Ad
Clatronic MPO 3520 Ηλεκτρικό Φουρνάκι 12lt Χωρίς Εστίες
Φουρνάκια

Clatronic MPO 3520 Ηλεκτρικό Φουρνάκι 12lt Χωρίς ΕστίεςΚωδικός: 18032032

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ηλεκτρικό
  • Χωρητικότητα: 12 lt
  • Χρονοδιακόπτης 60 Λεπτών
  • Διαστάσεις: 37,5 x 33 x 22 cm

Το MPO 3520 είναι ένα φουρνάκι, ιδανικό για να ψήνετε το ψωμί για το πρωινό σας, να φτιάχνετε λαχταριστά κρουασάν και μυρωδάτα μπισκότα.

Δες όλη την περιγραφή
59,90
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 45,25 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 59,90 €

  2. 45,25 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    75,27 €

  4. 48,94 €

  5. 77,15 €

  6. 54,38 €

  7. 45,24 €

  8. 59,43 €

  9. 49,64 €

  10. 70,87 €

  11. 65,70 €

  12. 54,43 €

  13. 76,82 €

Περιγραφή

Συμπαγής Σχεδιασμός

Ζήστε την ακαταμάχητη γοητεία της Ιταλίας απευθείας στην κουζίνα σας με το φουρνάκι Clatronic Pizza Oven MPO 3520

Με ένα ευρύχωρο εσωτερικό ψησίματος 12 λίτρων, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα και φρυγάνισμα, αυτός ο μίνι φούρνος σας δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο μαγειρικής στο σπίτι.

Περιεχόμενα

Η μεγάλη σχάρα γκριλ και το περιλαμβανόμενο ταψί παρέχουν αρκετό χώρο για τις δημιουργικές σας ιδέες μαγειρικής, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.

Διακόπτης 4 Σημείων

Ο φούρνος πίτσας της Clatronic είναι άριστος στην ευελιξία. Χάρη στον διακόπτη 4 σταδίων, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της πάνω και της κάτω θέρμανσης, της πάνω θέρμανσης ή της κάτω θέρμανσης, ακόμη και ο συνδυασμός και των δύο είναι δυνατός.

Υψηλή Απόδοση

Ακόμη, τα δύο ισχυρά θερμαντικά στοιχεία χαλαζία και η ισχύς των 1000W εξασφαλίζουν γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση.

Ασφαλής Χρήση

Η ασφάλειά είναι πολύ σημαντική, γι' αυτό ο μίνι φούρνος είναι εξοπλισμένος με χρονοδιακόπτη 60 λεπτών και προειδοποιητικό σήμα λήξης. 

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή εμπειρία μαγειρέματος.

Εύκολος Καθαρισμός

Η στιβαρή λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα και το πρακτικό συρτάρι για ψίχουλα απλοποιούν τον καθαρισμό και συμβάλλουν στη μακροζωία του φούρνου.

Χαρακτηριστικά

  • Φούρνος πίτσας ιδανικός για ψήσιμο και φρυγάνισμα
  • Μεγάλη σχάρα, ιδανική για πίτσα (26 x 25 cm)
  • Περιλαμβάνεται ταψί (23,5 x 22 εκ.)
  • Χωρητικότητα: περίπου 12 λίτρων
  • Θερμότητα πάνω και κάτω (δυνατή συνδυασμένη λειτουργία)
  • Διακόπτης 4 βημάτων (πάνω θέρμανση, κάτω θέρμανση, πάνω και κάτω θερμότητα συνδυασμένη, απενεργοποίηση)
  • 2 θερμαντικά στοιχεία χαλαζία
  • Χρονοδιακόπτης 60 λεπτών με σήμα λήξης
  • Λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Δίσκος για ψίχουλα
  • Προστασία υπερθέρμανσης
  • Τροφοδοσία: 230 V, 50 Hz
  • Μονάδα ισχύος: 1000 W
  • Διαστάσεις(ΥxΠxΒ): 22 x 37,5 x 33 cm 

Γιατί να επιλέξετε φουρνάκι;

Ένα φουρνάκι μπορεί να κάνει το μαγείρεμα εύκολο και γρήγορο, εκτελώντας τις εργασίες ενός κλασικού μεγάλου φούρνου, ενώ καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο.

Είναι πρακτικό και πολυχρηστικό, μεταφέρεται και μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Κατάλληλο για μικρά σπίτια, λίγων τετραγωνικών, μπορεί να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες 1-2 ατόμων. Ιδανικό για φοιτητές και ζευγάρια, που δεν έχουν αρκετό χώρο στο σπίτι, αλλά θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν κάτι νόστιμο, με τα ίδια αποτελέσματα με ένα συμβατικό φούρνο.

Το φουρνάκι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, που μπορεί να σας λύσει τα χέρια!

Κατασκευαστής

Clatronic

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1000 W
Χωρητικότητα
12 lt
Τύπος
Ηλεκτρικό
Εστίες
Χωρίς Εστίες
με Αέρα
Όχι
Σούβλα
Όχι
Χρονοδιακόπτης
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
37,5 cm
Βάθος
33 cm
Ύψος
22 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ΕΤΜΕΚΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΟΡΓΟΣ

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτό το φουρνάκι είναι τέλειο, για πίτσα και γεια ότι άλλο, λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και άλλα πιτάκια, που ψήνουμε στους φούρνους, δεν έχω δοκιμάσει να ψήσω τυρόπιτα μεγάλη, γιατί ίσως να μην τη χωρέσει, τώρα οι πίτσες ή μικρές, τα πιτσάκια, ψήνονται μια χαρά, η μεγάλες οι πίτσες, πρέπει να βρεις ένα μέγεθος, που να χωράει μέσα στο φουρνάκι και αυτό ψήνεται μία χαρά, ψήνεις πίτσες ή λουκανικοπιτάκια, τυροπιτάκια και άλλες πίτσες μικρές, καλών είναι να μη βάζεις το ταψάκι μέσα, της μεγάλες πίτσες, να βγάζει στο ταψάκι και να τις ψήνεις, πάνω σε ένα λαδόχαρτο, που είναι για να ψήνεις μέσα σε φούρνο, αντικολλητικό, ψήνεται μια χαρά, σε όσες συσκευασίες λένε, ότι πρέπει να προθερμαίνεις τον φούρνο, θα τον ανάβεις μέχρι να φτάσει τη θερμοκρασία ανότερη και μετά σβήνει, τότε μπορείς να βάλεις αυτό που θέλεις να ψήσεις, τις πίτσες της ψένο ανάβοντας ψήσιμο πάνω κάτω και ψήνονται μια χαρά και όλα τα υπόλοιπα πιτάκια, τα ψήνω πάνω κάτω, πολύ καλός φούρνος και φθηνός να κάνετε συχνό καθάρισμα, να τον περιποιήστε, δεν χρειάζεται να ανάβετε τον μεγάλο σας φούρνο, καταναλώνει πολύ ρεύμα, αυτός είναι πιο οικονομικός και να διαβάζετε τι της συσκευασίες των προϊόντων, που θέλετε να ψήσετε, οτι οδηγίες δίνουνε, για το ψήσιμο, τηρήστε τις οδηγίες, θα ψηθούν πολύ καλά και θα είναι πεντανόστιμα, τώρα προσπαθώ να βρω πώς θα ψήσω πατάτες, αν ψήσω και πατάτες, κανένα πρόβλημα, γιατί δεν έχω μεγάλες δυνατότητες, είμαι βασικά χωρίς κουζίνα, τα ψήνω μέσα στο δωμάτιό μου, δεν έχω κουζίνα ξεχωριστή, έχω και έναν φούρνο μικροκυμάτων και ένα μικρό ψυγείο, όλα δουλεύουνε μια χαρά, έχω ψήσει και κεφτεδάκια κατεψυγμένα, ψήθηκαν μια χαρά στη λαδόκολλα όχι ταψάκι, χρησιμοποιήστε για το ζέσταμα, τον φούρνο μικροκυμάτων, είναι καλύτερος για ζέσταμα, ότι θέλετε να ξεπαγώσετε, πριν το ψήσετε, αφήστε το έξω και αυτό θα ξεπαγώσει από μόνο του.
    Και μία λεπτομέρεια για το ρολόι του φούρνου, εάν θέλετε να το μηδενίσετε, γυρίστε το ανάποδα, δηλαδή από τα δεξιά προς τα αριστερά, έχει μία μικρή δυσκολία στο γύρισμα, αλλά γυρίζει, γλιστρώντας γυρίζει, χρησιμοποιήστε και το on-off, της τέσσερις λειτουργίες που έχει, για πάνω κάτω, πάνω και κάτω όταν θέλετε να κλείσετε τον φούρνο, αφού βγάλετε αυτό που ψήσατε, κλείστε όλους τους διακόπτες και τον διακόπτη του ρολογιού, καλή συνέχεια σε όλους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη