Tesla Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Tesla Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A+ με WiFi Κωδικός: 19029333

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 12000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας Tesla έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 17 ημέρες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Κλιματιστικό Inverter Tesla με το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, λειτουργία Wi-Fi και τεχνολογία IFeel για βέλτιστη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

IFeel

Μία έξυπνη μέθοδος διατήρησης της βέλτιστης θερμοκρασίας χώρου. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο επικοινωνεί με το κλιματιστικό και ρυθμίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας του.

Λειτουργία Anti-Fungus

Μετά την ολοκλήρωση της ψύξης ή αφύγρανσης, το κλιματιστικό ενεργοποιεί τη λειτουργία Anti-Fungus προκειμένου να εμποδίσει την ανάπτυξη μυκήτων και επιβλαβών βακτηρίων ώστε να διατηρεί το περιβάλλον σου υγιές και ευχάριστο.

Λειτουργία Self-Cleaning

Κατά τη διάρκεια της ψύξης, το συμπυκνωμένο νερό συλλέγει σκόνη από τα πτερύγια. Στη συνέχεια, το εσωτερικό της μονάδας στεγνώνει μέσω της λειτουργίας θέρμανσης και τέλος ο ανεμιστήρας απομακρύνει την όποια υγρασία, διατηρώντας τη μονάδα ξηρή και εμποδίζοντας την αναπαραγωγή βακτηριδίων.

Λειτουργία Self-Diagnostic

Το κλιματιστικό παρακολουθεί πιθανές μη φυσιολογικές λειτουργίες και εντοπίζει αυτόματα τα όποια ελαττωματικά μέρη εμφανίζοντας έναν κωδικό σφάλματος, καθιστώντας τη συντήρηση αποδοτική και οικονομική.

Anti-rust cabinet

Γαλβανισμένο ατσάλι και έξι στρώματα αντισκωριακής επίστρωσης εξασφαλίζουν ότι η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σου φαίνεται σαν καινούργια, ακόμη και μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο και τη βροχή.

Λειτουργία Turbo

Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί την ταχεία ψύξη ή θέρμανση αυξάνοντας την ποσότητα και την ταχύτητα ροής αέρα ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Χειριστήριο

Ένα φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο με απλό και εύχρηστο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη για άμεση εικόνα των ρυθμίσεων, των διαθέσιμων προγραμμάτων και αλλαγών.

Οθόνη ενδείξεων

Η οθόνη εμφανίζεται διακριτικά πάνω στη μονάδα για την απόλυτη αρμονία με την αισθητική του χώρου σου.

Λειτουργία WiFi

Το κλιματιστικό μπορεί να ελέγχεται εύκολα από οποιοδήποτε Smartphone και Τablet με τη λειτουργία ελέγχου μέσω WiFi, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο και ευελιξία χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου το τηλεχειριστήριο.

Αποδοτική λειτουργία

Ένα προηγμένο πλήρες σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει τη βέλτιστη ταχύτητα του κινητήρα αλλά και την προσαρμογή της ροής του ψυκτικού υγρού ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι το κλιματιστικό λειτουργεί πάντα με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας αποδίδοντας τα μέγιστα σε ψύξη ή θέρμανση.

Ψυκτικό υγρό R32

Το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R32 ελαχιστοποιεί τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις στην ατμόσφαιρα της Γης. Τα κλιματιστικά Tesla αποφέρουν τα μέγιστα για εσένα φροντίζοντας ταυτόχρονα για το περιβάλλον.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Tesla

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
TA35LLIL-1232IAW

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
10918 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
8871 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,12 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,07 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
184 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
895 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
51 dB
Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
19,9 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
73 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
54,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • petrosvittas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λειτουργεί άψογα αλλά το τέλειο είναι ότι στις ρυθμίσεις eco και sleep είναι εντελώς αθόρυβο
    Κάτι αρνητικό δεν έχω όρος το παρόν γιατί είναι ποκυ πρόσφατο
    Θα προτιμούσα μόνο το κοντρολ να είναι φωτιζόμενο δεύτερον να ήταν πολύ πιο απλή η σύνδεση του WiFi που μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να συνδέσω
    Και τελευταίο αλλά δεν αφορά το μηχάνημα, είναι ότι δεν μου απεστάλη ακόμα εδώ και ένα μήνα η απόδειξη αγοράς ούτε υπήρχε εντός η εκτός επικολλημένη στη συσκευασία .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CH_Iosifidis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν είναι θορυβώδες ως κλιματιστικό αλλά τα πλαστικά μέρη των περσίδων είναι θορυβώδη μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο αυτού που παρουσιάζεται εδώ. Όταν τα κινούμενα πλαστικά μέρη είναι σταματημένα όλα είναι οκ, όταν κινούνται κάνει μικροθορύβους επαναλαμβανόμενους. Οσον αφορά στις επιδόσεις είναι αρκετά καλό δηλαδή ψύχει γρήγορα και θερμαίνει γρήγορα. Δεν έχω ακόμα άποψη για το πόσο οικονομικό είναι. Επίδης δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ οδηγίες για σύνδεσή του με το ίντερντετ στη συσκευασία. Θα πρέπει κανείς να ανατρέξει στο διαδίκτυο για να βρει κάτι που είναι ΜΕΙΟΝ της εταιρείας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolaspapadomanolakis
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 3 μέρες και φαίνεται πολύ καλό, είναι σε ένα χώρο σαλονοκουζίνα, γύρω στα 55 τ.μ. είναι πολύ αποδοτικό, δυνατό, αλλάζει τη θερμοκρασία του χώρου πολύ γρήγορα, γύρω στα 20 λεπτά. Δεν έχω καταλάβει πώς να το συνδέσω με την εφαρμογή, δεν υπάρχει καν στο βιβλιαράκι, μέγα λάθος, να μην υπάρχει έστω μια εφαρμογή καθαρά και μόνο για την Τεσλα. Γι αυτό και τα 4 αστέρια. Θα επανέλθω αν αλλάξει κάτι,

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • imoti.gr
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Ότι και να πω θα είναι λίγο. Έχω αγοράσει δύο κλιματιστικά της συγκεκριμένης εταιρείας , ένα 24ρι για ενα χώρο 60 τ.μ και ενα 12ρι για 40 τ.μ . Καταπληκτική απόδοση τόσο σε ψύξη όσο και σε θερμανση . Ελάχιστο θόρυβο τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική τους μοναδα . Πολύ κομψη η εσωτερική μονάδα και το τηλχειριστήριο . Εγγυηση 10 ετών . ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ !

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_papch
    5
    34 στους 38 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Το μηχάνημα είναι από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει χειμώνα μέσα σε 10 λεπτά σε ενιαίο χώρο κουζίνα σαλόνι 60τμ το κάνει φούρνου και είναι ότι πιο αθόρυβο έχω δει σε κλιματιστικό μέσα έξω μονάδα και η λειτουργία wifi απίστευτα βολική χωρίς να χρειάζεται έξτρα αναμεταδότες όπως όλα τα άλλα κλιματιστικά κατεβάζεις την εφαρμογή και δουλεύει απευθείας και μόνο τα 10 χρόνια εγγύηση στα πάντα μονάδα πλακέτα ακόμα και το τηλεκοντρόλ αρκεί να καταλάβεις την ποιότητα του άψογο απίστευτα ικανοποιημένος επίσης έχει αισθητήρα και βλέπεις θερμοκρασία χώρου και στο κινητό μέσο wifi και στο τηλεκοντρόλ με το πλήκτρο ifeel και στην μονάδα με led

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    πολυ καλο και οικονομικο, αθορυβο αποδωτικο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Μέχρι στιγμής καλό. Θα δείξει μετά το καλοκαίρι πως θα αντιμετωπίσει την ζέστη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω πάρει 10 τα τελευταια 2 χρόνια κι ολα δουλεύουν τέλεια

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    δεν ξέρω από ερκον, αλλά ο ψυκτικός που το τοποθέτησε μου είπε πολύ καλά λόγια

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό σε όλες του τις λειτουργίες. Αθόρυβο και αξιόπιστο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Aξιόπιστο και ποιοτικό κλιματιστικό

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει να το αγοράσετε!!! πολύ καλό!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    2 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ κάλο για τά χρήματα του το έχω 3 μήνες

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρήματα του πολύ καλο

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    9 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ πολυ καλο.πολυ καλυτερο απο πολλα επωνυμα

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετα αθορυβο και μεχρι στιγμης για ζεστη ειναι πολυ καλο. Για κρυο απο το καλοκαιρι θα εχω αποψη.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

204 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Christina_Giok

ξέρει κανείς πως κάνουμε reset για να το συνδέσουμε την εφαρμογή;

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες