AEG Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 78x52εκ.
Εστίες Κουζίνας

AEG Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 78x52εκ.Κωδικός: 19430287

Μαγειρέψτε κάθε συστατικό στην εντέλεια με την επαγωγική εστία 9000 SensePro. Ο ασύρματος αισθητήρας φαγητών μετρά την κεντρική θερμοκρασία των στερεών και των υγρών υλικών, ώστε να μπορείτε να...

Δες όλη την περιγραφή

Μαγειρέψτε κάθε συστατικό στην εντέλεια με την επαγωγική εστία 9000 SensePro. Ο ασύρματος αισθητήρας φαγητών μετρά την κεντρική θερμοκρασία των στερεών και των υγρών υλικών, ώστε να μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, ακόμη και να κάνετε sous-vide. Είναι ο προσωπικός σας sous chef.

Δες όλη την περιγραφή
1.609,00
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+35,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.609,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.695,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    1.699,00 €

  3. 1.749,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    1.749,00 €

  5. 1.489,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    1.749,00 €

  7. 1.615,00 €

  8. 1.748,00 €

  9. 1.609,00 €

  10. 1.660,00 €

  11. 1.570,00 €

  12. 1.489,00 €

Περιγραφή

Μαγειρέψτε κάθε συστατικό στην εντέλεια με την επαγωγική εστία 9000 SensePro®. Ο ασύρματος αισθητήρας φαγητών μετρά την κεντρική θερμοκρασία των στερεών και των υγρών υλικών, ώστε να μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, ακόμη και να κάνετε sous-vide. Είναι ο προσωπικός σας sous chef.

Τελειοποιήστε το μαγείρεμα. Στην ακριβή θερμοκρασία με τον αισθητήρα φαγητού

Τελειοποιήστε κάθε πιάτο με τον ασύρματο αισθητήρα φαγητού. Ο ασύρματος αισθητήρας ανιχνεύει θερμοκρασίες με ακρίβεια ενός βαθμού και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις στις εστίες. Η μέτρηση και η διατήρηση της θερμοκρασίας είναι τόσο ακριβείς, που μπορείτε ακόμη και να κάνετε sous-vide.

Τα κουμπιά χειρισμού Color Touch μιλούν τη δική σας γλώσσα

Η διεπαφή χρήστη Full Color Touch παρέχει βήμα προς βήμα καθοδήγηση και ζωντανή ανατροφοδότηση, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σας διδάσκει ακόμη και πώς να κάνετε sous vide. Προχωρήστε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο.

Συνδυάστε 2 ζώνες μαγειρέματος με το Bridge

Η λειτουργία Bridge συνδυάζει δύο ζώνες μαγειρέματος μαζί για να χωρέσει οποιοδήποτε μεγάλο ή μακρύ τηγάνι. Με τις ίδιες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και ώρας, οι συνδεδεμένες ζώνες είναι ιδανικές όταν μαγειρεύετε για δείπνα ή μεγαλύτερες γιορτές.

Hob2Hood: Ένας απορροφητήρας «HANDS-FREE»

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει την εστία και τον απορροφητήρα. Ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα με βάση τη θερμότητα, χωρίς να κουνήσετε το δακτυλάκι σας. Για ισχυρή εξαγωγή κατά το ψήσιμο. Και πιο αθόρυβη εξαγωγή στο σιγοβράσιμο.

Κάθε ζώνη μαγειρέματος, χρονομετρημένη ξεχωριστά

Μόλις χρησιμοποιείται μια ζώνη μαγειρέματος, ο χρονοδιακόπτης της, μπορεί να προσεγγιστεί γρήγορα και βολικά μέσω της οθόνης αφής. Δεν χρειάζεται εναλλαγή μενού ή άλλων ζωνών. Κι επειδή κάθε γεύμα μπορεί να χρονομετρηθεί με ακρίβεια, εξασφαλίζεται ο απόλυτος έλεγχος της διαδικασίας μαγειρέματος.

Κατασκευαστής

AEG

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
IAE84881FB

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
4
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Όχι
Smart
Όχι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
4,4 cm
Πλάτος
78 cm
Βάθος
52 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
75 cm
Βάθος Εντοιχισμού
49 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη