Audio Technica Κεφαλή Πικάπ AT-VM95C Κινητού Μαγνήτη σε Μπλε Χρώμα
Κεφαλές Πικάπ

Audio Technica Κεφαλή Πικάπ AT-VM95C Κινητού Μαγνήτη σε Μπλε ΧρώμαΚωδικός: 17960351

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος ακίδας: Conical
  • Βάρος Ανάγνωσης: 1.8 - 2.2g
  • Έξοδος: 4.0 mV
  • Απόκριση Συχνότητας: 20Hz -20KHz
Δες όλη την περιγραφή
39,00
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 39,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  18. 68,23 €

Περιγραφή

Η AT-VM95C είναι μια κεφαλή "χαμηλού προϋπολογισμού" που διαθέτει μια κωνική βελόνα , διαθέτει βελτιωμένο και ξεχωριστό σχεδιασμό που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο άκαμπτο περίβλημα , και δύο βιδωτά ένθετα στο σώμα της κεφαλής που επιτρέπουν την τοποθέτησή της στο Shell με δύο μόνο βίδες, χωρίς παξιμάδια. Η συμβατότητα της θα επιτρέψει την αναβάθμιση με οποιοδήποτε βελόνα από τις άλλες 4 της σειράς, όπως η Elliptical, η Elliptical Nude, η Microlinear και η Shibata.

Κατασκευαστής

Audio Technica

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Κινητού Μαγνήτη
Συσκευασία
Τεμάχιο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Την αγόρασα, όπως καί πολλοί άλλοι για μια δεύτερη φτηνή κεφαλή.. Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθεί σε φθαρμένα κυρίως 45άρια του παλιού ελληνικού πενταγράμμου.. κ, όχι μονο..Έπαιξε με χαμηλό θόρυβο, γλυκό ήχο και γενικά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα.. To ίδιο αποτέλεσμα δίνει κ με δίσκους κανονικούς..Δεν υπάρχει καλύτερη στα λεφτά της. Συνίσταται ανεπιφύλακτα..
    Κεφαλή αναφοράς Nagaoka mp 110

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimis_canon
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την είχα αγοράσει από εξωτερικό στα 35e για εφεδρική για ένα vintage turntable κ είπα να την τοποθετήσω . Αποκάλυψη για τα λεφτά της ήχος γλυκός χωρίς θόρυβο επιφανείας μπάσο στακατο μεσαίες υγρές τα ψιλά του γλυκά χωρίς να τσιριζουν ξεκούραστο άκουσμα για ώρες μέχρι κ τα ογδόντα euro νομίζω δεν έχει αντίπαλο Τίμια προϊόντα της audiotechnica

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • east_electronics
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρησιμοποιω στο σπιτι μου την AT-VM95E αλλα λογο της επαγγελματικης μου ενασχολησης στο σερβις παρα πολλοι απο τους πελατες μας κυριως λογο κοστους αγοραζουν τις AT-VM95C ...Οι "Μπλε"...
    Σαφως και εδω ισχυουν ολες οι προδιαγραφες και ολα τα καλουδια που υπαρχουν σε ολη την σειρα: Ευκολη τοποθετηση με απλες κινησεις, απολυτη συμβατοτητα με τους περισσοτερους βραχιονες, αλλα και με τους περισσοτερους ενισχυτες που υπαρχουν στην αγορα.
    Μην ξεχναμε οτι η "μηχανη" της AT-VM95C ειναι η βαση ολης της σειρας και πανω της μπορουν να τοποθετηθουν ολες οι βελονες της σειρας AT-VMN95 πραγμα που σημαινει οτι η AT-VM95C ειναι πληρως αναβαθμισιμη ενω πολλοι χρηστες ξεκινουν με μια τετοια και αποκτανε μια δευτερη ανωτερη για καλυτερους δισκους . Η αλλαγη γινεται πανευκολα .
    Η βελονα στην ATVM95C ειναι κωνικη που σημαινει οτι σε δισκους η οποιοι εχουν καποια ηλικια θα παιξει εξαιρετικα σε σχεση με μια ελλειπτικη ...
    Οι πελατες μας αναφερουν οτι κερδισαν ενα ευχαριστο αποτελεσμα με ωραιο σωμα και ακρα γενικα εναν γλυκο ηχο με την μοναδικη ικανοτητα της σειρας AT-VM95C να εχει λιγοτερο θορυβο επιφανειας συγκρτικα με αλλους κατασκευαστες ιδιας η πολυ μεγαλυτερης κατηγοριας τιμης .
    Αρα και σε αυτη την κατηγορια τιμης η AT-VM95C δυσκολα θα βρει επαξιο ανταγωνιστη .
    θεωρω οτι ειναι το πιο Value For Money προιον στην κατηγορια των μολις 40 ευρω
    5 στα 5

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos_kar.
    5
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα την VM95C της Audio Technica πριν 6 μήνες περίπου στα 40 ευρώ στην προσπάθεια μου να αγοράσω κάτι οικονομικό για το πικάπ μου (planar 3 της Rega). Ερχόμενος από μια ακριβότερη κεφαλή (100ευρώ) γνωστής μάρκας η οποία μου καταστράφηκε, δεν είχα υψηλές προσδοκίες λόγω τιμής. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι αυτή η φθηνή κεφαλή ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, συγκεκριμένα:

    Ήχος: Έχει πιο γεμάτο ήχο με μεγάλο βάθος πολύ καλύτερο χαμηλό και διάφανα μαλακά ψηλά, γενικά πολύ μουσικότερη και με συναίσθημα. Σε αντίθεση με την παλιά που ήταν κάπως ενοχλητική στα μεσαία και τα υψηλά και σίγουρα πιο στενή. Επίσης έχει πολύ μικρό θόρυβο επιφάνειας από το δίσκο ειδικά στους παλιούς.

    Τοποθέτηση: Είναι εύκολη στην τοποθέτηση γιατί έχει ενσωματωμένα μεταλλικά θηλυκά σπειρώματα και δε χρειάζεται παξιμάδια.

    Αναβάθμιση: Αυτό το κατάλαβα αφού την είχα αγοράσει. Το ΄σώμα΄ της κεφαλής (που βιδώνεται στο βραχίονα) μπορεί να δεχτεί όλες της βελόνες τις σειράς VMΝ95, δηλαδή τις VMN95E και VMN95EN που είναι ελλειπτικές, την VMN95ML με τρόχισμα microlinear και την VMN95SH που έχει τρόχισμα Shibata. Αναβαθμίζεις δηλαδή την κεφαλή αλλάζοντας μόνο τη βελόνα, μειώνοντας έτσι το κόστος και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται επαναρύθμιση η κεφαλή αφού όλες οι βελόνες έχουν το ίδιο βάρος και την ίδια γεωμετρία.

    Συμπέρασμα, πήρα μια κεφαλή για ΄να κάνω τη δουλειά μου΄ και αποδείχτηκε η πιο vfm αγορά που έχω κάνει. Για το μέλλον έχω βάλει στο μάτι να την αναβαθμίσω με την ML ή με την Shibata. Τη προτείνω σε όλους, δεν υπάρχει καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά, (προσοχή να έχει ταινία ασφαλείας). Audio Technica και ξερό ψωμί!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

67 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη