Toshiba Seiya RAS-B10J2KVG-E/RAS-10J2AVG-E Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+
Κλιματιστικά - Air Condition

Toshiba Seiya RAS-B10J2KVG-E/RAS-10J2AVG-E Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+Κωδικός: 18861968

Το κλιματιστικό SEIYA θα χαρίσει πολλές ήσυχες νύκτες, χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου του, αλλά και πολλές ήσυχες ημέρες χάρη στην υψηλή του απόδοση που εγγυάται πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή

Το κλιματιστικό SEIYA θα χαρίσει πολλές ήσυχες νύκτες, χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου του, αλλά και πολλές ήσυχες ημέρες χάρη στην υψηλή του απόδοση που εγγυάται πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 589,00 €

Περιγραφή

Το κλιματιστικό SEIYA θα χαρίσει πολλές ήσυχες νύκτες, χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου του, αλλά και πολλές ήσυχες ημέρες χάρη στην υψηλή του απόδοση που εγγυάται πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργίες Silent & Quiet

Με τη λειτουργία Quiet επιτυγχάνεται μείωση του επιπέδου θορύβου της εσωτερικής μονάδας.

Επιπλέον η λειτουργία Silent μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας μέχρι και -6dB(A) για τη δική σας άνεση, αλλά και των γειτόνων σας

Υψηλή Αντιδιαβρωτική Προστασία

Η Toshiba παρέχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής στην εξωτερική μονάδα ακόμα και όταν αυτή εγκαθίσταται σε παραθαλάσσιες περιοχές και εκτίθεται σε συνθήκες διάβρωσης. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει ειδική επικάλυψη προστασίας, ενώ έχει δοκιμαστεί σε 1.000 ώρες με σπρέι αλατιού CCT. Το χρώμα επίστρωσης της εξωτερικής μονάδας διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής αφού έχει ελεγχθεί με τεστ αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες 2.000 ωρών λειτουργίας. Τέλος, όλες οι εξωτερικές μονάδες Toshiba διαθέτουν γαλβανισμένη βάση και πόδια στήριξης ώστε να μην σκουριάζουν ποτέ!

Magic Coil & Αυτοκαθαρισμός

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σχεδιασμό του ψυκτικού στοιχείου της εσωτερικής μονάδας που αποτρέπει την επικόλληση νερού, λαδιού, χρωστικών ουσιών και σκόνης στο στοιχείο. Το Magic Coil εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθεί μούχλα, δυσοσμίες ή άλλοι μικροοργανισμοί που επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ σε συνδυασμό με τη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη ποιότητα αέρα. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας συνεχίζει να λειτουργεί για 20-30 λεπτά μετά τη παύση λειτουργίας της μονάδας σε ταχύτητα «extralow» ώστε να αφαιρέσει την όποια υγρασία έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό στοιχείο της μονάδας και να εξαλειφθούν πλήρως οι συνθήκες δημιουργίας βλαβερών ουσιών.

Χρονοδιακόπτης Off

Ο χρονοδιακόπτης OFF παρέχει μια πολύ βολική αυτόματη προγραμματιζόμενη διακοπή λειτουργίας

Προστασία από Διακυμάνσεις Τάσης

Oι ηλεκτρονικές πλακέτες των εξωτερικών μονάδων είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να λειτουργούν μέσα σε ένα εύρος ώστε να μην επηρεάζεται η λειτουργία της μονάδας από τυχών αυξομειώσεις της τάσης. Επίσης, έχει προστεθεί ένα σύστημα ασφαλείας για την προστασία της ηλεκτρονικής πλακέτας από εξαιρετικά υψηλή τάση, όπως αυτή που δημιουργείται από κεραυνό (έως 10.000 Volt).

On Demand Defrost

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο στην επίτευξη της επιθυμητής άνεσης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας θέρμανσης και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, το ψυκτικό στοιχείο της εξωτερικής μονάδας παγώνει σταδιακά μειώνοντας την απόδοση. Ταυτόχρονα, αυξάνεται η κατανάλωση ενέργειας προκειμένου ο συμπιεστής να λειτουργήσει στο μέγιστο για να καλύψει τη ζήτηση. Στη συνέχεια, και σε απροσδιόριστο χρόνο λειτουργίας, η μονάδα αντιστρέφει το κύκλο ψύξεως ώστε να κάνει απόψυξη ενώ διακόπτει ταυτόχρονα τη λειτουργία θέρμανσης (Auto Defrost). Η μοναδική λειτουργία On Demand Defrost δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την απόψυξη κάθε φορά που εσείς θέλετε ώστε να έχετε μέγιστη θερμική απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση.

Fireplace

Με τη λειτουργία Fireplace έχετε τη δυνατότητα να ανακυκλώσετε τη θερμότητα που παράγει το τζάκι και να διοχετεύσετε το θερμό αέρα σε όλο το δωμάτιο. Έτσι απλά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη θέρμανση που παράγει μια άλλη πηγή και να ζεστάνετε όλο το χώρο αποτελεσματικά και οικονομικά, εξοικονομώντας ενέργεια (προεραιτική λειτουργία).

Λειτουργία Eco

Εξασφαλίστε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 25% σε σύγκριση με τις κανονικές ρυθμίσεις, χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Αυτή η λειτουργία αυξάνει ή μειώνει αυτόματα τη θερμοκρασία, αποτρέποντας ακραίες θερμοκρασίες στο χώρο σας και μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Λειτουργία Θέρμανσης 8°C

Δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας στους 8°C κατά την περίοδο του χειμώνα και όταν ο χώρος μένει ακατοίκητος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα να παγώσει το νερό μέσα στους σωλήνες της οικείας ή να προκληθούν άλλες ζημιές λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

Αυτόματη Επανεκκίνηση

Το κλιματιστικό θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Λειτουργία Comfort Sleep

Για βέλτιστη άνεση όσο κοιμάστε. Ρυθμίζει τη θερμοκρασία ώστε να αυξάνεται κατά 1°C μετά την πρώτη ώρα, έναν επιπλέον βαθμό έπειτα από 2 ώρες, διατηρώντας την τελευταία ρύθμιση μέχρι το πρωί.

Πυρασφάλεια

Για την αποφυγή κινδύνων που μπορούν να προκληθούν από μικρά ζωύφια ή έντομα που έχουν εισχωρήσει στα ηλεκτρονικά μέρη του κλιματιστικού, η TOSHIBA περικλείει με ένα πλήρες πυράντοχο μεταλλικό κουτί το ηλεκτρονικό σύστημα της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Έτσι αποφεύγονται βραχυκυκλώματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν φωτιά και επιπλέον δεν επιτρέπεται η εξάπλωση της σε άλλα μέρη της συσκευής.

Λειτουργία Hi-power

Προσφέρει γρήγορα επιπλέον όγκο αέρα στο χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα ο συμπιεστής της κλιματιστικής μονάδας λειτουργεί στην μέγιστη ισχύ του εξασφαλίζοντας άμεση ψύξη ή θέρμανση.

Τηλεχειριστήριο με Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων

Το καλαίσθητο μικρό τηλεχειριστήριο της Toshiba που συνοδεύει την κλιματιστική μονάδα διαθέτει όλες τις λειτουργίες ώστε να ελέγχεται με ευκολότερο τρόπο την μονάδα σας. Με την βοήθεια της οθόνης υγρών κρυστάλλων μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε όλες τις επιθυμητές συνθήκες της μονάδας.

Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός

Με το εξελιγμένο σύστημα χρονοπρογραμματισμού μπορείτε να προγραμματίσετε 4 διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας ανά ημέρα και 24 διαφορετικές συνθήκες για μία εβδομάδα (προεραιτικό).

Κατασκευαστής

Toshiba

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
8530 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
8189 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Όχι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,1 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
143 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
839 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
54 dB
Εξωτερικής Μονάδας
63 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
79,8 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
29,3 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
23 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
66 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
53 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
24 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
7 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • lefteris.31
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Αγόρασα πρόσφατα το 24αρι. Στην ψύξη για την οποία το πήρα είναι άψογο και απόλυτα αθόρυβο. Αφού ώρες ώρες πραγματικά αναρωτιέμαι αν δουλεύει. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.!!!!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pluss
    3
    24 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θετικά:
    1. Ωραία εμφάνιση.
    2. Ήσυχη εξωτερική μονάδα, η οποία γίνεται ακόμη πιο ήσυχη με την ειδική λειτουργία που υπάρχει.
    3. Μικρό τηλεχειριστήριο.
    4. Εύκολος χειρισμός της μονάδας.

    Αρνητικά:
    1. Δεδομένου ότι η αθόρυβη σκάλα βγάζει στην κυριολεξία ελάχιστο αέρα, ουσιαστικά είναι άχρηστη όταν θέλουμε να θερμάνουμε ή να ψύξουμε τον χώρο, ειδικά σε εποχές με πολύ χαμηλή ή αντίστοιχα πολύ υψηλή εξωτερική θερμοκρασία. Αθόρυβο για μένα θα ήταν αν η μεσαία σκάλα λειτουργούσε με τον θόρυβο της χαμηλής. Η χαμηλή σκάλα μόνο για συντήρηση της θερμοκρασίας του χώρου είναι και αυτό όχι πάντοτε, οπότε για μένα είναι ουσιαστικά περιττή.
    2. Από ένα επώνυμο κλιματιστικό των 500€+ που λανσαρίστηκε το 2020, θα περίμενα να είχε 2 παραπάνω φίλτρα και 2 παραπάνω δυνατότητες πέρα από τις (πολύ) βασικές.
    3. Μπορεί να είναι θέμα εγκατάστασης ή ελαττώματος της δικής μου εσωτερικής μονάδας, αλλά το μπροστινό πλαστικό κάποιες φορές συντονίζεται (σαν να τρίζει) και καταντά ενοχλητικός ο θόρυβος.
    4. Μετά από διακοπή ρεύματος (ακόμα κι αν συνέβη ενώ ήταν εκτός λειτουργίας το κλιματιστικό), η φωτεινή ένδειξη λειτουργίας της εσωτερικής μονάδας, αναβοσβήνει συνέχεια, και πρέπει να το ενεργοποιήσεις και να το απενεργοποιήσεις το κλιματιστικό για να πάψει να αναβοσβήνει.
    5. Η εγγύηση των 7 ετών που παρέχεται δεν είναι χωρίς προϋποθέσεις όπως συμβαίνει με άλλες μάρκες κλιματιστικών. Το λειτουργείτε δεν το λειτουργείτε, θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρνετε κάποιον ψυκτικό 1 φορά το χρόνο για συντήρηση και να λάβετε από αυτόν το αντίστοιχο πιστοποιητικό συντήρησης, το οποίο θα σας ζητηθεί από την αντιπροσωπεία σε περίπτωση επισκευής.

    Συμπέρασμα: Ούτε θα πω ότι το συνιστώ, αλλά ούτε ότι δεν το συνιστώ. Σίγουρα είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές κλιματιστικό για κάποιον που θέλει τα πολύ βασικά, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι σε αυτή την τιμή ή σε λίγο υψηλότερη, θα έβρισκε εξίσου επώνυμα και πολύ πιο value for money κλιματιστικά, με περισσότερες δυνατότητες.

    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bezoss
    5
    15 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αθόρυβο μέσα έξω.
    7 διαβαθμίσεις ανεμιστήρα.
    1quiet
    1auto
    και 5 διαβαθμίσεις
    το εχω βαλει σε υπνοδωματιο. πολύ ησυχο στη σκαλα quiet και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα κλιματιστικο που τα πλαστικά του δεν κάνουν θορύβους απο τις συστολές/διαστολές.
    Ακριβό σχετικά και δεν εχει wifi και ιονιστή αλλά με αφήνουν αδιάφορο αυτά τα 2 feature.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • staygre
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Μετά από δοκιμή ενός μηνός σε θέρμανση (πόλη τοποθέτησης Ιωάννινα) και με σχετικά καλή μόνωση το κλιματιστικό αποδίδει πολύ καλά. Εσωτερική και κυρίως εξωτερική μονάδα είναι αθόρυβες!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    10 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το μηχανημα ειναι χαλια.Πολλα λεφτα για το ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΚΡΙΑ αποδοση 0

    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση

Ερωτήσεις

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Marianna_Gaga

Πως το αξιολογητε ως προς την αποδοση και αν υστερει δεδομενου του οτι δεν εχει ιονιστη;Ευχαριστώ

pluss
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)