S4-P10-6U EMS Φορητή Συσκευή Παθητικής Γυμναστικής Κοιλιακών
Παθητική Γυμναστική

S4-P10-6U EMS Φορητή Συσκευή Παθητικής Γυμναστικής ΚοιλιακώνΚωδικός: 18313984

Είναι κατάλληλη για την εκγύμναση και γράμμωση των κοιλιακών. Απλή στην χρήση με ειδικό σχεδιασμό για να εφαρμόζει τέλεια στην περιοχή της κοιλιάς, για να γυμνάζεστε ξεκούραστα και αποτελεσματικά.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 13,92 €

Περιγραφή

Η συσκευή απευθύνεται σε όσους θέλουν τονώσουν και να ενισχύσουν τους κοιλιακούς μυς από την άνεση του σπιτιού τους. Παρέχει εξειδικευμένη ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών με τεχνολογία ΕΜS.

Η τεχνολογία ηλεκτροδιέγερσης EMS λειτουργεί αποστέλλοντας σήματα μέσω ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στο δέρμα. Αυτά τα ηλεκτρόδια στέλνουν ηλεκτρικά ερεθίσματα, που προκαλούν συσπάσεις στους μύες και ενεργοποιούν τη μυϊκή δραστηριότητα.

Εφαρμόζει εύκολα και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση της εκγύμνασης σε 15 διαφορετικά επίπεδα, προσαρμόζοντας την ένταση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η συσκευή λειτουργεί με 1 μπαταρία CR2032 και παρέχει πρόγραμμα διάρκειας έως και 23 λεπτών.

Συνίσταται η χρήση της συσκευής μία φορά την ημέρα. Το αυτοκόλλητο μπορεί ναι επαναχρησιμοποιηθεί έως και 30 φορές.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φορητές Συσκευές
Τύπος
EMS
Περιοχή Χρήσης
Κοιλιακοί
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη