Sencor Μπλέντερ για Smoothies 1.5lt 1500W Μαύρο
Μπλέντερ

Sencor Μπλέντερ για Smoothies 1.5lt 1500W Μαύρο Κωδικός: 19185339

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 1500 W
  • Χωρητικότητα: 1.5 lt
  • Smoothie Maker

Το SBU 7878BK είναι ιδανικό για προετοιμασία ροφημάτων από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μιλκσέικ, κοκτέιλ, σούπες, κ.α., καθώς και θρυμματισμό πάγου.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι δυνατό και είναι εύκολο στη χρήση του.

Δες όλη την περιγραφή
140,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 140,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 149,00 €

  2. 149,00 €

  3. 152,89 €

  4. 142,00 €

  5. 129,00 €

  6. 140,00 €

  7. 160,00 €

  8. 161,25 €

  9. 148,84 €

  10. 160,00 €

  11. 168,05 €

  12. 149,20 €

  13. 146,66 €

  14. 192,35 €

Περιγραφή

Ισχυρός Κινητήρας

Το μπλέντερ της Sencor, με πανίσχυρο κινητήρα 1500 W και 28.000 στροφών ανά λεπτό, που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής, σας βοηθάει να ετοιμάσετε εύκολα ροφήματα, σούπες βελουτέ, παιδικές τροφές κ.α., ακόμη και να θρυμματίσετε πάγο.

Πλαστική Κανάτα

Διαθέτει πλαστική κανάτα χωρητικότητας 1.5 λίτρων, κατασκευασμένη από Tritan, BPA-free, με διαβαθμίσεις ειδικά σχεδιασμένη για μέγιστα αποτελέσματα μίξης, η οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας και να βγάλει περίπου 3 με 5 ποτήρια ροφήματος.

Καπάκι - Δοσομετρητής

Το ειδικό καπάκι της πλαστικής κανάτας που κλείνει ερμητικά, για μέγιστη ασφάλεια, με άνοιγμα για συμπλήρωση τροφίμων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δοσομετρητής.

Προσαρμόστε τα μείγματα σας όπως εσείς θέλετε κατά τη διάρκεια της πολτοποίησης, προσθέτοντας υλικά για να επιτύχετε την τέλεια υφή και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2 Πλαστικά Δοχεία

Διαθέτει 2 bpa-free δοχεία, κατασκευασμένα από Tritan, χωρητικότητας 700 ml το καθένα, για να παρασκευάζετε, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε ό,τι επιθυμείτε.

Τα δοχεία ανάμειξης μπορούν να αφαιρεθούν και να χρησιμοποιηθούν ως παγούρια και είναι κατάλληλα για βάση ποτηριού αυτοκινήτου, ενώ μπορούν να βγάλουν 2 με 3 ποτήρια ροφήματος το καθένα.

2 Καπάκια

Επιπλέον, περιλαμβάνονται 2 καπάκια με στόμιο για ροφήματα και υγρά, ιδανικά για την αποθήκευση των παρασκευών σας αλλά και για να τα παίρνετε παντού μαζί σας. Διαθέτουν, επίσης, ειδική λαβή για εύκολη μεταφορά.

Συμβάλλουν στην αποτροπή της απώλειας ενζύμων και βιταμινών και στη μείωση της οξείδωσης των θρεπτικών στοιχείων των σμούθι.

Σύστημα Αναρρόφησης

Το μπλέντερ διαθέτει και ειδικό καπάκι με σύστημα αναρρόφησης για τέλεια αποτελέσματα, δημιουργώντας περιβάλλον κενού αέρα και διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των υλικών.

Η ανάμειξη και η αποθήκευση στο κενό όχι μόνο διατηρεί το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών και τη φρέσκια γεύση, αλλά και αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και το σχηματισμό τοξινών.

Έτσι οι παρασκευές σας μπορούν να διατηρηθούν φρέσκες για αρκετές ώρες.

Ανοξείδωτες Λεπίδες

Σύστημα λεπίδων 8 σημείων από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου, για άριστα αποτελέσματα σε κάθε χρήση και μακρά διάρκεια ζωής.

Δεν σκουριάζει, ώστε να νιώθετε ασφαλείς ότι τα τρόφιμά σας δεν πρόκειται να έρθουν σε επαφή με κάποια επιβλαβή για τον οργανισμό ουσία.

Η πρωτοποριακά κατασκευασμένη λεπίδα θα κόψει όλα τα συστατικά, χωρίς ανάγκη για προσθήκη υγρών, ενώ το ειδικό σχήμα επιτρέπει την ακριβή και λεπτή κοπή σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

7 Προγράμματα

για Τέλεια Αποτελέσματα Ανάμειξης

  • SMOOTHIE

Με αυτή τη λειτουργία θα πάρετε τα πιο λαχταριστά smoothies με την πιο τέλεια υφή.

  • NUTRI BLEND

H λειτουργία αυτή είναι ιδανική για το άλεσμα τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, τα οποία θέλουμε να διατηρήσουμε και όχι να καταστρέψουμε. 

  • SMOOTHIE EXTRA

Για ακόμη καλύτερη και λεπτόρευστη υφή στα smoothie σας.

  • SAUTE SOUP

Ιδανική λειτουργία για παρασκευή διαφόρων παχύρευστων μειγμάτων, όπως σούπες, σάλτσες κ.α.

  • ICE CRASH

Η λειτουργία θρυμματισμού πάγου είναι κατάλληλη για κάθε στιγμή που θέλετε να προσθέσετε μια δόση δροσιάς σε κάθε σας ρόφημα.

  • FLOUR & NUTS

Η λειτουργία αυτή είναι κατάλληλη για άλεσμα ξηρών καρπών και δημιουργία μειγμάτων όπως αλεύρι.

  • PULSE/EXTRA

Η λειτουργία παλμού είναι ιδανική για να προσαρμόσετε τα μείγματά σας και να τα φέρετε στην υφή που επιθυμείτε, καθώς και για στιγμιαία ανάμιξη και θρυμματισμό πάγου και παγωτού.

Εργονομικός Σχεδιασμός

Διαθέτει υψηλής ποιότητας σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, αντιολισθητικά πέλματα για εξαιρετική σταθερότητα, καθώς και αποθήκευση του καλωδίου ρεύματος, μήκους 1,1 μέτρων.

Μπλέντερ στιβαρής κατασκευής γενικής χρήσης σε ελκυστική εμφάνιση και μοντέρνο στυλ, για πολτοποίηση, χτύπημα, τεμαχισμό, ανάδευση και ανάμιξη.

Ασφαλής Χρήση

Μηχανισμός ασφαλείας που επιτρέπει στο μπλέντερ να λειτουργεί μόνο όταν το δοχείο είναι σωστά τοποθετημένο.

Πλεονεκτήματα

  • H τεχνολογία κενού αέρος, μειώνει την οξείδωση και συγκρατεί τις βιταμίνες, διατηρώντας τα smoothies σου φρέσκα έως και 24 ώρες μετά την ανάμειξη και με περισσότερο ενισχυμένη γεύση.
  • Μετατροπή ολόκληρων φρούτων, ξηρών καρπών, λαχανικών, σπόρων και άλλων υπερτροφών σε εξαιρετική υγρή ενέργεια για το σώμα σας
  • Τα θρεπτικά σμούθι μπορούν να βελτιώσουν τον ύπνο, την πέψη και την αποκατάσταση μετά την άθληση
  • Τα θρεπτικά σμούθι βοηθούν στην ανατροφοδότηση του σώματός σας με ενέργεια στη διάρκεια της ημέρας
  • Εκχύλιση κρυμμένων θρεπτικών στοιχείων που δεν προσεγγίζονται εύκολα σε σπόρους, κόκκους, ξηρούς καρπούς, κοπή ολόκληρων φρούτων και λαχανικών

Εύκολος Καθαρισμός

Τέλος, όλα τα αποσπώμενα μέρη της συσκευής μπορούν να ξεπλυθούν και να καθαριστούν μετά από κάθε χρήση, αλλά και να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων για μέγιστη υγιεινή και καθαριότητα.

Γιατί να επιλέξετε μπλέντερ;

Η επιλογή ενός μπλέντερ για την κουζίνα σας θα κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πιο αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα κερδίσετε χρόνο, μιας και μπορεί να εκτελέσει την ίδια εργασία σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι ένας απλός πολυκόπτης τροφίμων.

Ιδανικό για άλεση φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών και άλλων τροφών, το μπλέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού σας, μέχρι και των ενδιάμεσων σνακ. Χρειάζεται, απλώς να καθαρίσετε τα τρόφιμα και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν μέσα στην κανάτα του μπλέντερ γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε διαφορετικά σκεύη.

Πρόκειται για μία συσκευή που μπορείτε να έχετε πάντα πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Κατασκευαστής

Sencor

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
SBU 7878BK
Ισχύς
1500 W
Χωρητικότητα
1,5 lt
Γυάλινη Κανάτα
Όχι
Smoothie Maker
Ναι
Θρυμματισμός Πάγου
Ναι
Φορητό Μπλέντερ
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

mtougelidou
5
4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αυτό το blender το είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι καθώς χρειαζομουν κάτι πολύ δυνατό επειδή φτιάχνω smoothies,βούτυρα ξηρών καρπών, και γενικότερα θέλω να αλεθω σκληρές τροφές και είχα βαρεθεί να καίω τα κλασικά multi του εμπορίου που κοστίζουν φυσικά πολύ λιγότερο. Το έχω λατρέψει,φτιάχνω καθημερινά smoothies για εμένα και το παιδί μου και πρόσφατα έφτιαξα και αλεύρι από βρώμη καθώς είχα ξεμείνει.
Τώρα στα "αρνητικά" είναι ότι επειδή αλεύρι φουλ ο,τι βάζεις μέσα,χρειάζεται να προσθέσεις αρκετό υγρό στοιχείο,πχ γάλα,νερό κλπ.
Επίσης καμιά φορά βλέπω ότι δεν δημιουργεί κενό αέρος γιατί σηκώνω την ταπα και δεν ακούγεται αέρας να βγαίνει οπότε ή κάτι κάνω λάθος ή δεν ξέρω τι φταίει.
Και τέλος τα δύο ποτηράκια που έχει για την αποθήκευση των smoothies είναι υπερβολικά μεγάλα για μένα που αποθηκεύω μικρές ποσότητες smoothies γιατί δε μπορώ να πιω ολόκληρο αυτό το ποτήρι. Θα προτιμούσα επομένως να έχει τα δύο αυτά ποτήρια σε διαφορετικά μεγέθη,δηλαδή ένα μεγάλο και ένα μικρό.
Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό και αν εφαρμόζεις τις οδηγίες και το συντηρείς σωστά, δηλαδή σχολαστικό πλύσιμο κλπ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Μακάρι να κρατήσει τσι για πολύ καιρό ακόμα.

  • Ισχύς
  • Μέγεθος κανάτας
  • Ευκολία χρήσης
  • Βάρος
  • Καθαρισμός
  • Ποιότητα κανάτας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μετριος Θόρυβος
Σου φάνηκε χρήσιμη;

tkin73
1
16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το μπλέντερ έχει μια φλάντζα στεγανωσης στην βάση του που χωρίς αυτή δεν στεγανώνει και δεν μπορείς να αλεσεις κάτι που γίνεται υγρό, η οποία όσο και καλά να την βάλεις μπορεί να πεταχτεί και να την κόψει από την πρώτη χρήση!
Πρέπει πριν από κάθε χρήση να τσεκαρεις και να τοποθετείς ξανά σωστά την φλάντζα αλλιώς την διαλύει.
Ήδη σε 2 μήνες μου έχει κοπεί 2 φορές! Την πρώτη μου την έστειλαν χωρίς χρέωση τώρα δεν υπάρχει και ΘΑ έρθει για να την παραγγείλω.
Το μπλέντερ είναι καλό και δυνατό κάνει και βούτυρα ξηρών καρπών αλλά μόνο και μόνο για μια φλάντζα μπορεί να το έχεις διαρκώς παροπλισμένο.
Edit 21/10/2021: Μετά αλλη μια φλάντζα που κόπηκε η τριτη στην σειρά τον Αύγουστο και έκανε 2-3 βδομάδες να φερει το σερβις τωρα χάλασε ολο το μαχαίρι με την βάση του , μετά από ζόρισμα είναι η αληθεια, μασησε την πλαστικη βάση που βιδώνει το μαχαίρι. Το ζήτησα το ανταλλακτικο στο σερβις μου είπαν σε ένα μήνα και βλέπουμε... με λίγα λογια τραγική αντιπροσώπευση και έλλειψη ανταλακτικών. Το έχω 7 μήνες και το μισό διάστημα κάθεται περιμένοντας είτε την φλάντζα είτε ολοκλήρο το μαχαίρι. Μακριά ....

  • Ισχύς
  • Μέγεθος κανάτας
  • Βάρος
  • Σχετικά αθόρυβο
  • Καθαρισμός
  • Μέτριας δυσκολίας χρήση
  • Ποιότητα κανάτας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinos 85
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι τώρα απλά τα σπάει το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Φτιάχνω τα πρωινά ροφήματα από το βράδυ και την άλλη μέρα είναι λες και μόλις τα έφτιαξα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
    Ωστόσο για τον θόρυβο και οι Lamborghini κάνουν θόρυβο για formula 1 δεν το συζητώ...
    Εκεί το κατατάσσω...

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bserem
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει πολύ ωραίους χυμούς, smoothies, αλλά και φρουτόκρεμες για το μωρό. Πολύ καλύτερες από οτιδήποτε άλλο έχουμε δοκιμάσει σε blender/multi.

    Το κενό αέρος είναι πρακτικό, είτε τα ετοιμάζεις από το προηγούμενο βράδυ, είτε τα φτιάχνεις το πρωί και τα φυλάς μέχρι να ξυπνήσει το παιδί και να έρθει η ώρα να φάει (προσωπικά τα βάζω στο μπλέντερ όλα κομμένα και βγάζω τον άερα, πριν τα κάνω πουρέ).

    Το αρνητικό είναι η φλάτζα. Μπορεί να κοπεί και να αργήσει να βρεθεί ανταλλακτικό το οποίο κάνει 5ε. Πήρα μερικές έξτρα φλάντζες για να μην μείνουμε ποτέ με τη συσκευή άχρηστη.
    Αν δεν έχετε ντόπιο κατάστημα να σας εξυπηρετήσει, ο εισαγωγέας (Κουμπής) είναι πολύ εξυπηρετικός.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Filippos_Zervas
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το χρησιμοποιώ επαγγελματικα εδώ και δύο χρόνια για διάφορες παρασκευές και μπορώ να πω ότι δεν μ έχει απογοητεύσει ποτέ. Υφές σε πουρεδες, σάλτσες κτλ παρόμοιες του thermomix... Φτιάχνεις τα πάντα, πολύ κοφτερες λεπίδες και ανθεκτικές. Εύκολο στο καθάρισμα και πολύ πρακτικές οι κανάτες με το κενό αέρος. Μόνο μείον ο θόρυβος.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ελεωνο
    4
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χάλκινο

    Πολύ δυνατό Πολύ καλό πολλά προγράμματα απλά μεγάλο στο μέγεθος οπότε δεν μπορείς να το έχεις στον πάγκο σου, επίσης μου έπεσε το ένα σεικερ από τα χέρια κ έσπασε το καπάκι

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gfkalymnos
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χάλκινο

    Το λαστιχο της κανατας εγινε χιλια κομμάτια μετά από χρήση 5 ημερών. Ειναι ενα συχνο φαινομενο από ότι κατάλαβα από τον αντιπρόσωπο. Μου το άλλαξαν και παλι μετα από λίγες μέρες εγινε το ιδιο τωρα εδω και ένα μήνα περιμένουμε ανταλλακτικά....
    Επίσης ένα από τα κλιπς του μίξερ δεν κατεβαίνει εύκολα για να κουμπώσει η κανάτα!
    Κριμα... για τι πραγματικά ειχα ενθουσιαστεί απο την χρηση του στην αρχη...

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Ποιότητα κανάτας
    • Καθαρισμός
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • grigrisvgl79
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χρυσό

    Άψογο! Το έχω 10 μήνες με καθημερινή χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα!
    Το χρησιμοποιώ για παρασκευή smoothie με παγωμένα φρούτα.
    Επίσης χρησιμοποιώ και τα δοχεια με τη χρήση του κενού αέρος κάθε μέρα για να παίρνω ένα smoothie στο γραφειο ως μεσαίο γευμα. Λειτουργούν άψογα! Tip για όποιον τα χρησιμοποιεί: θέλει καλό καθάρισμα η λαστιχένια τάπα του δοχειου μετά από τη χρήση για να μη χάνει αέρα στην επόμενη χρηση.
    Για τα άλλα προγράμματα της συσκευης (σούπες κ.α.) δεν εχω εικόνα.
    Πλύσιμο μετά τη χρήση: λίγο σαπούνι, λίγο νερό 1' σε όποιο πρόγραμμα και έτοιμο!
    Κάποιοι σχολιάζουν τον θόρυβο αλλά δεν υπάρχει μπλεντερ που να μην κάνει. Ο θόρυβος είναι φυσιολογικός.
    Πολυ καλή η κανάτα που είναι πλαστική και όχι γυάλινη, την κάνει πολύ πιο εύκολη στη χρήση αφού είναι πιο ελαφριά.
    Επίσης σαν design είναι πολύ όμορφο!
    Εν κατακλείδι θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματα του και το προτείνω ανεπιφύλακτα!

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Labros_Chassiotis
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Με εξαίρεση το ότι είναι αρκετά θορυβώδες στην χρήση αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία του. Σίγουρα θα το πρότεινα αξίζει τα χρήματα του!

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marios_Kougiou
    3
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ

    Κάηκε με 3 φορες χρηση για σμουθι στις 10 μέρες και μας το αντικατέστησαν με νέο διαφορετικού χρώματος λόγω έλλειψης. Απογοητευτικό να χαλαει τόσο εύκολα. Γενικά η εταιρία βγάζει ποιοτικά πράγματα αλλα εδώ κάτι πάει στραβά. Στις οδηγίες ωστόσο λέει για μέγιστη χρήση τα 3 λεπτα, εμας κάηκε με 50 δευτερόλεπτα χρήση παρασκευής σμουθι. Απαράδεκτο κατ εμέ το 3λεπτο, Άλλα μπλέντερ χωρίς κενά αέρος κλπ με μισή τιμή τα ζοριζεις υπερβολικά και δεν κάνουν κιχ....

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μιλάμε για ένα εξαιρετικό μίξερ που κάνει τα smoothies οικιακή υπόθεση! Με πολλές λεπίδες, δύναμη και πολλά προγράμματα, σου λύνει τα χέρια! Το αγόρασα κι εγώ σε προσφορά Black Friday περίπου 90€ όπου πραγματικά αξίζει. Σε κάθε περίπτωση και τιμή πάντως θα ικανοποιήσει απόλυτα γιατί είναι ένα ποιοτικό προϊόν κ πιστεύω οτι θα αντέξει κ στον χρόνο με συνετή χρήση φυσικά.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gregnerantzis
    4
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Από το μπλέντερ έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν δίνω 5 αστέρια γιατί το ένα από τα δυο σέικερ που δίνει μαζί μου έπεσε σε χαλί από ύψος τσέπης και έσπασε το σημείο που φαίνεται στην φωτογραφία.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geokaral
    3
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    όταν αλέθεις ξηρούς καρπούς , πχ για φυστικοβούτυρο, κάνει ένα "τακ" και τινάζεται ολόκληρο προς τα πάνω. Δοκίμασα με πολύ πιο λίγους ξηρούς καρπους αλλά το ίδιο. Ετσι, καταστράφηκε το πλασικό που κομπλάρει το κόμπλερ. Φυσικά μου το αλλαξαν, αλλά και το καινούργιο κάνει το ίδιο. Με δυο λόγια, λόγω της "αντίστασης" των ξηρών καρπών, οι λεπίδες δυσκολεύονται και το κόμπλερ πηδάει ένα δόντι!!! Κανείς δεν ξέρει να μου πει τι φταίει... Σε όλες τις αλλες λειτουργίες του είναι πάρα πολύ καλο

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Sgouros
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αγοράστηκε σε προσφορά απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων πρό 3μήνου. Πολύ δυνατό μπλέντερ, κορυφαίο στην κατηγορία του, τα μαχαίρια του είναι κοφτερά και πολτοποιούν τα πάντα. έχει και 2 μικρότερα "σάκερ" τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για ατομική χρήση. με την συσκευή του κενού αέρος κατά την χρήση παρατήρησα ότι τα φρούτα δεν "σκουραίνουν" όσο χωρίς αυτήν, η γεύση παραμένει ίδια. ο θόρυβος που κάνει είναι ανεκτικός χωρίς να ενοχλεί ιδιαίτερα. για οικιακή χρήση μόνο, δεν δοκίμασα μεγάλες ποσότητες όπως σάλτσες. συνιστώ ανεπιφύλακτα αγορά του μπλέντερ σε πτώση τιμής. το αγόρασα 90 ευρώ σε προσφορά από άλλο πλανήτη.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • despoina_ger95
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Πολύ καλό μπλέντερ με πολύ ωραίο αποτέλεσμα και υφή στα σφουθι . Το χρησιμοποιώ και τι τις κρέμες των μωρών μου έχει λύσει τα χέρια είναι η αλήθεια . Η κανάτα δεν είναι γυάλινη οπότε είναι πιο εύκολη στο χειρισμό και πιο ελαφριά

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Γενικά είναι πολύ ωραίο και συμφωνώ με τις περισσότερες θετικές κριτικές. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι ενώ φαίνεται να είναι καλά βιδωμένος ο πάτος με τις λεπίδες, αρκετές φορές βγάζει υγρά από αυτό το σημείο κατά την λειτουργία και πρέπει να το καθαρίσεις αμέσως. Ίσως δεν το βιδώνω καλά ή να θέλει αλλαγή το λάστιχο. Πάντως είναι πολύ πρακτικό για σούπες, χυμούς, μίγματα (πχ pancakes), κρέμες κλπ.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Agamemnon Kleidaras
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    χτυπάει τα πάντα ειδικά κατεψυγμένα φρούτα τα κάνει λιώμα πάρτε το με κλειστά ματια.
    επανέρχομαι μετά από 14μηνες δουλεύει σαν την πρώτη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Σχετικά αθόρυβο
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mak1973
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Πολυ καλο μηχανημα δυνατο και ευκολο στην χρηση του
    Μεγαλες κανατες, το μονο παραπονο οτι τους χυμους τους κανει σχεδον ζελε, θελει πολυ υγρο για να βγει Σαν κανονικος χυμος.
    Κατα τα αλλα αγορα στα 90 ευρω λογο black Friday.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • omiros.nxs
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Αγορασμενο απο προσφορα Black friday!! Πρέπει να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Έχει και λειτουργία αφαίρεσης αέρα στην περίπτωση που θέλεις να καταναλώσεις τα smoothie σου την επόμενη μέρα για να διατηρηθούν φρέσκα..

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι ένα πολύ δυνατό μπλέντερ, καθαρίζει παν-εύκολα (λίγο νερό και σαπούνι μέσα στο δοχείο, ελάχιστο blend και ξέπλυμα), έχει διάφορα mode για την κατάλληλη παρασκευή και βολεύουν πολύ τα δύο ποτηράκια για να κάνεις σμούθι και γενικά να μπλεντάρεις μικροπράγματα.

    Είναι επίσης στιβαρή κατασκευή και ποιοτική αλλά θα δείξει πόσο θα αντέξει και τι προβλήματα θα βγάλει, αν βγάλει, στο μέλλον.

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna Neo
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε μπλέντερ. Είναι το τρίτο blender μου, τα προηγούμενα (αλλες μαρκες) χάλασαν και σκέφτηκα καλύτερα να πάω σε κάποιο πιο ακριβό αλλά ποιοτικό. Αυτοματοποιημένο, ασφαλές, υπερβολικά δυνατό.
    Φτιάχνουμε σμουθι το βραδυ, βγαζουμε τον αερα και την επομενη μερα εηακολουθει να εχει πολυ ωραια γευση, εκτος απο τη μεγαλη κανατα εχει και δυο μικροτερα δοχεια στα οποια παλι εφαρμοζεται η συσκευη κενου αερος. .
    Ναι τα 150 ευρώ είναι πολλά, αλλά για οοοολα αυτά που προσφέρει για καθημερινή χρήση και την ποιοτική κατασκευή του τα αξίζει!

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χρυσό

    Πολύ καλό, εύκολο στη χρήση, η διάταση των προϊόντων χωρίς αέρα πολύ καλή....

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    • Ποιότητα κανάτας
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Σχετικά αθόρυβο
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    • Θορυβώδες
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χάλκινο

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μετριος Θόρυβος
    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
    • Μετριος Θόρυβος
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    • Ισχύς
    • Μέγεθος κανάτας
    • Ευκολία χρήσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Σχετικά αθόρυβο
    • Ποιότητα κανάτας
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

123 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες