπόψη UPS το χρησιμοποιώ για προστασία του Desktop και της οθόνης μου. Επειδή μένω σε περιοχή με πολύ κακό ρεύμα (Διδυμότειχο) όπου γίνονται συνέχεια διακοπές ρεύματος και υπερτάσεις είναι πραγματικά απαραίτητο. Όσες φορές έχει πέσει το ρεύμα προς το παρόν έχει λειτουργήσει κανονικά δίνοντάς μου αρκετό χρόνο να κλείσω τον υπολογιστή μου. Ωστόσο τα 4 αστέρια τα δίνω για τον λόγο ότι έχει ένα πολύ ενοχλητικό coil whine υψηλής συχνότητας το οποίο πραγματικά όταν έπεφτα για ύπνο και υπήρχε απόλυτη ησυχία κόντευε να με στείλει στο τρελοκομείο. Τελικά αναγκάστηκα να το βγάλω έξω από το δωμάτιο μου όπου πλέον δεν με ενοχλεί.

    • Όγκος
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NOTIS96
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Γενικά επειδή είμαι της πατέντας ανακάλυψα ότι σε μεγάλο φορτίο μετά από ώρα ψήνεις αυγό απάνω. Του έβαλα μια 40ah μπαταρία αυτοκινήτου και 2 ανεμηστιρακια ,ένα να βγάζει αέρα και ένα να βάζει και βελτιώθηκε η θερμοκρασία . Κατά τάλα δίνω 4 αστέρια γιατί ανεβάζει πολύ θερμοκρασία και μειώνει την διάρκεια ζωής των ολοκληρωμένων κατά τάλα είναι καλό για την τιμή του..στις επόμενες εκδόσεις καλό θα ήταν να είχε ένα ανεμηστιρακι και προστασία από υπέρταση

    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manitouGR
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 800 VA

    Δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ακόμα σε μεγάλης διάρκειας απώλειας ρεύματος. Αλλά όταν έχει άσχημο καιρό, και υπάρχουν στιγμιαίες πτώσεις που επηρεάζουν άλλες συσκευές, ο υπολογιστής δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VasX_Man
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    Το έχω μόνο λίγες μέρες οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για την αντοχή του στο χρόνο. Το Dell Workstation που έχω (2 x Xeon CPU = 16 Cores) το κράτησε για 40 λεπτά και του έκανε ωραιότατο απαλό shutdown (είχα πολλά πράγματα που έπρεπε να κλείσουν σωστά).
    Το software που το συνοδεύει είναι αποκάλυψη για όσους έχουν βαρεθεί το black box της APC (βασικά στήνει ένα web app που το βλέπεις από οποιοδήποτε browser). Ρυθμίζεις τα πάντα σε επίπεδο υπερβολής! Βασίκο προσόν, μπορεί να κάνει remote shutdown σε άλλα μηχανήματα.
    Έπαιρνα πάντα APC. Αν βγεί και αντοχικό στο χρόνο θα πρέπει να είναι το καλύτερο UPS που είχα ποτέ μου (κι είχα πολλά).

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τριανταφυλλος Κουρογλου
    3
    5 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    Το εβαλα στην μπριζα πριν μιση ωρα. Δεν εχω αποψη αν κραταει η μπαταρια , απλως το πρωτο πραγμα που παρατηρησα ειναι οτι "τριζει" συνεχεια - ενα βουητο-βομβος - , ακομα και οταν υπαρχει δικτυο ΔΕΗ.

    Επειδη το δωματιο ειναι ησηχο , ειναι εκνευριστικο.
    Επιστραφηκε.

    Παντως απο δυνατοτητες παραμετροποιησης παραδεχομαι σιγουρα ειναι μερα με τη νυχτα, με το APC που εχει ελαχιστες ρυθμισεις.

    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hardware Busters
    3
    58 στους 61 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 800 VA

    To PowerWalker Basic VI 800 STL διαθέτει οθόνη LCD και έχει και θύρα USB για να το ελέγχεται από το σύστημα σας! Πολύ καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά. Το σημαντικότερο πρόβλημα του είναι ότι δε παρέχει προστασία από υπερτάσεις, οπότε θα πρέπει να το συνδιάσετε με ένα πριζάκι (ή πολύμπριζο) ασφαλείας!

    Πώς δουλεύει το UPS: https://youtu.be/zJ5ww71buSw
    Review (Hardware Busters): https://youtu.be/XpDZXc6wr88

    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
    • Οικονομικό
    • Αρκετά καλή λειτουργία του AVR
    • Jamicon πυκνωτής στο Inverter
    • Μικρές διαστάσεις
    • Δύο schuko socket
    • Μέχρι και 360W φορτίο σε μπαταρία και μέχρι 600W σε τάση
    • Ήσυχη λειτουργία (δεν έχει ανεμιστήρα)
    • Καλό λογισμικό, συμβατό με Windows, Linux και Mac OS
    • LCD οθόνη σε αυτή την τιμή!

    ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
    • Δε διαθέτει προστασία από υπερτάσεις!
    • Τροποποιημένο (stepped) εξοδος
    • Αρκετά μεγάλος χρόνος για να "γυρίσει" σε μπαταρία
    • Μικρές ψύκτρες στο inverter
    • Su'scon πυκνωτές, μέτριας προς χαμηλής ποιότητας

    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nik ar
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    Πολύ καλή και ποιοτική κατασκευή. Έχω επάνω ενα gaming pc με τροφοδοτικό 750 watt -monitor -router - ηχεία και σε διακοπή ρεύματος κράτησε αρκετή ώρα . Το προτείνω ανεπιφύλακτα .

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SpyrosKer
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ποιοτική κατασκευή, τρομερό λογισμικό που σε βοηθάει να το κάνεις set up από τον υπολογιστή σου, πολύ μικρό και χωράει παντού, αθόρυβο και ξεχνάς ότι το έχεις. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι δεν σβήνει η οθόνη και είναι μόνιμα αναμμένη. Αξίζει 100%.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bala_47
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 2200 VA, πρίζες ac: 4

    το πήρα 100€ περίπου και σίγουρα αξίζει τα χρήματα τα του και με το παραπάνω... δεν το έχω δοκιμάσει να δω πόσο ακριβώς κρατάει αλλά 2 διακοπές ρεύματος που είχα είχα, είχα αρκετό χρόνο για να κλείσω τηλεόραση και ps5 χωρίς πρόβλημα και η μπαταρία δεν έπεσε... στα θετικά να πω ότι έχει οθόνη που σου δείχνει κατάσταση μπαταρίας καθώς και τάση και ο όγκος του δεν είναι τραγικός βέβαια είναι βαρύ

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • cofeys5
    5
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    Συνδεδεμένο με....
    1 υπολογιστή 750w
    1 monitor 32inch 40w
    1 τηλεόραση 24inch
    1 home cinema 7.1
    1 ruter
    1 εκτυπωτή
    Ανοιχτά όλα σε πλήρη ισχύ, μόνο το 24% load μού είχε.
    Με μία δοκιμή κράτησε μισή ώρα χωρίς ρεύμα (ίσως κρατάει κι άλλο, δέν το τράβηξα τόσο)
    Είναι εντελώς αθόρυβο, γρήγορο και με πολλά settings στο λογισμικό του.
    Φαίνεται απλό αλλά έχει πολλά καλά επάνω του, και μιλάω ως πρώην χρήστης ups τον 500 ευρώ...
    Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λευτα του, το προτείνω με κλειστά μάτια.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Killah
    1
    9 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πηρα απο τις κριτικες που ειδα εδω. Το εχω 2 βδομαδες. Σημερα ξαφνικα και χωρις να κοπει το ρευμα εκοψε μονο του την ταση με αποτελεσμα να ριξει τις συσκευες. Το φορτιο του δεν ειναι ουτε στη μεση εχω συνδεσει μονο ενα xbox και μια oled τηλεοραση. Αναγκαστικα το βγαζω γιατι θα μου τα καψει χωρις να εχει προβλημα το ρευμα αν μου το ξανακανει ...πεταξα 80ε και μονο για τα σκουπιδια κανει δυστυχως. Δεν ξερω σε τι μαρκα ups να παω πλεον αλλα σιγουρα πρεπει να ειναι μεγαλυτερου μπατζετ απ οτι καταλαβα.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Θορυβώδες
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • diml
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    Σαν UPS δουλεύει μια χαρά, θα ήθελα μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά αυτό θα το έκανε και μεγαλύτερο και ακριβότερο.

    • Αθόρυβο
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xristos_Kou50
    3
    2 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 1500 VA, πρίζες ac: 4

    Σαν ups είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ.
    Κάνει έναν ήχο όμως διαπεραστικό....... Δεν μπορώ να το ακούω. Βάζω ακουστικα όταν δουλεύω.

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Όγκος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KOSTAS_POLYCHRONAKIS78
    5
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς (va): 2200 VA, πρίζες ac: 4

    Ένα υπέροχο κ δυνατό ups για να προστατεύσει τις ηλεκτρικές σας συσκευές!
    Εχω συνδέσει το pc μου καθώς και το ρούτερ. Μέχρι στιγμής δέν έχει γίνει κάποια διακοπή για να δώ πόσο κρατάει η μπαταρία

    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

275 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Chris_Giannoulis45

Καλησπέρα! Αν η μπαταρία του "πέσει", μπορώ να την αλλάξω και αν ναι, πώς; Ή μήπως βγαίνει άχρηστη η συσκευή;

mike_gr

Η μπαταρία αλλάζει στα περισσότερα UPS και αρκετά έυκολα. Νομίζω και σε αυτό.

angelp

Καλησπέρα, έχει μόνο 2 εξόδους για σύνδεση; Πχ για pc kai monitor ?

info4414

Ναι, και αν θες περισσοτερες βαζεις πολυμπριζο - αλλα μην ξεπερασεις τα watt του κατασκευαστη

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες