Ad
Labo Fillerina Biorevitalising & Plumping Mask Βαθμός 4 4τμχ
Μάσκες Ομορφιάς

Labo Fillerina Biorevitalising & Plumping Mask Βαθμός 4 4τμχΚωδικός: 17393145

Η Fillerina Μάσκα Αναπλήρωσης και Επανόρθωσης είναι μία μάσκα κατάλληλη για την επιδερμίδα ολόκληρου του προσώπου με εξαίρεση τα μάτια και το στόμα.

Δες όλη την περιγραφή

Η Fillerina Μάσκα Αναπλήρωσης και Επανόρθωσης είναι μία μάσκα κατάλληλη για την επιδερμίδα ολόκληρου του προσώπου με εξαίρεση τα μάτια και το στόμα.

Δες όλη την περιγραφή
75,60
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 75,60 €

Περιγραφή

Η Fillerina Μάσκα Αναπλήρωσης και Επανόρθωσης είναι μία μάσκα κατάλληλη για την επιδερμίδα ολόκληρου του προσώπου με εξαίρεση τα μάτια και το στόμα.

Οφέλη:

  • Η ειδική βάση της που αποτελείται από 100% φυσική κυτταρίνη έχει εμποτιστεί σε 9 μόρια υαλουρονικού οξέος, 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης διαφορετικού μοριακού βάρους, για δράση αναπλήρωσης του όγκου και ανόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου.
  • Χάρη στην ικανότητά να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες από τα διαφορετικά μόρια των δραστικών συστατικών της και να τα απελευθερώνει όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, σε έναν πλήρη κύκλο αγωγής 4 εβδομάδων, δεν έχει μόνο δράση αναπλήρωσης του όγκου αλλά και δράση ανόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου.
  • Επιπλέον, έχει δράση εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης του ιδιαίτερα κουρασμένου και επιβαρυμένου δέρματος.
  • Με την ολοκλήρωση της εφαρμογής, το δέρμα θα έχει βελτιωμένη πυκνότητα και σφριγηλότητα και έπειτα από 4 εφαρμογές το περίγραμμα του προσώπου θα είναι περισσότερο ανορθωμένο.
  • Αποτελεί μία κατάλληλη αγωγή για τη βελτίωση της πυκνότητας των στοιβάδων του δέρματος και την επαναφορά του περιγράμματος του προσώπου.
  • Ο συγκεκριμένος βαθμός 4 περιέχει αύξουσες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών την καθιστά κατάλληλη για δέρματα με έντονες ρυτίδες, ξηρότητα, μειωμένη πυκνότητα, με εμφανή χαλάρωση των ιστών και ιδιαίτερα έντονη χαλάρωση της επιδερμίδας.

Οδηγίες χρήσης:

  • Καθαρίστε πολύ καλά το πρόσωπό σας.
  • Αφαιρέστε τη μάσκα από τη σφραγισμένη θήκη και τραβήξτε απαλά μέχρι να ξεκολλήσει από το προστατευτικό.
  • Τοποθετήστε στο πρόσωπό σας και πιέστε απαλά να κολλήσει καλά.
  • Αφήστε να δράσει 30 λεπτά έχοντας χαλαρή έκφραση στο πρόσωπό σας.
  • Αφαιρέστε τη μάσκα και κάντε απαλό μασάζ με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συστατικά:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Polyglyceryl-4 Caprate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Parfum, Sodium PCA, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Butylene Glycol, Soluble Collagen, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, Caprylyl Glycol, PCA, Sorbitol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Lecithin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed DNA, Hydrolyzed RNA, Glutamic Acid, Glutamine, Leucine, Lysine HCl, Taurine, Tryptophan, Tyrosine, Hydrolyzed Collagen, Glycine, Alanine, Decylene Glycol, Serine, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Sodium Chloride, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Histidine, Phenylalanine, Palmitoyl Tripeptide-38, Calcium Chloride, Cupric Chloride, Ferric Chloride, Magnesium Chloride, Manganese Chloride, Zinc Chloride, Acetyl Cysteine, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Methionine, Acetyl Hexapeptide-37, Phenoxyethanol.

Κατασκευαστής

Labo (Μάσκες Ομορφιάς)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Περιοχή Χρήσης
Πρόσωπο
Δράση
Σύσφιξη
Είδος
Κρέμα

Ποσότητα

Τεμάχια
4 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη