Razer Ripsaw HD 1080p60fps Game Capture Card
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Razer Ripsaw HD 1080p60fps Game Capture CardΚωδικός: 18462613

Γνωρίστε την Razer Ripsaw HD , την νέα Game Capture Card. Είναι εύκολη στη χρήση, παράγει υλικό υψηλής ποιότητας με ευκρινή ήχο και είναι συμβατή με PC ή Console. Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας Live...

Δες όλη την περιγραφή

Γνωρίστε την Razer Ripsaw HD , την νέα Game Capture Card. Είναι εύκολη στη χρήση, παράγει υλικό υψηλής ποιότητας με ευκρινή ήχο και είναι συμβατή με PC ή Console. Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας Live Streams που αξίζει να δει το κοινό σας.

Δες όλη την περιγραφή
212,87
ΠαράδοσηΔευ, 16 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 212,87 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 212,87 €

  2. 264,16 €

Περιγραφή

Γνωρίστε την Razer Ripsaw HD , την νέα Game Capture Card. Είναι εύκολη στη χρήση, παράγει υλικό υψηλής ποιότητας με ευκρινή ήχο και είναι συμβατή με PC ή Console. Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας Live Streams που αξίζει να δει το κοινό σας.

Ισχυρή απόδοση

Η ποιότητα του stream σας έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο και το περιεχόμενό σας. Καταγράψτε σε ανάλυση Full HD 1080p στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο (fps) για να αφήσετε το κοινό σας με το στόμα ανοικτό, καθώς σας παρακολουθούν να διαλύετε τους εχθρούς σας σε κρύσταλλο ποιότητα. Επίσης, θα έχετε πλήρη προσαρμογή και έλεγχο της ρύθμισης του stream σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Απίστευτα smooth gameplay με 4k passthrough

Η διέλευση 4K (4K Passthrough) σάς επιτρέπει να καταγράψετε τη ροή σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των παιχνιδιών ή του Stream. Ενώ παίζετε σε 4K, θα κάνετε εγγραφή σε 1080p ώστε το κοινό σας να μπορεί να απολαύσει ένα Stream υψηλής ποιότητας. Η Capture Card αυτή, είναι επίσης συμβατή με κονσόλες όπως PS4 Pro και Xbox One σε 4K.

PLUG N' PLAY

Η Razer Ripsaw HD Game Capture Card, είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να αξιοποιεί οποιοδήποτε υπάρχον software χρησιμοποιείτε για τo Live σας.

Κατασκευαστής

Razer

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC, PS4, Switch, XBOX One
Είδος
Capture Card

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Thehardest_Player
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω 3 χρόνια σχεδόν.
    Πολύ καλή ποιότητα συσκευής, μου χρειάστηκε πολύ καιρό τκα να μάθω πώς συνδέεται το κάθε τι αλλά όταν το βρήκα ήταν όλα αψογα
    Ωραία ποιότητα συσκευής αλλά...

    Αρνητικά:
    το hdmi τα έφτυσε μετά από μερικούς μήνες και το usb type c τα έφτυσε και αυτό.
    Κατά τ' άλλα δυνατή συσκευή έχει φάει τούμπες δε νιώθει

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Costas Infinity Games
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για να κάνεις εγγραφή και live stream σε 1080p καλή είναι. αλλά δεν έχει ενσωματωμενους codecs που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βαρύνει τον επεξεργαστή. κατά τα άλλα αξίζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RrrrrrrXXX
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μπήκα στην διαδικασία πριν από 1 χρόνο περίπου να ψάξω για capture card και λόγω της τεράστιας έλλειψης τότε, δεν έβρισκα την πιο γνωστή elgato. Φυσικά το έψαξα στο ίντερνετ και οι κριτικές που παίρνει αυτή η κάρτα με έκαναν να προχωρήσω σε αγορά.
    Επειδή έχω δουλέψει και με την elgato αλλά πλέον και με την ripsaw, μπορώ να πω ότι η ripsaw είναι κάπως καλύτερη. Λίγο πιο εύκολη στη χρήση και με λιγότερα bugs που είχα συναντήσει στην elgato.
    Για μένα αυτό που με έχει "φτιάξει" από αυτήν την κάρτα (νομίζω γίνεται και στην elgato) είναι ότι έχω συνδέσει τα ακουστικά μου στην κάρτα και ακόμα και όταν δεν την χρησιμοποιώ για capture, δουλεύει ως κάρτα ήχου για τον υπολογιστή. Όταν θέλω να στριμάρω, ακούω ταυτόχρονα την πηγή από την κάρτα (ipad) και τον υπολογιστή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evelanstam
    5
    14 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρχικά σκεφτόμουν την elgato game capture HD 60 s αλλά η τιμή του είναι στα 190 ευρώ και δυστυχώς δεν ήθελα να διαθέσω τόσα πολλά χρήματα μιας καί τώρα στήνω το καινούριο μου στούντιο. Έπειτα είδα ότι η κάρτα της razer, Παίρνει πολύ καλές κριτικές στο YouTube και έχει κάποιες επιπλέον δυνατότητες, καθώς και ότι η τιμή τής είναι περίπου στα 140 ευρώ. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και έχει καλής ποιότητας υλικά. Βέβαια την έχω μόνο μία εβδομάδα που την χρησιμοποιώ οπότε και δεν έχω πλήρη άποψη για το προϊόν. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής φαίνεται να κάνει πολύ καλά την δουλειά της, οπότε και την προτείνω. Εαν θέλετε μπορείτε να δείτε και ένα πρόχειρο βίντεο από ετοίμασα.
    https://www.youtube.com/watch?v=zI3fHk2b0sU&t=52s&ab_channel=VirtualGameChannel

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

33 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
CHARALAMPOS_DIMITRIADIS

Εγώ που θέλω να κάνω εγγραφή της οθόνης και του ήχου από το λαπτοπ θα κάνω δουλειά η πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο?

Δες όλες τις ερωτήσεις (8)