Aztron Urono 11'6" Φουσκωτή Σανίδα SUP με Μήκος 3.5m
Σανίδες SUP

Aztron Urono 11'6" Φουσκωτή Σανίδα SUP με Μήκος 3.5m Κωδικός: 18994426

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Όγκος: 306 λίτρα
  • Μέγιστο φορτίο: 150 κιλά
  • Μέγιστη πίεση αέρα: 15psi
  • Βάρος: 12.5 κιλά
  • Πλάτος: 81 εκ.
  • Πάχος: 15 εκ.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ικανοποιητική πλεύση και είναι σταθερή.

Δες όλη την περιγραφή
558,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+44,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 558,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    558,00 €

Περιγραφή

Η σανίδα SUP Aztron Urono, είναι σχεδιασμένη για χρήση σε όλες τις συνθήκες και θεωρείται κατάλληλη για αρχάριους και έμπειρους αναβάτες. Οι μεγάλες της διαστάσεις ( 350 x 81 εκ.) και ο υδροδυναμικός σχεδιασμός της, την κάνουν γρήγορη, ευθύβολη και σταθερή. Ιδανική για χρήστες που θέλουν να καλύψουν με γρήγορο ρυθμό μεγάλες αποστάσεις.

Η όρθια κωπηλασία είναι κατάλληλη για όλους, ανεξαρτήτως βάρους, φυσικής κατάστασης, εμπειρίας και δεν χρειάζεται πολλές ώρες εκπαίδευσης.

Double Chamber

Η τεχνολογία Double Chamber που εξασφαλίζει πρόσθετο εσωτερικό θάλαμο με αέρα, προσφέρει ασφάλεια και επιπλέον ευστάθεια στον χρήστη. Αν κάποιο σημείο από το φουσκωτό μέρος της σανίδας υποστεί ζημιά ή μερική απώλεια αέρα, ο δεύτερος θάλαμος λειτουργεί ως ανεξάρτητη αεροστεγή μονάδα και διατηρεί τη σανίδα φουσκωμένη και σχετικά σε σταθερή κατάσταση, επιτρέποντας σας να επιστρέψετε με ασφάλεια στην ακτή.

Άνετη μεταφορά και αποθήκευση

Διαθέτει συμπαγή χειρολαβή Neopren για μεγαλύτερη άνεση και αντοχή. Επίσης αποτελεί έτσι εξαιρετική επιλογή για ταξίδια ή μικρές εκδρομές, αφού μπορείτε να την ξεφουσκώσετε μετά τη χρήση και να την βάλετε σε τσάντα πλάτης

Πρόσδεση φορτίου

Χρησιμοποιήστε το κορδόνι στο μπροστινό μέρος της σανίδας για να συγκρατείτε εκεί τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Σύστημα διπλής βαλβίδας

Είναι εξοπλισμένο με premium διπλή βαλβίδα υψηλής πίεσης, σχεδιασμένη ειδικά για τα SUP διπλού θαλάμου. Με μικρότερη διάμετρο από μια κανονική βαλβίδα, συμβάλλει στην αποφυγή ζημιών που μπορεί να προκληθούν από υπερβολικό φούσκωμα.

Αντιολισθητικό υλικό

Η επένδυση από ρομβοειδές ανάγλυφο αντιολισθητικό υλικό EVA, που θυμίζει αμμώδεις παραλίες, προσδίδει σταθερότητα και άνεση.

Kick Pad

Το kick pad στην ουρά προσφέρει τη δυνατότητα επιτόπιων στροφών και ελιγμών, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ευελιξίας και διασκέδασης.

Εξοπλισμένο με 1 πτερύγιο

Διαθέτει 1 αφαιρούμενο πτερύγιο, το οποίο επιτρέπει καλή ευθυγράμμιση και λιγότερη τριβή. Η τοποθέτηση του είναι εύκολη και δεν απαιτείται κανένα εργαλείο.

Rocker Design

Το ψηλό Rocker στο εμπρόσθιο τμήμα της σανίδας συνδυάζεται με το Kick Pad στο πίσω τμήμα της, για να αυξήσει την σταθερότητα και να βελτιώσει την απόδοση στα κύματα, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιεί γρήγορες και πιο ακριβείς στροφές.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • Κουπί
  • Τρόμπα χειρός διπλής ενέργειας
  • Λουρί αστραγάλου
  • Κιτ επισκευής
  • Σάκο μεταφοράς

Χαρακτηριστικά:

  • Μήκος: 350 εκ./ 11’6”
  • Πλάτος: 81 εκ. / 32''
  • Πάχος: 15 εκ./ 6''
  • Όγκος: 306 λίτρα
  • Μέγιστο φορτίο: 150 κιλά
  • Βάρος: 12.5 κιλά
  • Double Layer Fusion Technology

Κατασκευαστής

Aztron

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AS-302D

Γενικά

Είδος
Φουσκωτές
Τύπος
Touring
Χρώμα
Πολύχρωμο
Πλήρες Σετ SUP
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
12,5 κιλά
Όγκος
306 lt
Μέγιστο Φορτίο
150 κιλά
Μέγιστη Πίεση
15 psi
Αριθμός Πτερυγίων
1
Σχήμα Σανίδας
Εκτοπίσματος

Διαστάσεις

Μήκος
350 εκ.
Πλάτος
81 εκ.
Πάχος
15 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Christos_Giovanis
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την κράτησα 3 μήνες και την επέστρεψα διότι ξεκόλλησε η ραφή στο κάτω μέρος στην ένωση των δύο θαλάμων. Ευτυχώς δεν με βρήκε η βλάβη στη βόλτα με την κοπέλα μου. Μετά από κάθε χρήση την έπλενα σχολαστικά και στέγνωμα πάντα σε σκιερό μέρος. Είχα πάρει και ένα πλέγμα/ δίχτυ για να μην ακουμπάει απευθείας στην άμμο/πέτρες της παραλίας . Παρά την προσοχή δυστυχώς μας χαιρέτησε...

    • Πλεύση
    • Σταθερότητα
    • Ευκολία χρήσης
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lotsis13
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το απόλυτο Φουσκωτό sup κάθε μερα γίνεται κ καλύτερο...απίστευτη πλευση,σταθερό σαν τρένο,καβαλάει τα κύματα για πλάκα,κ στρίβει σαν F1...Ο διπλός θάλαμος το κανει στιβαρό κ ακινητο....η καλύτερη επιλογή που μπορεί ν κανει κάποιος σε Φουσκωτό....ικανοποιημένος 150%..!!!

    • Πλεύση
    • Σταθερότητα
    • Ευκολία χρήσης
    • Ποιότητα
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vassilios_Kartsanas
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τρομαρα ακαμπτο.. Εμεις ανεβαινουμε 2 και 3 ατομα πανω για την πλακα και δεν μασαει τιποτα..
    Γρηγορο αρκετα..
    Η μυτη του λογο κατασκευης καβαλαει τα κυματα πανευκολα.
    Το κουπι θελει αλλαγη...
    Απο υλικα ειναι σουπερ..
    Σε γενικες γραμμες και σε συγκριση με τα αλλα sup που εχω δει το aztron ειναι σα να συγκρινεις μερσεντες με φιατακι...
    Μετα το αζτρον μονο ακαμπτο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Leonaidas_Wolf
    4
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την σανίδα την έχω περίπου 1 μήνα και έχει βουτηχτει περίπου 4 φορές. Ελκυστική η τιμή της, γι αυτό και την αγόρασα μετά από πολύ ψάξιμο, πολλές ερωτήσεις και πολλά ριβιουζ. Προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα γραφικά της καθώς και η τεχνολογία του
    double chamber που προσφέρει σταθερότητα και μια δικλειδα ασφαλείας σε περίπτωση που τρυπήσει η σανίδα. Είμαι 1.85 - 85 κιλά και μπορώ να πω ότι η σανίδα είναι πολύ σταθερή και κάνεις άνετα διαδρομές ακόμα και με λίγο κύμα χάρη στον σχεδιασμό της μύτης της. Όσον αφορά τα περίεγχομένα που έρχονται στη συσκευασία 1 προς 1.
    1.Η σανίδα φαίνεται να έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής αν και είναι νωρίς ακόμα να κρίνω
    2.φανταστικό leash, πολύ ποιοτικό το οποίο σου επιτρέπει να το δέσεις είτε κάτω από το γόνατο είτε στον αστράγαλο
    3.η τρόμπα αποδίδει καλά, με όμορφο σχεδιασμό και φουσκώνει τη σανίδα κατά μέσο όρο σε 10 λεπτά καθώς έχει και την επιλογή να φουσκώνει και με την κίνηση προς τα πάνω
    4. Το φιν είναι ένα κλασικό φινακι sup
    5. Το repair kit περιέχει κόλα pvc και κάποια πατσακια για τυχόν σκισιματα
    6.η τσάντα (του 2020) είναι πανέμορφη ωστόσο η ποιότητα κατασκευής είναι τραγική. Ένας από τους ιμάντες έχει ήδη σκιστεί
    7.το κουπί δεν είναι κάτι φοβερό, κάνει μια χαρά τη δουλειά του
    Εν κατακλείδι είναι μια πολύ ωραία σανίδα για αρχάριους και μεσαιους χρήστες. Στα λεφτά που είναι και στην κατηγορία τουρινγκ νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνιστής.

    Long term
    Έχοντας περάσει ένα καλοκαίρι μαζί της και περίπου 30 βουτήγματα έχω να πω τα εξής. Η σανίδα δεν έχει πάθει το παραμικρό . Σε κάποια σημεία πάνω στο άσπρο παντ υπάρχουν κάποια σημάδια βρωμιας λόγω της χρήσης αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί . Τη
    σανίδα τώρα που την έμαθα μου παίρνει περίπου 5 λεπτά να τη φουσκώσω και περίπου 10 λεπτά να την πακεταρω πλήρως ( στο χρόνο δεν συμπεριλαμβάνω και την καθαριότητα της σανίδας) . Η μύτη της σανίδας αποδείχτηκε πολύ χρήσιμη αφού η χρήση της ήταν μόνο σε θάλασσα και σε δοκιμές που έκανα με περίπου 5 αλλά σαπ με κλασική μύτη η διαφορά ήταν χαοτική , η ουρανό ήταν πολύ πιο σταθερή . Πολύ ευχαριστημένος , πολύ καλή εμπειρία το μόνο που δεν ήταν ποιοτικό όπως προανέφερα ήταν η τσάντα η οποία έχει πολλές φθορές.

    2023 update
    - Έχω περάσει με την σανίδα μου καλοκαίρι 2020-21-22 και ετοιμάζομαι και για το 23 απροβλημάτιστη και αυτή και τα περιφερειακά της , το ίδιο και ο φίλος μου που πήρε την mercury . Το κουπί αν και κακής ποιότητας αντέχει ακόμα . Καμία φθορά κανένα ξεκόλλημα , ένα μικρό τρύπημα που έγινε από δικό μου λάθος ,στο πλάι της σανίδας , το επιδιόρθωσα μόνος μου με το κιτ της συσκευασίας και με πήγε κανονικά όλο το καλοκαίρι χωρίς να χάνει αέρα .

    Τελικό update .

    Το κουπί διαλύθηκε , η σανίδα άνοιξε σε δύσκολα σημεία λόγω χρήσης . Overall ωραία εμπειρία , δυστυχώς δεν επισκευάζεται .
    Κράτησε 4 σεζόν πολύ χρήση , στα τελευταία της ανεβαίναμε σταθερά δυο άτομα πάνω , ίσως και να ταν αυτός ο λόγος που άνοιξε . Για κάτι περισσότερα από 500€ που κόστιζε τότε , την κατατάσσω σε μια καλή αγορά , δεν το μετάνιωσα καθόλου .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos_Touzenis
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προιον το έχω στην κατοχή μου μια εβδομάδα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές! Πρόκειται για ένα στιβαρό sup αποτελούμενο απο 2 θαλάμους για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια με αποτέλεσμα να είναι και σχετικά βαρύτερο απο τα υπόλοιπα λόγω περισσότερου υλικού. Είναι touring ενδείκνυται για μεγάλες αποστάσεις και επίσης είναι γρήγορο λόγω του μεσαίου του μεγέθους και του επιθετικού μπροστινού μέρους. Τα περιφερειακά του με αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένο εκτος απο το κουπί που θα μπορούσε να είναι ποιοτικότερο για μιά σανίδα όπως αυτή της aztron. Αισθητικά πανέμορφη και νομίζω αυτή ειναι η διαφορά των 100 ευρώ στην τιμή απο την ελληνική sck. Προσωπικά σε πρώτη ανάγνωση είμαι ευχαριστημένος. Update 12/09/20 Σήμερα έσπασε το κουπί κοντά στην λεπιδα, το περίμενα λόγω μέτριας έως κακής κατασκευης ωστόσο όχι τόσο γρήγορα. Η σανίδα παραμένει αξιόπιστη και ακαμπτη όπως την πρώτη μέρα. Update 10/07/21 Η σανίδα παραμένει σαν καινούργια η αγορά carbon κουμπιού βοήθησε αισθητά την πλεύση και οι βόλτες γίνονται ολοένα κ πιο ευχαριστες. Επίσης η προσθήκη 2ου ατόμου δεν επηρεάζει λόγω μεγάλου μήκους την σταθερότητα της σανίδας.

    • Πλεύση
    • Σταθερότητα
    • Ευκολία χρήσης
    • Ποιότητα
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Leonaidas_Wolf
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες