GrillEye GE0001 Ψηφιακό Θερμόμετρο BBQ με Ακίδα και Bluetooth
Θερμόμετρα Κουζίνας

GrillEye GE0001 Ψηφιακό Θερμόμετρο BBQ με Ακίδα και BluetoothΚωδικός: 19390667

Το Bluetooth του GrillEye σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία της ψησταριάς σας από 100m απόσταση, χωρίς ενοχλητικές αποσυνδέσεις. (Η πραγματικά μεγάλη εμβέλεια Bluetooth (έως 100μ...

Δες όλη την περιγραφή

Το Bluetooth του GrillEye σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία της ψησταριάς σας από 100m απόσταση, χωρίς ενοχλητικές αποσυνδέσεις. (Η πραγματικά μεγάλη εμβέλεια Bluetooth (έως 100μ απόσταση) μετριέται σε ανοιχτό χώρο σε ευθεία χωρίς εμπόδια.)

Το GrillEye περιλαµβάνει 2 θερµόµετρα επαγγελµατικών προδιαγραφών, φτιαγµένα από αλουµίνιο υψηλής...

Δες όλη την περιγραφή
70,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 70,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 70,00 €

Περιγραφή

Το Bluetooth του GrillEye σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία της ψησταριάς σας από 100m απόσταση, χωρίς ενοχλητικές αποσυνδέσεις. (Η πραγματικά μεγάλη εμβέλεια Bluetooth® (έως 100μ απόσταση) μετριέται σε ανοιχτό χώρο σε ευθεία χωρίς εμπόδια.)

Το GrillEye® περιλαµβάνει 2 θερµόµετρα επαγγελµατικών προδιαγραφών, φτιαγµένα από αλουµίνιο υψηλής ποιότητας, καθώς και 2 κλιπ για µέτρηση θερµοκρασίας αέρα, τα µόνα πιστοποιηµένα στην αγορά από το FDA για ασφαλή χρήση µε το φαγητό.

Για κάθε συνδεδεµένο θερµόµετρο, το GrillEye® εµφανίζει, ταυτόχρονα, την τρέχουσα καθώς και την επιθυµητή θερµοκρασία, χρησιµοποιώντας 2 δείκτες LED, ώστε να ξέρετε τί “τρέχει” µε το φαγητό σας ακόµα κι όταν δεν εχετε το κινητό στο χέρι.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψηφιακό
Χρήση
BBQ
με Ακίδα
Ναι
Ασύρματο
Όχι
με Bluetooth
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Yannis_Anagnostou
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εξαιρετικο θερμομετρο σε πολυ καλη τιμη απο ελληνικη εταιρεια. τεχνικα αρτιο, με 2 ακιδες στο πακετο και αρκετα ευχρηστο application. εκει που χανει σε αισθηση, οχι σε λειτουργεια σαν προιον ειναι στο φινιρισμα, το πλαστικο στην πλατη ειναι φτηνο και η συσκευασια μεσα ειναι λεπτο λευκο φτηνιαρικο πλαστικο με μια στραβοκομμενη φωτοτυπια και το application ναι μεν δουλευει σωστα αλλα φαινεται πως δεν υπαρχει UX designer στην εταιρεια, το interface ειναι φτιαγμενο απο IT manager. Αυτα τα σχολια απλα ελπιζω να τα διαβασει καποιος στην εταιρεια για δικη τους βελτιωση και επιτυχια στο εξωτερικο, γιατι τεχνικα ειναι αψογο και προσιτο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolaos_Kanakis
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια χαρα. Στα 57 ευρω που το βρηκα σε προσφορα πολυ καλο! Με 2 ακιδες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από I Love BBQ

    • Ευκολία χρήσης
    • Αξιοπιστία μετρήσεων
    • Καθαρισμός
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη