Υβόννη, η ατίθαση αγελάδα των Άλπεων
Παιδικά Παραμύθια

Υβόννη, η ατίθαση αγελάδα των ΆλπεωνΚωδικός: 17995164

Τι συμβαίνει όταν μια αγελάδα, που είχε κάθε λόγο να βόσκει ευτυχισμένη, καταλαβαίνει πως έρχεται το τέλος της; Πηδά από το φράχτη, τρέχει στα λιβάδια, αναστατώνει το χωριό, κρύβεται στα δάση. Και δεν...

Δες όλη την περιγραφή

Τι συμβαίνει όταν μια αγελάδα, που είχε κάθε λόγο να βόσκει ευτυχισμένη, καταλαβαίνει πως έρχεται το τέλος της; Πηδά από το φράχτη, τρέχει στα λιβάδια, αναστατώνει το χωριό, κρύβεται στα δάση. Και δεν εμφανίζεται με τίποτα. Η απίστευτη ιστορία της Υβόννης, μιας αγελάδας από τη Βαβαρία, που το 2011 αναστάτωσε για μήνες όλη την περιοχή μέχρι να βρει την ησυχία...

Δες όλη την περιγραφή
8,10
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 8,10 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,10 €

Περιγραφή

Τι συμβαίνει όταν μια αγελάδα, που είχε κάθε λόγο να βόσκει ευτυχισμένη, καταλαβαίνει πως έρχεται το τέλος της; Πηδά από το φράχτη, τρέχει στα λιβάδια, αναστατώνει το χωριό, κρύβεται στα δάση. Και δεν εμφανίζεται με τίποτα. Η απίστευτη ιστορία της Υβόννης, μιας αγελάδας από τη Βαβαρία, που το 2011 αναστάτωσε για μήνες όλη την περιοχή μέχρι να βρει την ησυχία της.

Η σειρά "Απρόσμενοι Φίλοι" απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Οι ιστορίες είναι βασισμένες σε πραγματικά περιστατικά ηρωισμού, πίστης και αφοσίωσης ζώων, ενώ κάθε βιβλίο περιλαμβάνει παράρτημα με τα πραγματικά γεγονότα, καθώς και βασικές γνώσεις σχετικές με την κάθε ιστορία.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 3 ετών
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
32
Έτος έκδοσης
2019

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη