Inventor Magic Φορητό Κλιματιστικό 12000 BTU Ψύξης/Θέρμανσης
Φορητά Κλιματιστικά

Inventor Magic Φορητό Κλιματιστικό 12000 BTU Ψύξης/Θέρμανσης Κωδικός: 18496544

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A/A+
  • Ισχύς Θορύβου: 64 dB
  • Διαστάσεις: 46.7 x 39.7 x 76.5 cm

Το φορητό κλιματιστικό Inventor σας παρέχει ιδανικές συνθήκες τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα όπου και αν επιλέξετε να το τοποθετήσετε.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 11 ημέρες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Ενεργειακή κλάση: A/A+

Αποτελεσματική απόδοση που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση.

Ψύξη & Θέρμανση

Εξαιρετικές επιδόσεις σε ψύξη και θέρμανση. Ιδανική λύση για χώρους που δεν επιτρέπεται μόνιμη εγκατάσταση κλιματισμού.

Περιστρεφόμενα Ροδάκια

Τα ενσωματωμένα ροδάκια στο φορητό κλιματιστικό, διευκολύνουν την μετακίνηση του.

Kit Παραθύρου

Με το πτυσσόμενο Κit, το άνοιγμα του παράθυρου καλύπτεται, μειώνοντας δραστικά τις απώλειες σε ψύξη και θέρμανση από τον εξωτερικό αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια.

Τηλεχειριστήριο

Ρυθμίστε με άνεση και ευκολία την θερμοκρασία και την λειτουργία του κλιματιστικού στο χώρο σας τόσο στη θέρμανση όσο και στην ψύξη, χάρη στο ασύρματο χειριστήριο.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

Ρυθμίστε την αυτόματη ενεργοποίηση /απενεργοποίηση της συσκευής εντός του 24ώρου.

Αυτόματη Κίνηση Περσίδων

Αυτή η λειτουργία αναφέρεται στην αυτόματη κίνηση των περσίδων. Η αυτόματη λειτουργία βοηθά στη καλύτερη κατανομή του αέρα μέσα στο δωμάτιο

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

Αυτόματη Εξάτμιση Συμπυκνωμάτων

Καινοτόμο σύστημα που αφαιρεί αυτόματα τα συμπυκνώματα νερού από τη μονάδα χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη αποστράγγιση ή σύνδεση αγωγού για συνεχή αποστράγγιση.

Λειτουργία Ύπνου

Με την λειτουργία ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Φιλικό στο Περιβάλλον Ψυκτικό R290

Διαθέτει το ψυκτικό υγρό R290 που είναι φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, ενώ δεν επηρεάζει την τρύπα του όζοντος. Διασφαλίστε άριστα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον.

Πώς λειτουργούν τα φορητά κλιματιστικά;

Ο τρόπος λειτουργίας των φορητών κλιματιστικών δεν διαφέρει από αυτόν των συμβατικών κλιματιστικών. Η βασική τους διαφορά έγκειται στην κατασκευή τους. Ενώ τα συμβατικά κλιματιστικά αποτελούνται από δύο τμήματα, την εσωτερική και εξωτερική μονάδα, τα φορητά ενσωματώνουν τις δύο μονάδες σε μία μόνο συσκευή.

Επιπλέον μέσω αεραγωγού πρέπει να αποβάλλουν στο περιβάλλον τον αέρα. Για το λόγο αυτό διαθέτουν έναν εύκαμπτο σωλήνα που προσαρμόζεται σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα ή ακόμα και σε τοίχο με οπή.

Πλεονεκτήματα φορητών κλιματιστικών:

  • Χαμηλό κόστος αγοράς (σε σχέση με ένα συμβατικό)
  • Δεν απαιτείται εγκατάσταση από ψυκτικό
  • Δυνατότητα κλιματισμού περισσοτέρων του ενός χώρου στο ίδιο σπίτι
  • Εύκολη μεταφορά

Κατασκευαστής

Inventor

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
M2GHP290-12

Απόδοση Ψύξης

Ισχύς Ψύξης
12000 BTU
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης
A

Απόδοση Θέρμανσης

Ισχύς Θέρμανσης
10000 BTU
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης
A+

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ισχύς Θορύβου
64 dB
WiFi
Όχι
Ιονιστής Αέρα
Όχι
Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Διαστάσεις

Μήκος
46,7 cm
Ύψος
76,5 cm
Βάθος
39,7 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • pduke
    1
    192 στους 218 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όλα τα κλιματιστικά αυτού του τύπου αντικειμενικά είναι λάθη της μηχανικής. Εγώ έτυχε να πάρω αυτό.
    Γράφω τα παρακάτω για να εξηγήσω και ιδανικά να σας αποτρέψω από το να πετάξετε τα χρήματά σας.

    --EDIT 06-2024: Πρόσθεσα τα τεχνικά των Μοντέλων Α και Β (το Β, δεν εισάγεται στην Ελλάδα) για καλύτερη κατανόηση της ματαιότητας.--

    Αρχικές παρατηρήσεις:
    Είμαι κάτοχος από τον Ιούλιο του ’21
    Έκανα εκτεταμένες δοκιμές για ένα ολόκληρο μήνα
    Μίλησα και με τον πωλητή και με την inventor πολλές φορές και ζήτησα αντικατάστασή του με “κανονικό” κλιματιστικό και απόσυρσή του από την αγορά. (φυσικά πληρώνοντας τη διαφορά)
    Ο πωλητής δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Από την inventor υπήρξαν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί αλλά φυσικά ήταν αδύνατο να παραδεχθούν ότι το προϊόν τους ακολουθεί πολιτικές μάρκετιγκ και όχι σχέδια μηχανικού.*

    Το μεγάλο του πρόβλημα:
    -------------
    Συνοπτικά: Δημιουργεί υποπίεση στο δωμάτιο/χώρο γιατί τραβάει τεράστιες ποσότητες αέρα από το εσωτερικό και τις πετάει στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα δεν ανανεώνει το χώρο με νέο αέρα.
    Αυτό σημαίνει ότι αν το τοποθετήσετε σε κανονικό δωμάτιο - και όχι τεράστιο ενιαίο χώρο - θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορεί ούτε να ψύξει ούτε να ζεστάνει γιατί από τα ανοίγματα και τις χαραμάδες (πχ μισάνοιχτη πόρτα, ή κακό κούφωμα, ή κάποια μικρή τρύπα) εισέρχεται αέρας με μεγάλη ταχύτητα (όσο μικρότερη η εσοχή τόσο μεγαλύτερη η ταχύτητα) λόγω της υποπίεσης. Επίσης θα ακούτε ένα βόμβο από τον αέρα.
    Σε τεράστιο μεγάλο χώρο συμβαίνει ακριβώς το ίδιο απλά το κτίριο αναπληρώνει τον χαμένο αέρα από πάρα πολλά μικρά σημεία οπότε δεν γίνονται αντιληπτά.

    Αναλυτικά:
    -------------
    Τα κλιματιστικά συνήθως έχουν 2 μονάδες, μία εξωτερική και μία (ή περισσότερες) εσωτερικές και έχουν λόγο που είναι φτιαγμένα έτσι. Η εξωτερική κάνει όλη τη “δουλειά” και αφού ψύξει ή θερμάνει στέλνει τον αέρα στην εσωτερική για να ανακυκλώσει τον αέρα του χώρου και να του “δώσει” τη σωστή θερμοκρασία. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. Η εξωτερική μονάδα τραβάει αέρα γιατί τον χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά. Μετά τον αφήνει και πάλι πίσω

    Αυτό το λάθος της μηχανικής προσπαθεί να βάλει 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Έτσι έχει συνδυάσει τις 2 παραπάνω μονάδες σε μία. Που σημαίνει ότι έχετε την εξωτερική μονάδα μέσα στο χώρο σας. Επίσης έχετε και έναν μεγάλο σωλήνα ο οποίος αποτελεί την εξαγωγή - της “εξωτερικής” μονάδας. Αυτός ο σωλήνας πρέπει να πάει στο παράθυρο για να πετάξει τον αέρα έξω. Η θερμοκρασία του αέρα που εξάγεται είναι αντιστρόφως ανάλογη με την εργασία που κάνει το κλιματιστικό. Αν δλδ το έχετε στην ψύξη τότε ο αέρας που εξάγεται είναι καυτός. Και αντίστροφα. Οπότε αυτός ο αέρας πρέπει οπωσδήποτε να εξαχθεί από το χώρο. 
ΟΤΑΝ ΕΞΑΓΩ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΟ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    Αν δεν τα καταφέρει τότε έχουμε υποπίεση και σε συνθήκες εργαστηρίου ακόμα και ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ!!!
    Αν τα καταφέρει τότε σημαίνει ότι ο χώρος μας αντικαθιστά συνεχώς τον αέρα που αυτή η ντροπή των κλιματιστικών προσπαθεί να “κλιματίσει” με αέρα ακριβώς της αντίθετης θερμοκρασίας!!!

    Παράδειγμα:
    Τοποθέτησα αυτή την ξεδιάντροπη κατασκευή σε ένα χώρο ~25 τετραγωνικών, έβγαλα τον σωλήνα κανονικά από άνοιγμα στο παράθυρο και έκλεισα την πόρτα. 
Ο χώρος 32 βαθμούς.
    Ξεκίνησε η ψύξη. Ο χώρος γύρω του σε ακτίνα 2 μέτρων κατέβασε στους 27 μέσα σε 30 λεπτά. Ο Υπόλοιπος χώρος … έμεινε στους 32!!!!!
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???
Αν έβαζες το αυτί σου κοντά στην πόρτα θα άκουγες το αέρα να παλεύει να μπει στο δωμάτιο. Φυσικά μετά από λίγο άνοιξα χαραμάδα την πόρτα γιατί άρχισαν να πονάνε τα αυτιά μου από την έλειψη αέρα στο δωμάτιο.
    Έχοντας την πόρτα ανοιχτή “χαραμάδα” άρχισε να εισέρχεται με απίστευτη πίεση στο δωμάτιο ζεστός αέρας από το υπόλοιπο σπίτι. Έφτανε ώς τα ~2 μέτρα από το κλιματιστικό οπότε και συναντούσε τον κρύο και κάπου εκεί γινόταν ένα θερμοκρασιακό σύνορο.
    Σε αυτό το δωμάτιο δεν μένεις.

    Και δεν έχω μιλήσει ακόμα για το θόρυβο!!!!

    Τι σημαίνουν όλα αυτά?
    Ο,τι μόλις αγοράσατε και εγκαταστήσατε στο δωμάτιό σας έναν …. ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ!!!! ο οποίος ούτε ζεσταίνει ούτε ψύχει. Ακριβώς όπως και αυτός που έχετε στην κουζίνα σας.
    με γεια!

    Προχωράω σε κανονικό review.

    ΥΠΕΡ
    + Αντέχει ξύλο. Το εξωτερικό. Το εσωτερικό δεν γνωρίζω πια. Του εύχομαι να σαπίσει το συντομότερο. Υπόσχομαι να το ανακυκλώσω και εκεί θα δείξει αν αξίζει κάτι έστω και μετά θάνατο.
    Έχει ροδάκια! (μπορείς να τα βγάλεις και να τα χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού)

    ΚΑΤΑ
    - Δεν ψύχει, δεν ζεσταίνει. Η απόδοσή του δεν πρέπει να ξεπερνάει αυτή ενός τζακιού ανοικτού τύπου. Δηλαδή περίπου 15% με 20%. Το 80% της ενέργειας που ξοδεύει δηλαδή πάει χαμένο (το πετάει το ίδιο έξω από το σπίτι!! Πώς να μην το αγαπήσεις το άθλιο).
    - Κάνει συγκλονιστικό θόρυβο! Οκ μένω σε πολύ ήσυχη τοποθεσία. Αν δεν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σε χώρο που από μόνος του έχει 60db τότε μην το κάνετε. Θα τρελαθείτε. 
(Βέβαια αν μετά από τα παραπάνω πραγματικά θέλετε να το αγοράσετε τότε μάλλον δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε και συνεχίζετε το διάβασμα…)
Θα έλεγα ότι μόνο αν το χρειάζεται κανείς για τοποθέτηση σε βιομηχανικό χώρο με τέντα, που βρίσκεται δίπλα σε αεροδρόμιο και ανάγκη για συνεχή μετακίνηση του κλιματισμού, τότε μπορεί να δικαιολογηθεί η αγορά του. 
Όταν φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία (κάνω πλάκα ΠΟΤΕ δεν φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία ). Όταν το κλείσεις νιώθεις μια ψυχική ανάταση. Ξαφνικά εκτιμάς το χώρο, τους από πάνω που τρέχουν ανέμελα με τα τακούνια και τις σκληρές φτέρνες. Τη γιαγιούλα στην τουαλέτα της στο διπλανό διαμέρισμα, δίπλα εκεί που έβαλες τον φίκο που άρχισε να μαραίνεται από την ηχορύπανση.
    - Τα μπάσα. Ω τα μπάσα. Συντονίζουν με τον καναπέ, το κούφωμα και τη λάμπα. Είναι ένα κονσέρτο για τυφλοπόντικες.
    - Καίει απίστευτα πολύ ρεύμα. Καλά αυτό είναι λογικό, με απόδοση 20% max ο μόνος τρόπος να κάψει “λογικά” είναι να το χρησιμοποιείς σαν ανεμιστήρα. 
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν καίει πιο πολύ από άλλες ηλεκτρικές συσκευές αναλογικά, απλά επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα από πλευράς κλιματισμού δουλεύει συνέχεια!
    - Είναι φορητό. Στα χαρτιά! Στην πράξη μία που το έβαλες και μία που το πέταξες. Είναι ογκώδες και πρέπει να είναι δίπλα στην εξαγωγή αέρα. Αν δεν είναι πρέπει να επιμηκύνεις το σωλήνα εξαγωγής. Ο οποίος αποτελεί σώμα υπερβολικής θέρμανσης ή ψύξης. Αν λοιπόν επιμηκύνεις το σωλήνα στα 2 μέτρα, έχεις (πχ το καλοκαίρι) έναν καυτό σωλήνα μήκους 2 μέτρων μέσα στο χώρο σου. Την παραπάνω απόδοση κατέβασέ την 5% τουλάχιστον.
    - Πρέπει ή να κάνεις τρύπα στον τοίχο ή να έχεις παράθυρο που να ανοίγει συρταρωτά. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. Φυσικά δεν δουλεύει έτσι κι αλλιώς, αλλά να … για τη θεωρία.
Οπότε για να το χρησιμοποιήσεις σαν φορητό πρέπει να αναρωτηθείς:

    - Πόσα συρταρωτά παράθυρα έχει ο χώρος μου?

    - Πόσες τρύπες Φ100 προτίθεμαι να ανοίξω στους τοίχους μου?

    - Γιατί δεν πήρα ένα κανονικό κλιματιστικό?

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΥΠΑΡΧΕΙ το μοντέλο Β.
    Τι έχει το μοντέλο Β?
    Το μοντέλο Β έχει δεύτερο σωλήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. Το γράφω και σχεδόν δακρύζω. Θα χρειαστεί 2 τρύπες και έξτρα σωλήνα αλλά έτσι εξαλείφουμε το πρόβλημα της υποπίεσης! Φυσικά τραβάμε καυτό(ή παγωμένο) αέρα από έξω και πιθανότατα ακόμα πιο καυτό(ή παγωμένο) από τον διπλανό σωλήνα που πετάει καυτό(ή παγωμένο) ακριβώς δίπλα… αλλά και πάλι… και η εξωτερική μονάδα του “σωστού” κλιματιστικού με τον ίδιο αέρα δουλέυει. 


    Τα μοναδικά κλιματιστικά που έχουν την ίδια ή παρόμοια κατασκευή κυκλοφορούν στην αμερική κυρίως και τοποθετούνται στο παράθυρο. Μισά έξω και μισά μέσα. Μετά τα παραπάνω πιστεύω πώς οι λόγοι είναι ευνόητοι.

    Θα συνεχίσω ίσως με update αν βρω κουράγιο.
    Το χιούμορ βγαίνει σαν φυσική αντίδραση στις συνεχείς τραγελαφικές διαπιστώσεις. Η κριτική μου δεν θα μπορούσε να είναι σοβαρότερη. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε αυτό ή οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν τουλάχιστον φροντίστε να δοκιμάσετε κάπως, κάπου τα παραπάνω.

    *Το 1 αστεράκι το παίρνει το support της inventor και ΠΙΘΑΝΩΣη κατασκευή(από μισό δλδ) γιατί αφού αποφάσισα ότι έχω αγοράσει από τον πάτο της κλιματιστικής αλυσίδας και ότι θα ντρεπόμουν να κοιτάξω στα μάτια κάποιον υποψήφιο αγοραστή αν αποφάσιζα να του το πουλήσω έστω και σε πολύ χαμηλή τιμή, το χρησιμοποιώ μονο όταν έχω νεύρα με κάτι. Βάζω παπούτσια και το κλοτσάω με δύναμη. Ετσι βρήκα και το μοναδικό προσόν αυτής της ντροπιαστικής κατασκευής. Αντέχει ξύλο.

    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Θορυβώδες
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vaschat
    5
    60 στους 62 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το αγορασα επειδη μενω στο ενοικιο, δεν θελω να τρυπαω τοιχους, δεν θελω να περιμενω καθε φορα τεχνικο για συνδεση/αποσυνδεση και για να καλυπτω και θερμανση το χειμωνα σε περιπτωση που η οικοδομη δεν αναβει τα καλοριφερ.
    προς το παρον το χρησιμοποιω για ψυξη, ειναι 12αρι, σε 45τμ διαμερισμα.
    καλυπτει αποτελεσματικα το σπιτι αλλα στο δωματιο εχω βαλει εναν μικρο ανεμιστηρα για να "ανακατευει" τον αερα επειδη δεν το ψυχει-τυπου σιβηρια-οπως το θελω-απλα ειναι δροσερο.
    στον κυριως χωρο που το εχω στους 20 βαθμους, οποιος επισκεπτης ερχεται στο σπιτι, παγωνει.
    ο θορυβος ειναι ανεκτος. (για να καταλαβετε, ο απορροφητηρας της κουζινας μας που δεν ειναι απο τους αθορυβους, ειναι συμβατικος, κανει περισσοτερο θορυβο)
    δεν ακουγεται το βραδυ στην οικοδομη, δεν μπορει να παραπονεθει καποιος για θορυβο( βγηκα εξω απο το σπιτι και τσεκαρα οτι ο απορροφητηρας ακουγεται αλλα το κλιματιστικο οχι)
    δεν χρειαζεται να απλωσεις σωληνακια, εχει αυτοματη εξατμιση του νερου.
    εχει στη συσκευασια σωληνακι.
    σωληνακι θα χρειαστεις μονο εαν εχεις πολυ υγρασια και γεμιζει γρηγορα το δοχειο και δεν προλαβαινει να τα εξατμισει ή αν το εχεις ρυθμισει με σημαντικη διαφορα θερμοκρασιας (π.χ. εξωτ θερμοκρ 38 βαθμους και μεσα θελεις 16) και δουλευει hard.
    το λειτουργω μερα-νυχτα ηδη ενα μηνα και παρακολουθησα το ρολοι της ΔΕΗ, πηγαινει κανονικα, δεν εχω σημαντικη διαφορα στις κιλοβατωρες, αρα ειναι και οικονομικο, αλλωστε ειναι Α κλαση.
    επειδη οι οδηγιες στο φυλλαδιο που εσωκλείεται δεν ειναι και σουπερ αναλυτικες, εστειλα email στην εταιρεια και την επομενη μερα με καλεσε τεχνικος οπου μου εξηγουσε τη λειτουργια και μου εκανε προτασεις ως προς το πως να το χειριστω σε καθε περιπτωση του καιρου.
    το κιτ παραθυρου ειναι για συρομενο παραθυρο αλλα μπορειτε να αγορασετε κιτ για ανοιγομενο παραθυρο απο γνωστη αλυσιδα δομικων υλικων (δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω το ονομα, ειναι η εταιρεια εμποριας δομικων υλικων με πρασινο τριγωνο στο λογοτυπο της)
    εχει και λειτουργια αφυγρανσης (γλυτωσα απο την αγορα αφυγραντηρα).
    προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το μηχανημα και με βολεψε πολυ.
    αξιζει.
    απο τις καλυτερες αγορες/επενδυσεις που εχω κανει.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PoD
    5
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ιδανικό για όσους δεν θέλουν επιτοίχιο κλιματισμό.
    Το χρησιμοποιώ για ψύξη σε χώρους σπιτιού 65τμ.
    Κλείνοντας το μπάνιο και το 1 δωμάτιο, δροσίζει μια χαρά τη σαλοκουζίνα & το άλλο υπδ!!
    Έχει στη συσκευασία του όλα τα εξαρτήματα για την εξαγωγή θερμού (ή ψυχρού) αέρα, αρκεί τα παράθυρα στο σπίτι σας να είναι συρόμενα.
    Δεν το λες κι αθόρυβο, αν σκεφτείς πως την εξωτ. μονάδα ενός κλιματιστικού την έχεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά ο θόρυβός του αντέχεται.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos_skentos
    3
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενα καλο μηχάνημα για να αποφύγεις την εγκατάσταση του κλιματικου!!κανει θόρυβο αλλα παλεύεται!στην σρχη που το πηρα το πρώτο έκανε θόρυβο πολύ μίλησα με το σέρβις μου εκαναν αντικατάσταση με την μια!ήρθε το καινούργιο το κανω εγκατάσταση και ο θόρυβος είναι υποφερτός!!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Liena_Kasparaite
    2
    31 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα για ένα δωμάτιο 20 τμ. Λειτουργία θέρμανσης δουλεύει σχετικά γρήγορα και καλά, ΑΛΛΑ το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι το νερό (συμπικνώματα που παράγονται στη διαδικασία) ΔΕΝ φεύγει από την πάνω έξοδο που θα έπρεπε αλλά όλο μαζεύεται στον εσωτερικό συλλέκτη ο οποίος γεμίζει υππερβολικά γρήγορα με αποτέλεσμα να ανάβει ένδειξη λάθους και σταματάει η λειτουργία του. Εννοείται πήρα το σέρβις, το έστειλα για έλεγχο και μου το επιθστρέψανε με σημείωση οτι "λειτουργει κανονικά". Ξαναπαίρνω λοιπόν την τεχνική υποστίρηξη αλλά συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να βάλω το κλιματιστικό σε δυο ξύλα για να μπορεί να χωρέσει δοχείο για τα νερά γιατί η κάτω τρύπα εξόδου είναι πολύ χαμηλά.
    Το Σκρουτζ δεν επιτρέπει να αναφέρω τη διεύθυνση του σημείου "σέρβις" αλλά είναι το μόνο αυτής της εταιρίας στην Αθήνα και ήθελα να σημειώσω ότι Επαγγελματίες δε θα τους έλεγα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Geo_Karne
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο και εχω αλλάξει ουκ ολίγα, στον ίδιο χώρο φορητά. Ισος το μόνο που αξίζει, Ο χώρος που τοποθετήθηκε είναι σαλόνι κουζίνα ενιαίος 68tm και κατάφερε να ρίξει την θερμοκρασία 3 βαθμούς. Σε υπνοδωμάτιο 35tm 5,5 βαθμούς Επιλέξτε το άνετα. Ο θόρυβος το μόνο μελανό του σημείο σε ολες τις σκαλες του ανεμιστήρα!!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό και ποιοτικό μηχάνημα, εύκολο στην χρήση και για μεταφορά ότι πρέπει.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

26 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
spiros.aigalew.9

Καεί πολύ δλδ γενικά αξίζει να έχεις έναν ανεμιστήρα όλη μέρα όλη νύχτα ή την μονάδα; Γιατί πλέον η ΔΕΗ δεν ξέρω

pduke
MariaTsou

Πρέπει να υπαρχει έξοδος κάπου; Αν δεν μπει κοντά σε παράθυρο υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

pduke

Ναι είναι απαραίτητο. Αλλιώς όλος ο καυτός (σε λειτουργία ψύξης) αέρας θα κατακλύζει το δωμάτιο/χώρο που βρίσκεται τοποθετημένο.
Και με την έξοδο συνδεδεμένη βέβαια πρέπει να υπολογίσουμε ότι όλη αυτή η ποσότητα αέρα θα αναπληρωθεί και πάλι από κάπου στο χώρο. Οπότε πρέπει να φροντίσετε ο χώρος να αναπληρώνει από κάποιον τουλάχιστον δροσερό διπλανό χώρο.

Visehrad

το κιτ παραθύρου φαντάζομαι δεν είναι για μεγάλη μπαλκονόπορτα παρά μόνο για παράθυρα?

vaschat

ναι μόνο για παράθυρο συρόμενο αλλά έχει κιτ ανοιγόμενου παραθύρου σε γνωστό πολυκατάστημα δομικών υλικών και ειδών σπιτιού. για μπαλκονόπορτα ίσως να μπορείτε να προσαρμόσετε μια προέκταση στο συμπεριλαμβανόμενο κιτ.

F__P_8405

Wo finde ich den Energiepass? Leider keine Verbrauchsdaten und KW/H angegeben.
Dankeschön

Δες όλες τις ερωτήσεις (8)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες