Galakta Επιτραπέζιο Παιχνίδι This War of Mine για 1-6 Παίκτες 18+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Galakta Επιτραπέζιο Παιχνίδι This War of Mine για 1-6 Παίκτες 18+ ΕτώνΚωδικός: 17927479

Το This War Of Mine: The Board Game είναι η επιτραπέζια προσαρμογή του βραβευμένου βιντεοπαιχνιδιού που απεικονίζει το δράμα των αμάχων που παγιδεύτηκαν σε μία πόλη διαλυμένη από τον πόλεμο.

Δες όλη την περιγραφή

Το This War Of Mine: The Board Game είναι η επιτραπέζια προσαρμογή του βραβευμένου βιντεοπαιχνιδιού που απεικονίζει το δράμα των αμάχων που παγιδεύτηκαν σε μία πόλη διαλυμένη από τον πόλεμο.

Δες όλη την περιγραφή
83,98
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 79,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 84,01 €

  2. 79,99 €

  3. 83,98 €

Περιγραφή

Το This War Of Mine: The Board Game είναι η επιτραπέζια προσαρμογή του βραβευμένου βιντεοπαιχνιδιού που απεικονίζει το δράμα των αμάχων που παγιδεύτηκαν σε μία πόλη διαλυμένη από τον πόλεμο.

Θα μπείτε σε αυτήν την εμπειρία ως μία ομάδα πολιτών παγιδευμένων σε μία πολιορκημένη και συγκρουόμενη πόλη, που υπομένει πολλές δυσκολίες που συχνά θα δοκιμάσουν την ουσία της ανθρωπότητας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα καταφύγετε σε ένα ερειπωμένο ξενώνα, τον οποίο θα φροντίζετε και θα διαχειρίζεστε: αφαιρώντας τα ερείπια, αναζητώντας διάφορα δωμάτια (συχνά πίσω από τις αμπαρωμένες πότρες), θα χτίσετε κρεβάτια, αυτοσχέδια εργαστήρια, σόμπες, εργαλεία, φίλτρα νερού, μικρές παγίδες ζώων, θα καλλιεργήσετε ένα αυτοσχέδιο λαχανόκηπο, θα επισκευάσετε τις εγκαταστάσεις των κηπευτικών, θα ενισχύσετε την ασφάλεια του καταφυγίου σας και, όταν έρθει ο χειμώνας, θα προσπαθήσετε να το κρατήσετε ζεστό.

Κατά το βράδυ τα κύρια καθήκοντά σας θα είναι η φύλαξη του καταφυγίου σας και τα μικρά υπάρχοντα που μπορείτε να προφυλάξετε από τους ληστές και τους επιδρομείς. Όσοι από την ομάδα σας είναι κατάλληλοι για μια τέτοια εργασία θα χρησιμοποιήσουν το πέπλο της νύχτας για να εξερευνήσουν προσεκτικά δεκάδες συνεχώς μεταβαλλόμενες τοποθεσίες διάσπαρτες σε όλη την επικίνδυνη πόλη, αναζητώντας όλα τα πράγματα που χρειάζεται ένα άτομο για να επιβιώσει (υλικά, τρόφιμα, εξοπλισμό, κ.λπ.). Στο δρόμο σας θα συναντήσετε δεκάδες χαρακτήρες, ο καθένας με μια μοναδική ιστορία (κάτοικοι των τοποθεσιών που επισκέπτεστε, κλέφτες, ληστές, στρατιώτες, θύματα πολέμου, πρόσφυγες, γείτονες, έμποροι και μέλη τοπικών κοινοτήτων) και κάθε συνάντηση θα είναι μία μοναδική περιπέτεια. Για να σας καθοδηγήσει σε όλα αυτά τα γεγονότα, θα έχετε τον ειδικό μηχανισμό SCRIPTS, υπεύθυνο για την υλοποίηση της βαθιάς και περίπλοκης ιστορίας και της συνοχής της πλοκής (κάθε παιχνίδι θα είναι μοναδικό και διαφορετικό από το προηγούμενο).

Στόχος σας είναι να ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ μέχρι την παύση των πολεμικών εχθροπραξιών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σας ως επιζώντες, θα συναντήσετε δράματα που συνδέονται με τη λήψη εξαιρετικά δύσκολων αποφάσεων και επιλογών (θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των ενεργειών σας αργά ή γρήγορα στο playthrough). Η ίδια η επιβίωση συχνά θα αποδειχθεί ανεπαρκής. Η τιμή που ο καθένας από εσάς θα αποφασίσει να πληρώσει, μπορεί να είναι πολύ υψηλή στο τελικό αποτέλεσμα. Ο στόχος είναι πραγματικά να επιβιώσετε με τρόπο που θα σας αφήσει να ζήσετε με τις αποφάσεις που κάνατε. Ο μηχανισμός EPILOGUES θα εφαρμωστεί στην συνέχεια.

Το This War Of Mine: The Board Game θα είναι μία εμπειρία για πολλούς παίκτες (έως και 6) καθώς και μία σόλο παραλλαγή. Θα μπορείτε να προσωποποιήσετε έναν από τους γνωστούς χαρακτήρες από την ηλεκτρονική έκδοση του παιχνιδιού και να αντιμετωπίσετε εκατοντάδες νέες προκλήσεις και δύσκολες επιλογές.

Το επιτραπέζιο διευρύνει σημαντικά το σύμπαν του πρωτότυπου παιχνιδιού και τονίζει το βάθος της πλοκής, ωστόσο η κύρια εστίασή του θα είναι στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις που καθοδηγούνται από το ένστικτο επιβίωσης και την ομαδική λήψη αποφάσεων.

Στοχεύει να παραλείψει το συνηθισμένο όριο του boardgame - το This War Of Mine: The Board Game είναι ένα παιχνίδι INSTANT PLAY, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε το εγχειρίδιο πριν ξεκινήσετε την περιπέτεια.

Ζήστε την προσομοίωση ενός αγώνα για επιβίωση ως μια ομάδα πολιτών που αντιμετωπίζουν έναν τυφλό και ανελέητο πόλεμο.

Στον πόλεμο, δεν είναι όλοι στρατιώτες.

Επεκτάσεις

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GALTWM01

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Φαντασίας

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1-6
Ηλικία
18 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Nikolaos_Nikopolitidis
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από No Label X

    Πρόκειται για ένα θεματικό παιχνίδι που συνδυάζει στρατηγική, κάρτες, μάχες με ζάρια και τύχη. Σκοπός σου είναι να καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανούς κάποιους πολίτες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια πόλη κατά την διάρκεια ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου. Η βάση σου είναι ένα ερειπωμένο σπίτι. Ένας γύρος ισοδυναμεί με μια μέρα και χωρίζεται σε διάφορες φάσεις στις οποίες και πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. Το πρωί πρέπει να ενισχύσεις το καταφύγιο σου, το μεσημέρι να τραφεις, το απόγευμα να βγεις στην πόλη για προμήθειες και το βράδυ να αντιμετωπίσεις εισβολές στο καταφύγιο. Κατά την διάρκεια αυτών των φάσεων χρησιμοποιείς κάρτες και πολλά καλά αλλά κυρίως άσχημα μπορούν να συμβούν. Επίσης πολλές φορές και ανάλογα με τις κάρτες που προκύπτουν θα πρέπει να ανατρέξεις σε ένα βιβλίο σεναρίων.
    Η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη.
    Οι κανόνες είναι κατανοητοί αν και δεν είναι και το ευκολότερο παιχνίδι για να μάθει κάποιος. Όταν παίξεις δύο φορές το έχεις μάθει αλλά και πάλι μπορεί σε κάποιες φάσεις να πρέπει να ανατρέξεις στους κανόνες.
    Το επίπεδο δυσκολίας είναι πολύ υψηλό με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανούς τους ανθρώπους μέχρι το τέλος. Μπορεί να κάνεις τα πάντα σωστά και να ανοίξεις μια κάρτα και να έρθει η καταστροφη, αλλά έτσι είναι ο πόλεμος.
    Η διάρκεια είναι τεράστια. Θα καταφέρεις να βγάλεις μια μέρα σε μια ώρα παιχνιδιού μπορεί και περισσότερο. Για τον λόγο αυτό το ίδιο το παιχνίδι σε προμηθεύει με ειδικά φύλλα όπου μπορείς να κάνεις save όπως σε ένα βιντεοπαιχνίδι.
    Τα σενάρια που μπορούν να προκύψουν είναι πάρα πολλά, άρα δύσκολα να συναντήσεις την ίδια περίπτωση ενώ παίζεις.
    Προσοχή: το παιχνίδι δεν είναι ευχάριστο.
    Το συστήνω γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο και άκρως ρεαλιστικό. Παίζεται και από ένα άτομο.

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας κανόνες
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vthemis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι από τα πιο ατμοσφαιρικά παιχνίδια που έχω παίξει.
    Το θέμα του δεν ειναι ευκολο και σίγουρα δεν είναι για όλους, σκοπός η επιβίωση και θα πρέπει να πάρεις δύσκολες ηθικές αποφάσεις, που σε αναγκάζουν να σκεφτείς πραγματικα τι ειναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος για να επιβιώσει .
    Η παρτίδα μπορει να τελειώσει σε 15 λεπτά - να χάσεις πριν καν καταλάβεις τι έγινε - ή σε 5 ώρες
    Ειναι από τα επιτραπέζια αν και βασίζονται σε video game , μπορεί να σου προσφέρουν καλύτερη εμπειρία απο video game .
    Για πάντα στη συλλογή.

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας κανόνες
    • Μεγάλος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tyler_Al_Georgensen
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    φανταστικό παιχνίδι με πολλές επιλογές και διαφορετικά σενάρια.αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας κανόνες
    • Μεγάλος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katsou2000
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι απλά μοναδικό στο είδος του. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε βάζει κυριολεκτικά μέσα στο κλίμα του σεναρίου του, που αφορά στην επιβίωση αμάχων, σε μια πόλη που βρίσκεται υπό πολιορκία και εχθρικούς βομβαρδισμούς κατά την διάρκεια πολέμου.
    Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε και χωρίς να διαβάσετε τους κανονισμούς καθώς έχει ένα σύστημα που σε καθοδηγεί, ενώ γίνεται και αναφορά στους κανόνες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όπου είναι απαραίτητο.
    Υπάρχει και συνοδευτική εφαρμογή για κινητό ή tablet που βοηθάει τους παίκτες κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ωστόσο, η εφαρμογή, δεν είναι απαραίτητη για να παίξετε.
    Μια συνεδρία με αυτό το παιχνίδι κρατάει λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο αλλά αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικό διότι το σενάριο είναι πολύ δυνατό. Παίζεται με έναν έως έξι παίκτες. Εγώ παίζω συνήθως με δύο άτομα και ο μέσος χρόνος που μας παίρνει μια συνεδρία είναι περίπου μιάμιση, με δύο ώρες.
    Αν σας αρέσουν τα συνεργατικά παιχνίδια, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτών των παιχνιδιών.

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μεγάλος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Papaclown
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παίζεται από 1-6 παίχτες έχει 3 βασικά σενάρια με 1900 εκδοχές οι οποίες ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις διακλαδωνονται μεταξύ τους και έτσι υπάρχει μια απίστευτη ποικιλία που δίνει στο παιχνίδι διαφορετικές περιπτώσεις κάθε φορά που είναι αδύνατον να ξανά συναντήσει ο παίχτης. Οδηγίες στα αγγλικά αλλά απλές και κατανοητές πιστεύω, επίσης στα αγγλικά είναι και τα σενάρια και οι εκδοχές τους. Επίσης έχει 2 σενάρια instant play για να παίξεις χωρίς να ανοίξεις κανόνες. Θεματικό παιχνίδι που έχει ατμόσφαιρα και σε αποζημιώνει αποκαλύπτοντας σου πως σε συνθήκες δύσκολης επιβίωσης τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει τις συνέπειες της......

    Υ.Γ. Τον "μεγάλο" χρόνο ολοκλήρωσης μην τον λαμβάνετε ως αρνητική αξιολόγηση του παιχνιδιού όπως δείχνει παρακάτω.

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μεγάλος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

44 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη