Labo Crescina Caducrex Serious Αμπούλες Μαλλιών κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες 20x3.5ml
Αμπούλες Μαλλιών

Labo Crescina Caducrex Serious Αμπούλες Μαλλιών κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες 20x3.5mlΚωδικός: 17318066

Τοπική καλλυντική αγωγή κατά της τριχόπτωσης σε φιαλίδια, η οποία βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και επανενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας.

Δες όλη την περιγραφή

Τοπική καλλυντική αγωγή κατά της τριχόπτωσης σε φιαλίδια, η οποία βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και επανενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας.

Δες όλη την περιγραφή
53,40
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 53,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 63,56 €

  2. 56,77 €

  3. 56,67 €

  4. 56,40 €

  5. 56,87 €

  6. 63,56 €

  7. 70,50 €

  8. 70,03 €

  9. 53,40 €

  10. 60,37 €

  11. 60,37 €

  12. 56,87 €

  13. 57,38 €

  14. 56,40 €

  15. 83,01 €

Περιγραφή

Τοπική καλλυντική αγωγή κατά της τριχόπτωσης σε φιαλίδια, η οποία βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και επανενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας. Η αγωγή επιτυγχάνει συνολική δράση σε όλες τις δομές της τρίχας, σταματά από τον πρώτο μήνα χρήσης την τριχόπτωση ανεξάρτητα από το επίπεδο έντασης της, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμφάνιση και τον πλούτο των μαλλιών χαρίζοντας όγκο, υγεία και λάμψη.

Χαρακτηριστικά

  • Υδροξυπρολίνη, Ασπαρτικό οξύ, Ταυρίνη & Ενζυμικός ενεργοποιητής: Δραστικά μόρια κατά της τριχόπτωσης. Δρουν ενισχύοντας την προσκόλληση της τρίχας στην φυσική της θέση, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν την απώλεια της ελαστικότητας που αναπόφευκτα χαλαρώνει την σύνδεση του στελέχους της τρίχας στο τριχοθυλάκιο.
  • Προλίνη, Γλυκογόνο, Βαϊκάλίνη και πρωτεΐνες Λευκού Λούπινου: Το σύμπλεγμα της Crescina Follicular Islands, με τα ειδικά σχεδιασμένα συστατικά της πατενταρισμένης σύνθεσης ενισχύουν τη δομή και τις λειτουργίες των μερών της νησίδας τριχοθυλακίων. Κάθε συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη διατήρηση κ ενεργοποίηση των ανατομικών μερών της νησίδας, ώστε να αποτραπεί η πρόωρη αποκόλληση κι απόπτωση των τριχών.
  • Κυστείνη, Λυσίνη και Γλυκοπρωτείνη: Το σύμπλεγμα της αγωγής Crescina HFSC Ανάπτυξη (20%) συνδυάζει τη δράση κατά της τριχόπτωσης με τη δράση ενεργοποίησης της ανάπτυξης των μαλλιών.
  • Η σύνθεση ολοκληρώνεται με τους 3 ενισχυτές απορρόφησης Pentylene Glycol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol που αυξάνουν την ικανότητα απορρόφησης των ενεργών συστατικών της σύνθεσης.
  • Νικοτινικό βενζίλιο: αγγειοδιασταλτικό ήπιας δράσης που ενεργοποιεί συνολικά τη λειτουργία των τριχοθυλακίων και ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών.

Οδηγίες Χρήσης

  • Στη συσκευασία της αγωγής Caducrex εκτός από τα φιαλίδια υπάρχουν και δυο ακροφύσια: ένα πλαστικό ακροφύσιο με σκοπό να ανοίξουμε προσεκτικά το φιαλίδιο στη λευκή γραμμή και ένα δοσομετρητη από μαλακή σιλικόνη με καπάκι για την εύκολη και στοχευμένη εφαρμογή της αγωγής.
  • Εφαρμόζουμε το πλαστικό ακροφύσιο και ανοίγουμε τον φιαλίδιο σπάζοντας τον λαιμό έως τη λευκή γραμμή.
  • Προσαρμόστε τον δοσομετρητή στο λαιμό του ανοιγμένου φιαλιδίου.
  • Αφαιρέστε το καπάκι από τον δοσομετρητή.
  • Σε καθαρό και στεγνό τριχωτό, ξεκινάμε και χωρίζουμε τμηματικά τα μαλλιά μας κάνοντας χωρίστρες από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού, εφαρμόζουμε 2 σταγόνες από το φιαλίδιο στην επιδερμίδα και τρίβουμε ελαφρά δεξιά αριστερά και όχι κυκλικά.
  • Συνεχίζουμε εφαρμόζοντας σε όλο το τριχωτό της κεφαλής από το μέτωπο έως την κορυφή του κεφαλιού.
  • Προσέχουμε το κεφάλι μας να είναι όσο μπορούμε σε όρθια θέση και ελαφρώς γυρισμένο στο πλάι για να διευκολυνθούμε στην εφαρμογή της αγωγής.
  • Ιδανικά προτείνουμε να εφαρμόζουμε την αγωγή και στις πλαϊνές περιοχές του τριχωτού με κάθετες κινήσεις των δαχτύλων προς τα κάτω πάντα πάνω στην επιδερμίδα.

Κατασκευαστής

Labo (Αμπούλες Μαλλιών)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Δράση
Τριχόπτωση
Φύλο
Άνδρας
Όγκος
3,5 ml
Αμπούλες
20

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Κερατίνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά αμπούλες: 40

    • Άρωμα
    • Υφή
    • Το προϊόν είναι αποτελεσματικό
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη