Pure Air Air Cooler 10W με Τηλεχειριστήριο
Ανεμιστήρες

Pure Air Air Cooler 10W με ΤηλεχειριστήριοΚωδικός: 19087064

Το Pure Air είναι ο πιο κατάλληλος σύντροφος για τη ζέστη του καλοκαιριού. Είναι ιδανικό για να δροσίσει τον προσωπικό σας χώρο στο γραφείο, στο υπνοδωμάτιο, στο γκαράζ, στο τροχόσπιτο, ακόμα και στο

Δες όλη την περιγραφή

Το Pure Air είναι ο πιο κατάλληλος σύντροφος για τη ζέστη του καλοκαιριού. Είναι ιδανικό για να δροσίσει τον προσωπικό σας χώρο στο γραφείο, στο υπνοδωμάτιο, στο γκαράζ, στο τροχόσπιτο, ακόμα και στο μπαλκόνι.

Δες όλη την περιγραφή
29,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 29,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 29,00 €

Περιγραφή

Το Pure Air είναι ο πιο κατάλληλος σύντροφος για τη ζέστη του καλοκαιριού. Είναι ιδανικό για να δροσίσει τον προσωπικό σας χώρο στο γραφείο, στο υπνοδωμάτιο, στο γκαράζ, στο τροχόσπιτο, ακόμα και στο μπαλκόνι.

Το Pure Air συνδυάζει 3 εκπληκτικές λειτουργίες σε μία μόνο ΜΙΝΙ συσκευή. Δροσίζει, υγραίνει και καθαρίζει την ατμόσφαιρα προσφέροντας ένα υγιές κλίμα απαλλαγμένο από κάθε είδους επιβλαβή ουσία.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία εξάτμισης, φιλτράροντας τον αέρα μέσα από το νερό, παρέχοντας δροσιά κάθε στιγμή. Σε αντίθεση με τα κλιματιστικά, προσφέρει φυσική δροσιά, χωρίς να ξεραίνει την ατμόσφαιρα. Σε χώρους ιδιαίτερα ξηρούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική λειτουργία υγραντήρα, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα.

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα κατακρατά και διαχωρίζει το νερό από τις επιβλαβείς ουσίες, τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη και τη σκουριά εξυγιαίνοντας την ατμόσφαιρα. Προσφέρει στο χώρο σας δροσερό και καθαρό κλίμα απαλλαγμένο από πάσης φύσεως βρωμιά.

Είναι μικρό και ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε παντού. Στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα, στο μπαλκόνι, ακόμα και να το πάρετε μαζί σας στο εξοχικό ή τις διακοπές.

Το Pure Air είναι το μοναδικό Air Cooler με ειδική λειτουργία υγραντήρα και τηλεχειρισμό που σας επιτρέπει να το ελέγχετε από μακριά. Δε θα χρειαστεί να ξανασηκωθείτε από τον καναπέ σας και να διαταράξετε τον ύπνο σας για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού από το τηλεχειριστήριο.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Air Cooler
Τοποθέτηση
Δαπέδου
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Όχι
Μεταλλικά Πτερύγια
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
10 W
Ταχύτητες
1

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Petros_Tsompo
    3
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πήρα για να μπορώ να μελετάω αλλά κάνει θόρυβο ειδικά στη τρίτη σκάλα, Θα το χαρακτήριζα ως έναν ''δροσερό ανεμιστήρα'' όπου βγάζει αέρα σε ένα σημείο και σε απόσταση μέχρι 1,5 μέτρο συν με κρύο νερό και παγάκια στη τρίτη σκάλα..Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα χρήματα του!

    • Ισχύς
    • Θορυβώδης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Θορυβώδης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
sofia_fet

καλημέρα θέλω να ρωτήσω λειτουργεί με απλή μπριζα η μόνο με usb;; επειδή κάποια δουλεύουν μόνο με usb

Nektarios Galifianakis

Δεν υπαρχει προβλημα, απλα στην ακρη του usb βαζεις εναν φορτιστη κινητου 5V και μετα πριζα

Juli_Mertzani

Καλημέρα διαστάσεις δεν γνωρίζω μπορείτε να μου πείτε

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)