Tescoma Handy Πατατοκόπτης Πλαστικός Χειροκίνητος
Κόπτες Μαγειρικής

Tescoma Handy Πατατοκόπτης Πλαστικός ΧειροκίνητοςΚωδικός: 19397708

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 26 x 14 cm
  • 2 Λεπίδες
  • Πλαστικός
24,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 6 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 24,90 €

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Πατατοκόπτης
Υλικό
Πλαστικός
Χειροκίνητος
Ναι
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Τον αγόρασα πριν δω τις κριτικές. Μέχρι στιγμής παραδόξως έχει κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει, και έχει κόψει σωστά. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την αντοχή στο χρόνο. Το σώμα του εκτός ότι είναι από λεπτό πλαστικό, καθόλου συμπαγές που κάμπτεται εύκολα στην πίεση που δέχεται για την κοπή, επίσης το σημείο που κουμπώνει ο μοχλός στο σώμα του κόφτη με έναν επίσης πλαστικό πείρο, έχει αρκετά χιλιοστά 'παίξιμο', και δεν κινείται γραμμικά πάνω-κάτω. Είναι δεδομένο πως είναι θέμα χρόνου να σπάσει και να αχρηστευθεί.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • standreou77
    1
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έσπασε στη δεύτερη χρήση. Η πατάτα στράβωσε τον μεταλλικό κόφτη καθώς περνούσε. Όχι, δεν εκανα κάποιο λάθος, μια μικρή πατάτα ήταν. Δεν αξίζει τα λεφτά του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • G__Mar_
    1
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ο τρίτος πατατοκόφτης που αγόρασα σε αυτά τα επίπεδα τιμής. Τελικά δεν κόβει τις πατάτες. Και για να μην παρερμηνευτώ, έχω καταλάβει πολύ καλά πως πρέπει να κόβεις σωστά την πατάτα σε μια τέτοια συσκευή. Ευτυχώς που πλήρωσα λίγα για να τον αγοράσω. Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκεται στην ποιότητα των λεπίδων αυτών των συσκευών, οι οποίες λυγίζουν η ξεκολλάνε όταν τις πιέσεις περισσότερο για να περάσει η πατάτα! Τελικά το ζητούμενον (πριν καταλήξουμε σε επαγγελματικό πατατοκόφτη που ξεκινάει από 90€ αλλά κάνει τέλεια τη δουλειά), είναι οι πολύ καλές (γερές και κοφτερές) λεπίδες και η 100% μεταλλική κατασκευή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη