Green Bay Βιολογικά Φύλλα Μορίνγκα 100gr
Βότανα

Green Bay Βιολογικά Φύλλα Μορίνγκα 100gr Κωδικός: 18373964

Αφέψημα της εταιρείας Green Bay από φύλλα του δέντρου Μορίνγκα. Χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα για να δέσει σούπες, σάλτσες και εξωτικά πιάτα αλλά και στο ψήσιμο. Μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες, χυμούς, smoothies και κάθε πράσινο μείγμα.

Δες όλη την περιγραφή
2,98
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 2,92 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,92 €

  2. 3,18 €

  3. 2,98 €

  4. 2,99 €

  5. 5,50 €

Περιγραφή

Τα φύλλα Moringa συλλέγονται από δέντρα στην Ινδία κατόπιν αυστηρής διαλογής. Αποξηραίνονται στον ήλιο και στη συνέχεια αλέθονται για να δώσουν τη λεπτή, χαρακτηριστική σκόνη.

Με αξιόλογη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, τα φύλλα του δέντρου έχουν ξεχωρίσει για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και την ικανότητά τους να καθαρίζουν το νερό. Είναι ένα φυτό με ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών ουσιών σε μορφή τέτοια που το σώμα μας μπορεί να αφομοιώσει.

Το φάσμα περιλαμβάνει βιταμίνες, φολικό οξύ, βιοτίνη, μεταλλικά στοιχεία όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο, σελήνιο, ψευδάργυρο, πρωτεΐνη (23γρ σε κάθε 100γρ σκόνης), τα 8 απαραίτητα (Essential Amino acids) αμινοξέα και 46 αντιοξειδωτικά.

Επειδή παρέχει στον οργανισμό τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την καταπολέμηση ασθενειών και την αναδόμηση των ιστών, τα φύλλα Moringa έχουν αναφερθεί ως ευεργετικά σε πλήθος ερευνών που αφορούν σε ιατρικά θέματα.

Κατασκευαστής

Green Bay

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Βοτάνου
Μορίνγκα
Ποσότητα
100 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

24 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες