Την έχω εδώ και 2 περίπου χρόνια.
Στα θετικά, ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία και κάνει καλό ψήσιμο σε κρέατα όπως μοσχάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκι. Κρατά τη θερμοκρασία ψηλά με τη προϋπόθεση οτι έχει αναμμένους όλους τους καυστήρες, διαφορετικά θέλει προσοχή στο άνοιγμα-κλείσιμο.
Η σχάρα της είναι μαντεμένια, ένα απλό καθάρισμα κάθε φορά και είναι σα καινούρια, μετά από 2 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ.
Έχει αρκετές αναφλέξεις σε πιο λιπαρά κρέατα γιατί οι αντιφλογιστικές σχάρες έχουν μικρή κλίση και τα λίπη συσσωρεύονται εκεί. Φταίει σίγουρα και το υλικό κατασκευής τους.
Το σύστημα συλλογής λίπους που έχει είναι τελείως basic. Έχει ένα επίπεδο ταψί κάτω από τους καυστήρες οπότε ότι πέφτει απλώνεται εκεί. Δεν έχει το σύστημα χωνιού που έχουν άλλες ακριβότερες. Θέλει οπωσδήποτε αλουμινόχαρτο και πάλι όμως κάποια στιγμή θα αρχίσουν να απλώνονται τα λίπη γύρω γύρω, χωρίς όμως να φεύγουν αλλού.
Εκεί που με έχει απογοητεύσει όμως εντελώς είναι στην ποιότητα των μετάλλων. Οι αντιφλογιστικές σχάρες που έχει έχουν σκουριάσει και τρυπάνε σταδιακά, θέλουν ουσιαστικά όλες αντικατάσταση. Ένας καυστήρας επίσης είναι γεμάτος σκουριά και χρειάζεται αντικατάσταση γιατί σίγουρα θα τρυπήσει κι αυτός. Σκουριά έχει εμφανιστεί σταδιακά και στη βάση που πατάνε οι σχάρες (ψησίματος και αντιφλογιστικές).
Κάντε μια έρευνα αγοράς, ιδιαίτερα αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία και δείτε από κοντά κάποια μοντέλα για να αποφασίσετε.
Σίγουρα αν έπαιρνα τώρα BBQ, θα κοίταζα τα παραπάνω και δε θα προτιμούσα το Bormann.