Εκτέλεση - Επίβλεψη δημoσίων έργων, Πρότυπος οδηγός με τον Ν.4412/2016
Επιστημονικά Βιβλία

Εκτέλεση - Επίβλεψη δημoσίων έργων, Πρότυπος οδηγός με τον Ν.4412/2016 Κωδικός: 18056106

Επιδίωξη του συγγραφέα με τη συγγραφή του βιβλίου είναι αυτό να αποτελέσει ένα αφενός πρότυπο, αφετέρου έγκυρο Οδηγό προς τους εμπλεκομένους (Εργολήπτες - Οικονομικούς Φορείς, αλλά και στελέχη της...

Δες όλη την περιγραφή

Επιδίωξη του συγγραφέα με τη συγγραφή του βιβλίου είναι αυτό να αποτελέσει ένα αφενός πρότυπο, αφετέρου έγκυρο Οδηγό προς τους εμπλεκομένους (Εργολήπτες - Οικονομικούς Φορείς, αλλά και στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης - Αναθετουσών Αρχών) κατά τη διάρκεια Εκτέλεσης της Σύμβασης των εργασιών κατασκευής έως και την Οριστική Παραλαβή του Έργου, σύμφωνα με τις...

Δες όλη την περιγραφή
21,32
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 9 τεμάχια

από 19,08 €

Περιγραφή

Επιδίωξη του συγγραφέα με τη συγγραφή του βιβλίου είναι αυτό να αποτελέσει ένα αφενός πρότυπο, αφετέρου έγκυρο Οδηγό προς τους εμπλεκομένους (Εργολήπτες - Οικονομικούς Φορείς, αλλά και στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης - Αναθετουσών Αρχών) κατά τη διάρκεια Εκτέλεσης της Σύμβασης των εργασιών κατασκευής έως και την Οριστική Παραλαβή του Έργου, σύμφωνα με τις διατάξεις και έννοιες που ο Ν. 4412 / 2016 εισαγάγει.

Για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου γνώμονας είναι τα προβλήματα και τα ερωτήματα που ανακύπτουν, όπως αυτά έχουν δοθεί στον συγγραφέα, ως αποτέλεσμα της πολυετούς ενασχόλησής του ως στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης και Επιμορφωτή σε Εκπαιδευτικά σεμινάρια Δημοσίων Έργων, των οποίων οι κυριότερες Εισηγήσεις παρέχονται στην παρούσα έκδοση. Καινοτομία του παρόντος βιβλίου αποτελεί η επισύναψη πλήρους συλλογής -σε ψηφιακή μορφή- των οφειλόμενων πράξεων της Διοίκησης (έγγραφα, Αποφάσεις έγκρισης κλπ.) και των Αναδόχων κατασκευής κατ' εφαρμογήν του Νέου Νόμου, καθιστώντας το πολύτιμο εργαλείο για το σύνολο του Τεχνικού κόσμου.

Περιέχει:
- Γενικά περί δημοσίων συμβάσεων
- Ο νόμος 4412/2016 "Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών" (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)
- Διοίκηση - διαχείριση του έργου
- Έλεγχος προόδου εργασιών
- Επιμετρήσεις και τρόπος καταβολής της αμοιβής
- Μεταβολή εργασιών του προς εκτέλεση έργου
- Αρχές ποιότητας των δημοσίων έργων
- Μορφές πρόωρης λύσης της σύμβασης
- Ολοκλήρωση και παραλαβή του έργου
- Έννομη προστασία - Επίλυση διαφορών
- Ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Αγγλικά
Υπότιτλος
Πρότυπος οδηγός με τον Ν.4412/2016
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
360
Έτος έκδοσης
2019
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι απαραίτητο εργαλείο αναφοράς για κάθε Μηχανικό που ασχολείται με τα Δημόσια Έργα, καθώς η τεχνική νομοθεσία περνάει από την αυστηρή ματιά του εξειδικευμένου νομικού σε εκείνη του μηχανικού που την εφαρμόζει στα πλαίσια της δουλειάς του. Έτσι βοηθά τον Μηχανικό στην κατανόηση των δύσκολων νομικών εννοιών του Ν. 4412/2016 αλλά και τον φοιτητή, μιας και έχει ήδη εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το CD που το συνοδεύει αποτελεί μεγάλη καινοτομία μιας και επιτέλους παρέχονται διάφορα απαραίτητα Υποδείγματα, ιδιαίτερα χρήσιμο προς όλους τους εμπλεκόμενους (Εργολήπτες και Υπηρεσίες).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Adamakis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το βιβλίο είναι έγκυρος Οδηγός επαγγελματικά γραμμένος. Απευθύνεται σε ανθρώπους του κλάδου της παραγωγής των Έργων σύμφωνα με την χρονολογική σειρά εκτέλεσης των εργασιών κατασκευής Δημοσίων Έργων, συνοδευόμενο από την ισχύουσα Νομοθεσία και περιπτωσιολογία από την καταγεγραμμένη Νομολογία και βοηθά τα μέγιστα στην προσπάθεια επίλυσης των ζητημάτων που ανακύπτουν. Το δε CD που το συνοδεύει αποτελεί την πρώτη προσπάθεια τυποποίησης διαδικασιών για Υπηρεσίες και εργολήπτες και είναι ιδιαίτερο χρηστικό για όλους τους Μηχανικούς και Νομικούς του χώρου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Βιβλίο εργαλείογια οσους ασχολουνται με δημοσια εργα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εξαιρετική δουλειά.Ενα πραγματικό "πολύ-εργαλείο" για τους επαγγελματίες του κλάδου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ευχάριστο βιβλίο με καλή δομή και τεκμηρίωση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Maria_Mpra

Πρόκειται να επικαιροποιηθεί μετά την τροποποίηση του 4412/16 το 2021;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες