Bosch Κολωνάτο Δράπανο PBD 40 με Ισχύ 710Watt

Bosch Κολωνάτο Δράπανο PBD 40 με Ισχύ 710WattΚωδικός: 1934346

Το σταθερό δράπανο PBD 40 προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ακρίβειας και άνεσης. Ανάγνωση της ταχύτητας και του βάθους τρυπήματος στην ψηφιακή οθόνη ή γύρισμα του κουμπιού από κάτω για συνεχόμενες

Δες όλη την περιγραφή

Το σταθερό δράπανο PBD 40 προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ακρίβειας και άνεσης. Ανάγνωση της ταχύτητας και του βάθους τρυπήματος στην ψηφιακή οθόνη ή γύρισμα του κουμπιού από κάτω για συνεχόμενες ρυθμίσεις της ταχύτητας.

Δες όλη την περιγραφή
337,99
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+38,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 334,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    337,99 €

  2. 414,55 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    337,99 €

  4. 379,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    415,90 €

  6. 395,19 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    390,37 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    355,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    334,80 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    337,99 €

  11. 599,75 €

  12. 391,72 €

  13. 493,50 €

  14. 468,66 €

  15. 352,01 €

  16. 369,86 €

  17. 355,59 €

  18. 344,97 €

  19. 470,39 €

Περιγραφή

Το σταθερό δράπανο PBD 40 προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό ακρίβειας και άνεσης. Ανάγνωση της ταχύτητας και του βάθους τρυπήματος στην ψηφιακή οθόνη ή γύρισμα του κουμπιού από κάτω για συνεχόμενες ρυθμίσεις της ταχύτητας. Προσφέρει έναν ταχυσφιγκτήρα για τη συγκράτηση ακόμη και στρογγυλών υλικών, ενώ ένα τσοκ ακριβείας χωρίς κλειδί επανασφίγγει αυτόματα το τρυπάνι για πρόσθετη άνεση. Διαθέτει ένα κιβώτιο 2 ταχυτήτων, παρέχοντας υψηλή ισχύς στην πρώτη ταχύτητα (σχέση) και υψηλή ταχύτητα στη δεύτερη ταχύτητα (σχέση) για τέλειες προσαρμογές στο υλικό. Είναι ιδανικό για τη χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών σε ξύλο, μέταλλο και αλουμίνιο. Διαθέτει φωτοδίοδο (LED), λέιζερ, Bosch Electronic, μεγάλη πλάκα εργασίας και οδηγό παραλλήλων.

Χαρακτηριστικά

  • Ονομαστική ισχύς: 710 W
  • Ονομαστικές στροφές (1η ταχύτητα/2η ταχύτητα): 200 – 850 / 2.500 min-1
  • Τύπος λέιζερ: 650 nm, <1 mW
  • Μέγιστη διάμετρος τρυπήματος σε χάλυβα: 13 mm
  • Μέγιστη διάμετρος τρυπήματος σε ξύλο: 40 mm
  • Περιοχή σύσφιγξης τσοκ 1,5 – 13 mm
  • Διαδρομή τρυπήματος: 90 mm

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κολωνάτο Δράπανο
Ισχύς
0,71 kW

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 8
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+4Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • nikos_ziakas9236
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γενικότερα καλό αλλά…. Το τσοκ είναι για 1,5mm τρυπάνι και όχι για 1mm βρήκα τον κωδικό της AEG 4032364266 από την ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε το οποίο το κατασκευάζει η ROHM για την AEG το άλλαξα και έλυσα το πρόβλημα μου με το πάχος του τρυπανιού αλλά και την ελαχιστοποίηση στο τζόγο!!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ιωάννης Χ.
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρώτη δοκιμή σήμερα 3/11 και πραγματικά είναι εξαιρετικό. Πολυ καλή ποιότητα κατασκευής ! Θα επανέλθω στις επόμενες δοκιμές !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas_Glentzakis
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    είχα ένα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ το οποίο θεωρούσα άριστο μια και δεν είχα χρησιμοποιήσει άλλο μέχρι να καεί. Πήρα το bosch και απλά είναι σε άλλο επίπεδο, εκεί που το παλιό κόλλαγε όταν τρυπαγα σίδερα, αυτό τα διαπερνά για πλάκα. Μια φορά που κόλλησε το τρυπάνι απλά το έσπασε από την δύναμη. το λέιζερ είναι φανταστικό και η στρογγυλή λαβή εμένα με βόλεψε αμέσως. Η "μέγγενη" που έχει πιάνει γερά και σταθερά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick.bou
    5
    29 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγαπητοί φίλοι του skroutz.gr σήμερα έγιναν τα τεστ και πέρασε με βαθμολογία 98/100
    Α)έγραψα πριν από μισό μήνα ότι έχει μικρο-ανοχές το τσοκ αλλά στο σχεδιασμό κάθετων δαπανών αυτή η ανοχή είναι αβαντάζ γιατί ..οταν σε μια μεταλλική Επιφάνια ποντάρουμε με την πόντα όπως προβλέπεται πριν από το τρύπημα μετά πρέπει να κοντράρουμε στην πόντα το τρυπάνι μας τωρα για να κεντράρει στο 100/100 πρέπει να έχεις μεγέθυνση στο σημείο της πόντας..ετσι και έκανα ….πείρα το τρίποδο τοποθέτησα το κινητό μου πάνω στο τρίποδο και έκανα ζουμ x30 έβλεπα το σημείο πονταρίσματος x30 κατέβασα το τρυπάνι μου 3mm στην πόντα και εκεί φάνηκε το ατού του μικρο-ανοχικού τσοκ μόλις κατέβασα το τρυπάνι αυτό μόνο του φυλακίστηκε στο ποντάρισμα και κατέβαινε διορθώνοντας την οποία απόκλιση από το σημάδεμα κάθετα στην πόντα …230 στροφές και έκοβε βούτυρο
    Β) μετά ξετρυπισα με 8mm τρυπάνι και πάλι αυτή η μικρή απόκλιση διόρθωσε το κεντράρισμα και το τρυπάνι κεντραρίστηκε μόνο του και κατέβηκε βούτυρο …μετά απο μετρήσεις που έκανα στον ανταπτορα για την προσαρμογή τσοκ τόρνου 160mm έπρεπε να κάνω την τελευταία κοπή με τρυπάνι 9mm και πάλι μόνο του μικρο διόρθωσε το τρυπάνι στο κατέβασμα και έκανε την κοπή ακριβέστατη κέντρο του κέντρου 99.9% εκεί κατάλαβα οτι αυτές η μικρές ανοχές του τσοκ είναι πραγματικά το Α και το Ω.
    ΤΕΛΙΚΟΣ..εκανα τον ανταπτορα και προσάρμοσα το τσοκ μάρκας SA NOU 160mm με απόκλιση μετρημένη με ρολόι εκατοστού του χιλιοστού με μέτρηση 1/100 του χιλιοστού !!!!!!! Ούτε με κοπτικό λέιζερ δεν θα ειχα τέτοια απόκλιση σε λίγες ώρες θα ανεβάσω και φωτογραφίες να το δείτε….απο μένα πέρνει άριστα γιατί α) 3 χρονια εγγυηση β) στιβαρη κατασκευη γ)λειζερ και μηχανισμος φωτισμου δ)ταχυτητες ηλεκτρονικες χωρις μεταβλητα γραναζωματα απο 230 στροφες το λεπτο μεχρι 2500 ε)εργονομικο με μπρατσο στερεωσης αντικειμενου προς κατεργασια ζ)φωλια σωληνωσεων για κεντραρισμενα τρυπηματα σε σωληνες …..και η)πανεμορφο και πραγματικα στιβαρο απο 1.5mm τρυπανι μεχρι 13mm σε μεταλλο και μεχρι 40mm σε ξυλο…..!! ξεχασα επισεις με ηλεκτρονικο μετρητη στο καντραν με ενδειξη βαθους κοπης ευκρινεστατη μεγαλη οθονη και με μεγιστο βαθος κοπης!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • g.arampas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άριστο... σέ όλα. Αξίζει 100% με μεγάλη ευκολία στην χρήση και άριστα αποτελέσματα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimvamvakas
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πολύ ευκολότερο στη χρήση από τα συνηθισμένα κολωνάτα, μιας και αλλάζει ταχύτητες στη στιγμή χωρίς ιμάντα, έχει τσοκ χωρίς κλειδί, στοπ που ρυθμίζει αμέσως χωρίς να χρειάζεται να μετρήσεις, αλλάζει εύκολα το ύψος και έχει και μεγάλη διαδρομή. Το θέλω για ξύλα, αλλά και λάμα 2χιλ την τρύπησε σαν βούτηρο. Επίσης πίστευα οτί θα έκανε περισσότερο θόρυβο αλλά έπεσα έξω. Σαν αρνητικό βάζω το βάρος στη λαβή μιας και κατεβαίνει ολόκληρο και όχι μόνο το τσοκ και αν θες να εκμεταλευτείς ολόκληρη τη διαδρομή χρειάζεσαι και δεύτερο χέρι στη λαβή, ή να τη πιάσεις από πολύ χαμηλα.
    Έχω κάνει και review στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Rxv_lEa7A9Q&t=350s&ab_channel=EmpnoiaCraftsandDIY

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gs85
    5
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πριν περιγράψω, να αναφέρω οτι το δουλευω με ξυλο. Οχι απλα πεύκο κι έλατο, που ειναι μαλακα ξύλα, αλλα σκληρά οπως καρυδια, καστανιά, βελανίδια κα.

    Εξαιρετικό, απο τα εργαλεία που χαίρεσαι να χρησιμοποιείς. Η ευκολία στην αλλαγή των ταχυτήτων, στην ρύθμιση βάθους και η σταθερότητα του, το κανουν να αξίζει 100% τα χρήματα του.
    Πολυ βασικό θετικό του, η διαδρομή τρυπήματος, που ειναι 9 εκατοστά. Κανένα αλλο κάθετο δράπανο αυτής της κατηγορίας δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικό.
    Σχετικά με την δυναμη θα αναφέρω το εξής: με τρυπάνι forstner, διαμέτρου 4 εκατοστών, τρυπάει οτι ξυλο εχω χρησιμοποιήσει. Φυσικά παντα με τον σωστό τροπο χρήσης αυτών των τρυπανιων, δηλαδή αργή ταχύτητα και λίπανση με κερι (για τα σκληρά ξύλα). Εννοείται με ποιοτικά τρυπάνια (εγω χρησιμοποιώ wolfcraft, υπαρχουν σαφώς πολυ καλυτερα).

    Αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάθετο δράπανο, ασχολείστε σοβαρά με κατασκευές ξύλου κι έχετε περιορισμένο budget, θα πρότεινα αντί των συνηθισμένων της κατηγορίας 150-200€, να κάνετε υπομονή και να πάρετε αυτο. Την διαφορά στα χρήματα την παίρνετε πίσω κατα πολυ παραπάνω σε ποιότητα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δημητρης Σακ.
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μεγαλη ακριβεια στο τρυπημα με ενδειξη δεκατου του χιλιοστου κατα την ωρα της εργασιας.Καταλληλο για μιρκρομεσαιες κατασκευες. Αρκετα ευχαριστημενος με το μηχανημα μεχρι στιγμης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    Είναι ακριβώς αυτό που περίμενα. Πολ΄θ καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για ερασιτέχνες είναι πολύ καλό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

53 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
john_vtec_m

Σε περίπτωση που πάει να μαγκώσει κατά το τρύπημα, έχει κάποιου τύπου "συμπλέκτη" ή ασφάλεια, αν δεν σπάσει η λάμα του τρυπανιού, μην κουρέψει κάτι από μέσα? Ευχαριστώ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)