Κατασκοπεία στην αρχαία Ελλάδα
Βιβλία Ιστορίας

Κατασκοπεία στην αρχαία Ελλάδα Κωδικός: 191947

Οι περισσότεροι ιστορικοί έχουν σε μεγάλο βαθμό αγνοήσει το ρόλο της πολιτικής και στρατιωτικής κατασκοπείας στην αρχαία Ελλάδα, παρ' ότι από την πιο πρώιμη περίοδο της ελληνικής ιστορίας υπάρχουν...

Δες όλη την περιγραφή

Οι περισσότεροι ιστορικοί έχουν σε μεγάλο βαθμό αγνοήσει το ρόλο της πολιτικής και στρατιωτικής κατασκοπείας στην αρχαία Ελλάδα, παρ' ότι από την πιο πρώιμη περίοδο της ελληνικής ιστορίας υπάρχουν πολλά παραδείγματα κατασκοπείας καθώς και άλλων μορφών συλλογής πληροφοριών. Τα πολυάριθμα κατορθώματα των ηρώων που καταγράφονται στην Ιλιάδα και στην Οδύσσεια...

Δες όλη την περιγραφή
7,40
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 7,16 €

Περιγραφή

Οι περισσότεροι ιστορικοί έχουν σε μεγάλο βαθμό αγνοήσει το ρόλο της πολιτικής και στρατιωτικής κατασκοπείας στην αρχαία Ελλάδα, παρ' ότι από την πιο πρώιμη περίοδο της ελληνικής ιστορίας υπάρχουν πολλά παραδείγματα κατασκοπείας καθώς και άλλων μορφών συλλογής πληροφοριών. Τα πολυάριθμα κατορθώματα των ηρώων που καταγράφονται στην Ιλιάδα και στην Οδύσσεια περιλαμβάνουν πράξεις κατασκοπείας και ανατρεπτικές δραστηριότητες.

«Από πολλές απόψεις, το καλύτερο παράδειγμα μυστικού πράκτορα είναι ο Οδυσσέας, ο γιος του Λαέρτη. Ο πολυμήχανος Οδυσσέας, αριστοτέχνης της μεταμφίεσης, κατάσκοπος, δολιοφθορέας και άσος στο ψέμα, αποτελεί το υπόδειγμα για τους μελλοντικούς επαγγελματίες των μυστικών αποστολών».

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αρχαία Ελλάδα - Ιστορία
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
166
Έτος έκδοσης
2001
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες