Aplus-Beto 470304 Τρόμπα Χεριού με Μανόμετρο
Τρόμπες Ποδηλάτου

Aplus-Beto 470304 Τρόμπα Χεριού με Μανόμετρο Κωδικός: 19002305

Τρόμπα ποδηλάτου από την Beto με ικανότητα να πρεσάρει αέρα και καθώς πιέζοντας αλλά και έλκοντας το έμβολο. Παράλληλα διαθέτει μανόμετρο για να ελέγχετε τη πίεση. Είναι εξοπλισμένη επίσης με δύο

Δες όλη την περιγραφή

Τρόμπα ποδηλάτου από την Beto με ικανότητα να πρεσάρει αέρα και καθώς πιέζοντας αλλά και έλκοντας το έμβολο. Παράλληλα διαθέτει μανόμετρο για να ελέγχετε τη πίεση. Είναι εξοπλισμένη επίσης με δύο υποδοχές ώστε να ταιριάζει σε βαλβίδες αυτοκινήτου αλλά και ποδηλάτου.

Δες όλη την περιγραφή
9,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 9,00 €

Περιγραφή

Τρόμπα ποδηλάτου από την Beto με ικανότητα να πρεσάρει αέρα και καθώς πιέζοντας αλλά και έλκοντας το έμβολο. Παράλληλα διαθέτει μανόμετρο για να ελέγχετε τη πίεση. Είναι εξοπλισμένη επίσης με δύο υποδοχές ώστε να ταιριάζει σε βαλβίδες αυτοκινήτου αλλά και ποδηλάτου. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ανθεκτικό πλαστικό ώστε να είναι ελαφριά για να μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας. Για το λόγο αυτό διαθέτει και ειδική βάση στήριξης για την τοποθέτηση της στο σκελετό του ποδηλάτου σας. Είναι διπλής ενέργειας με αντιολισθητική λαβή.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Χεριού
Είδος
Αέρος
με Μανόμετρο
Ναι
Mini
Ναι
Ανάρτησης
Όχι
Δαπέδου
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 3
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Οικονομική μεν, αλλά πρακτικά άχρηστη. Υποτίθεται πως είναι υψηλής πίεσης μέχρι τα 120 psi. Στην πράξη όμως μόλις και μετα βίας μπόρεσα να βάλω 60psi σε λάστιχο δρόμο 700x26. Στα 40 γίνεται τόσο ζόρικη που θέλει γερά μπράτσα για να βάλεις αέρα, στα 50 ζεσταίνεται τόσο που γίνεται άβολη στο κράτημα. Μην την εμπιστευτείτε για μεγάλες αποστάσεις μακρυά από το σπίτι, θα σας προδώσει.
    Για παιδικά ποδήλατα που η πίεση στα λάστιχα είναι χαμηλή ίσως θα μπορούσε να δώσει κάτι, Σε λάστιχα δρόμου όμως θα απογοητευτείτε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanasis_Anastasatos
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι εξαιρετικά κουραστική. Για να φουσκώσω τα ποδήλατα των παιδιών , ίδρωσα πολύ και πιάστηκε ο ώμος μου.
    Έχει προφανώς πολύ μικρή παροχή αέρα, ασχέτως της διπλής λειτουργίας και το μανόμετρο σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβές
    Το μόνο συν ότι είναι μικρή σε μέγεθος, αλλά τι να το κάνεις...
    Το μετάνιωσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vagman_reviews
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Την εχω περίπου 5 χρόνια . Αγορασμένη απο τοπικό κατάστημα ποδηλάτων το οποίο τυχαίνει να είνακαι αλυσίδα. Το μανόμετρο σχεδόν απο τους πρώτους κιόλλας μήνες χάλασε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αγοράσω άλλο εργαλείο που μετράει τα PSI μετά την διαδικασία του φουσκώματος. Η τρόμπα είναι δύσκολη στη χρήση και πολύ μικρή για να βάλεις ακόμη και 30 PSI. Πλέον υπολειτουργεί και την έχω σαν δεύτερη μαζί μου όταν κάνω μεγάλες διαδρομές στο βουνό. Για να καταλάβετε πόσο κακής ποιότητας είναι..έχω μια GT πάνω απο 6 χρόνια και δουλεύει σαν καινούργια σε σχέση με αυτή ενώ κοστίζουν τα σχεδόν τα ίδια χρήματα. Κατά τη γνώμη μου μακριά!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Psomdim
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δύσχρηστη φουλ! Μην την πάρετε για κανένα λόγο, την πήρα από μαγαζι της πόλης μου, η εφαρμογή της δεν είναι καθόλου καλή ενώ την κουμπωνω σωστά φουσκώνει λίγο κ μετά χάνει αέρα δεξιά κ αριστερά θέλει πολύ δύναμη με το χέρι σου να την κρατας σταθερή. Απλά τραγική, τσάμπα λεφτά έδωσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dr_Kitsos
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν την αγόρασα μέσω σκρουτζ, αλλά έκανα κι εγώ την συγκεκριμένη αγορά. Δυστυχώς είναι όνως δύσχρηστη, εγω προσωπικά δεν κατάφερα να φουσκώσω ενα λάστιχο με βαλβίδα AV αυτοκινήτου. Δεν κούμπωνε με τίποτα. Είναι για έκτακτες περιπτώσεις και για να κουβαλας μαζί σου κάτι μικρό. Ίσως να φουσκώσεις όπως όπως στον δρόμο, μέχρι να σε βγάλει ο δρόμος σου σε κανένα βενζινάδικο. Πάντως, για τον φίλο που αναφέρει ότι πρέπει να βγάλεις την τρόμπα για να τραβήξεις το έμβολο, αυτό δεν ισχύει. Η τρόμπα είναι διπλής ενέργειας, δηλαδή τροφοδοτεί αέρα τόσο οταν σπρώχνεις το έμβολο όσο και όταν το τραβάς, γι αυτό είναι και τόσο σκληρή επαναφορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lef.ouzou
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά καλή αν και για να φτάσεις σε υψηλή πίεση σε ζορίζει λίγο.
    Ωστόσο για να δώσεις λίγο παραπάνω αέρα είναι μια χαρά.
    Κουμπώνει πολύ καλά χωρίς κίνδυνο να πέσει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρόμπα είναι κάνει τα αυτονόητα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες