Αθλητικές Κάλτσες

Odlo Light Wool Running Κάλτσες Μαύρες 1 ΖεύγοςΚωδικός: 18744885

Ίσως δεν είχατε σκεφτεί ότι θα υπήρχαν κάλτσες τόσο υψηλής τεχνολογίας όσο οι ODLO Light Quarter, κάλτσες trail running που παρέχουν στα πόδια την προστασία που χρειάζονται στην ύπαιθρο, στον δρόμο ή...

Δες όλη την περιγραφή

Ίσως δεν είχατε σκεφτεί ότι θα υπήρχαν κάλτσες τόσο υψηλής τεχνολογίας όσο οι ODLO Light Quarter, κάλτσες trail running που παρέχουν στα πόδια την προστασία που χρειάζονται στην ύπαιθρο, στον δρόμο ή στο γήπεδο. Με σύνθεση από απαλές μικροϊνες nylon tactel (πολυαμίδιο), οι Light Quarter εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας στα...

Δες όλη την περιγραφή

Μέγεθος:

Αναφορά προϊόντος

από 10,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,50 €

Περιγραφή

Ίσως δεν είχατε σκεφτεί ότι θα υπήρχαν κάλτσες τόσο υψηλής τεχνολογίας όσο οι ODLO Light Quarter, κάλτσες trail running που παρέχουν στα πόδια την προστασία που χρειάζονται στην ύπαιθρο, στον δρόμο ή στο γήπεδο. Με σύνθεση από απαλές μικροϊνες nylon tactel (πολυαμίδιο), οι Light Quarter εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας στα καταπονημένα πόδια σας κατά την διάρκεια μιας έντονης προπόνησης. Η άψογη διαχείριση της υγρασίας, τηρεί τα πόδια στεγνά ακόμα και όταν ιδρώνετε. Ανακλαστικές λεπτόμέρειες για ασφαλή προπόνηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Χαρακτηριστικά

  • Unisex
  • Μήκος ως πάνω από τους αστραγάλους (Quarter)
  • Τεχνολογίες Light, Zeroscent
  • Διαχείριση της υγρασίας
  • Ελαστική εφαρμογή
  • Αμεσο στέγνωμα
  • Απουσία ραφών στην περιοχή των δαχτύλων
  • Ανακλαστικές λεπτομέρειες
  • Με την έγκριση και το λογότυπο του ιδρύματος Fairwear Foundation για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών στην κλωστοϋφαντουργία.

Κατασκευαστής

Odlo

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
776620-60066
Ύψος
Γάμπα
Ζεύγη
1 Ζεύγος
Χρώμα
Μαύρο
Χρήση
Running
Leg Sleeves
-
Grip
Όχι
Fast Drying
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη