Πτώση τιμής -48%Deepcool RGB 350 LED Strip Multi Color with Remote Control
Case Accessories

Deepcool RGB 350 LED Strip Multi Color with Remote Control Κωδικός: 19609403

Έγχρωμη ταινία LED RGB με τηλεχειριστήριο, για κουτιά υπολογιστών. Τοποθετήστε την στο εσωτερικό του κουτιού και αλλάξτε πλήρως την εμφάνιση του. 

Δες όλη την περιγραφή

Έγχρωμη ταινία LED RGB με τηλεχειριστήριο, για κουτιά υπολογιστών. Τοποθετήστε την στο εσωτερικό του κουτιού και αλλάξτε πλήρως την εμφάνιση του. 

Δες όλη την περιγραφή
27,50
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 12,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 27,90 €

  2. 34,90 €

  3. 27,50 €

  4. 28,40 €

  5. 11,90 €

  6. 27,50 €

  7. 25,99 €

  8. 25,50 €

  9. 25,50 €

  10. 25,50 €

  11. 26,19 €

  12. 12,50 €

  13. 12,10 €

Περιγραφή

Έγχρωμη ταινία LED RGB με τηλεχειριστήριο, για κουτιά υπολογιστών. Τοποθετήστε την στο εσωτερικό του κουτιού και αλλάξτε πλήρως την εμφάνιση του. 

Διαθέτει μαγνητικές επαφές για την απευθείας τοποθέτηση του στο μεταλλικό πλαίσιο του κουτιού, προσφέροντας πάνω από 100.000 ώρες λειτουργίας.

Είναι εξαιρετικά εύκαμπτο και μπορεί να κοπεί ανάλογα με τις διαστάσεις του κουτιού. Επιπρόσθετα το τηλεχειριστήριο σας παρέχει διάφορες επιλογές φωτισμού και εφέ.

Κατασκευαστής

Deepcool

Χαρακτηριστικά

Είδος
LED Strip

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 25
  2. 4
  3. 2
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • anastasiskasagiannis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ποιοτικοτατο,ευκολη εγκατασταση,ανετο στο cable managment,πολυ καλα χρωματα..στην αρχη φαινονταν πολλα τα χρηματα που κοστιζε...μετα ομως καταλαβα οτι αξιζε...μαγνιτικες οι led ταινιες οχι αυτοκολλητο βαζεις βγαζεις σε διαφορετικα σημεια οσες φορες θες!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gerakofwlias
    3
    3 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιήσαμε σε ένα build που μπορείτε να δείτε εδώ: https://youtu.be/UgNcS6lwocM
    O controller είναι υπερβολικά ογκώδης!!!
    Είναι κανονικός controller λεντοταινίας εμπορίου που απλά τον έχουν βάλει να παίρνει τα 12V που χρειάζεται από μόλεξ.
    Τα στατικά χρώματα είναι αρκετά ωραία και έχει πολλά να διαλέξεις ενω μπορείς να αλλάξεις και τη φωτεινότητα.
    Τα εφέ του είναι απλά απαίσια, όλα είναι ενοχλητικά γιατί αλλάζουν υπερβολικά γρήγορα, δεν έχει κανένα μονόχρωμο εφέ στυλ breathing και τέτοια. Α επίσης τα εφέ του είναι όλα σχεδόν το ίδιο...
    Το μόνο του καλό είναι ότι με 10-15 ευρώ κάνετε το PC σας ντισκο χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείτε παραπάνω ή να αλλάξετε ανεμιστήρες.
    Επίσης η λεντοταινία έχει μόνο μαγνήτες και όχι μαγνήτες+ταινία διπλής οπότε αν θέλετε να τη βάλετε ανάποδα θα κρατιέται με το ζόρι και αν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mitsos_D

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά τέλειο...!!
    Εύκολο στην εγκατάσταση και στην σύνδεση με το τροφοδοτικό.
    πολύ φωτεινά led.
    Κάνει το pc πολύ άμορφο!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SodiumChloride
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα λεντάκια είναι ΤΕΛΕΙΑ.
    Κάνουν το pc πολύ πιο όμορφο και φαίνονται τα κομμάτια κάτι που ήθελα. Έχει πολλά χρώματα και μερικά modes. Τα μαγνητάκια που τα κάνει να κολλάν στο pc είναι αρκετά δυνατά μπορώ να πω. Τέλος, το τηλεκοντρόλι πιάνει από μεγάλη απόσταση, κάτι που βολεύει καθώς δεν χρειάζεται να προσπαθησεις να πιάσει το σήμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mikelis_Visilias
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι απιστευτο μπορω να πω οτι ειναι το καλητερο προιον που εχω πιασει στα χερια σε λεδ. Ειναι ακρος ποιοτικο ακομα και η συσκευασια. Σου δινει μια προεκταση για την μια λεδ τενια την οποια την τοποθετητε μακρια απο τον μετασχιματιστη η αλλη ειναι σε οκ μηκος. Βγαζουν παρα πολυ ωραιο φως και ποιοτικο και με πολλα μοδς. Το προτεινο ανεπιφυλακτα!!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gosh@
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κατέχω στα χέρια μου εδώ και δύο εβδομάδες την λεντοταινία deepcool rgb 350 έχω να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή και βγάζει πάρα πολύ πίστα τα χρώματα της, για την τιμή της θα την πρότεινα σε όποιον θέλει να πάρει μία badget λεντοταινία για τον υπολογιστή, συνδέεται με ένα molex καλώδιο πολύ εύκολα στο τροφοδοτικό του υπολογιστή σας , επίσης είναι μαγνιτική και δεν χριάζετε να μπλέκεις με κόλες και ζελοτέιπ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Diakopanagiotis
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι όλα τα λεφτά !!! Δίνει εντελώς διαφορετικό λούκ στο PC Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Βέβαια οι μαγνήτες δεν βοήθησαν καθόλου αλλά έκανε καλή δουλειά το πιστόλι σιλικόνης χωρίς να αφήσει στίγματα ή να δείχνει άσχημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antony_T
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπεροχος δυνατος φωτισμος με πολλες επιλογες χρωματον οι μαγνητες ειναι δυνατοι κοντρα στην βαρυτητα δεν πεφτουν η led ταινιες. Το εχω συνδεσει με extension cable στην μιτρικη το δουλεψα και με το remote control ειναι αριστο!
    EDIT 21/06/21: Η LED ταινιες δουλεουν αψογα σε καθημερινη χρηση σχεδον ολη μερα ανεμενες χωρις κανενα απολυτος θεμα στο λευκο χρωμα μονιμα αναμενες, παρατηρισα οταν καθαριζα τον υπολογιστη και κουνουσα τα καλωδια και μετα αναψαν τα χρωματα δεν ηταν σωστα δηλαδη παταγα το μπλε και γινοτανε πρασινο και αντιστοιχα στα αλλα χρωματα το συμπερασμα ηταν οτι δεν εκαναν καλη επαφη η συνδεσεις αυτο λυθηκε αμεσα τοποθετοντας απο κατι fan της coolermaster που εχω πιαστιρακια για τετοιες συνσεσεις και ειναι στεθερο χωρις προβλημα στους χρωματισμους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • cmvag
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εύκολη τοποθέτηση. Με δικό τους controller με διάφορες επιλογές και αρκετά χρώματα. Συνδέεται κατ' ευθείαν στο τροφοδοτικό και δεν πιάνει header στην mobo. Σε μεταλλικό κουτί cougar mx330-g κολλάνε εύκολα και είναι σταθερά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ciaran
    2
    8 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή ήμουν αρκετά ευχαριστημένος, έχει λίγα χρώματα και όχι πολλούς συνδυασμούς αλλά για τα λεφτά του είναι υπέρ-αρκετά.
    Άλλα + :
    Controller, εύκολη τοποθέτηση.

    Tώρα ο λόγος που του δίνω 2 αστέρια.. (Κανονικά 1 θα έβαζα αλλά χρησιμοποιείται και έτσι και λόγο της χαμηλής τιμής του έβαλα 2)

    1 - 1μισι μήνα μετά χωρίς καν να το έχω πειράξει πήγα μια μέρα να αλλάξω χρώμα και έχει κολλήσει το κόκκινο που χρησιμοποιούσα και δεν σβήνει ακόμα και αν πατήσω το off.
    Με αποτέλεσμα να "χαθούν" τα μισά χρώματα γιατί πχ. όλα τα μπλε τώρα είναι αποχρώσεις του μοβ, το κίτρινο - πορτοκαλί κλπ.
    Επίσης αν θέλω να το σβήσω τελείως πρέπει να το αποσυνδέσω από το τροφοδοτικό..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vale_Lee
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 αστέρια λόγω καλωδίων και μόνο. Από μόνα τους οι ταινίες led έχουν μικρό καλώδιο. Δεν σου παρέχει κάποια προέκταση παρά μόνο μια προέκταση για το module το δικό του. Σε περίπτωση που θες να το ενώσεις απευθείας πάνω στα rgb headers της μητρικής, θα πρέπει να μπουν προεκτάσεις (πάντα βέβαια ανάλογα που θες να τα τοποθετήσεις στο κουτί). Εγώ λόγω ότι ήθελα να τα βάλω απευθείας πάνω στην μητρική πήρα ένα splitter για rgb headers που το χρησιμοποίησα σαν προέκταση. Θα έπρεπε να παρέχουν 2 προεκτάσεις απ την στιγμή που διαφημίζουν ότι λειτουργεί με όλες τις μητρικές που έχουν rgb headers. Από εκεί και πέρα σαν φωτισμός είναι μια χαρά. Το λευκό είναι κλασσικά προς το ψυχρό. Έχουν και μαγνήτη πίσω οι ταινίες οπότε η εγκατάσταση είναι εύκολη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitrios.G
    4
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    4 αστέρια διότι δεν έχει μακρύ καλώδιο ή έστω μια επέκταση καλωδίων η οποία είναι απαραίτητη για σωστό cable management

    Η σύνδεση με την Motherboard μου (MSi) ήταν plug and play και δουλεύει άψογα με το Mystic Light. Οι μαγνήτες είναι οκ και η τοποθέτηση πανεύκολη. Το φως δυνατό και υπεραρκετό ακόμα για για Ultra Tower οπως το Cosmos.

    Αν θα το αγοράσετε,πάρτε 2 επεκτάσεις RGB αρσενικό-θηλυκό και εαν το συνδέσετε εκτός Motherboard, πάρτε ενα ανταπτοράκι από SATA σε MOLEX για να μην τραβάτε έξτρα καλώδιο απο το τροφοδοτικό μόνο και μόνο για αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiannisKts13
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική λεντοταινία, περιέχει δύο μέσα οπότε μπορείτε να τις τοποθετήσετε εσείς όπως ακριβώς θέλετε. Είναι μαγνητικές και στον δικό μου σταθερό "κόλλησαν" εξαιρετικά μέσα στο κουτί χωρίς να χρειαστεί κανένα αυτοκόλλητο όπως άλλες. Πολύ δυνατός φωτισμός που μπορείς να τον αυξομειώσεις από το χειριστήριο (αν θυμάμαι καλά έχει 3-4 διαβαθμίσεις). Τέλος έχει κάποια modes (Flash, Strobe, Fade, Smooth) για τους πιο λάτρεις αυτών των εφέ. Και μην ξεχνάμε Deepcool, εγγύηση !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostas_zournas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι παραπολυ ωραια ledοταινια και αξιζει τα λεφτα της εχει πολλα χρωματα και ειναι πολυ ευκολη η τοποθετηση της

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andrew_Del

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά της είναι πάρα πολύ καλή επιλογή.! Εύκολη στην τοποθέτηση και φανταστικό το αποτέλεσμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex.Moonwalker
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι καλύτερο για RGB LED!!
    Όλο το σετακι είναι έτοιμο χωρίς να χρειάζεσαι έξτρα controllers και καλώδια κτλ κτλ. Το συνδέεις και Έφυγες.
    Ο φωτισμός ικανοποιητικός και σχετικά με τα χρωματικά αρκετά έντονα με ακριβές χρώματα. Επίσης έντονη φωτεινότητα και πανεύκολη τοποθέτηση που οφείλετε στην μαγνητικοτητα της ταινίας. Χειρισμός μέσω του τηλεκοντρόλ διαφορετικά εάν θέλετε να το συνδέσετε μέσω του RGB LED header της motherboard θα χρειαστώ διαφορετική προσέγγιση στην καλωδίωση.
    Το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη του Rainbow effect που μπήκε πρόσφατα στην "μόδα".
    Σε σχέση τιμής-ποιότητας 1000% αξιζει. Τσαμπα πραγμα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vickytlfn
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι τέλειο που έχει μαγνήτες γιατί μπορώ να του αλλάζω θέσεις όποτε νομίζω πως σε κάποια άλλη γωνία του κουτιού θα ταίριαζε καλύτερα. Στην εγκατάσταση είναι πολύ εύκολο κι αν επιλέξεις να το συνδέσεις πάνω στη μητρική, τότε οι ρυθμίσεις γίνονται από πρόγραμμα κι όχι από το μικρό τηλεχειριστήριο. Οι επιλογές του είναι ικανοποιητικές, δεν περίμενα κάτι περισσότερο και σίγουρα θα το πρότεινα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anastasis_Safras
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχει επιλογή να γίνει πιο αργή ή πιο γρήγορη η αλλαγή των χρωμάτων όταν είναι σε mode (strobe,flash,fade,smooth). Απλά μετά την επιλογή του mode πατάς το κουμπί που ανεβάζει τη φωτεινότητά (όσες περισσότερες φορές το πατήσετε τόσο πιο γρήγορα θα γίνεται η αλλαγή), αντίστοιχα για να γίνει πιο αργή πατάτε το κουμπί που μειώνει τη φωτεινότητα, είναι τα δύο κουμπάκια πάνω από τα κουμπιά R (red) και G (green) αντίστοιχα. Μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσεις δουλεύουν κανονικά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Some_Random_Guy_666_whatareudo
    4
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    θετικα: φωτεινότητα , χρωματα , εχουν μαγνητες και η εγκατάσταση ειναι πολυ απλη
    αρνητικα : οι ρυθμισεις fade , smooth , flash δεν ειναι οπως τις περιμενα , δηλαδη κανουν cycle τα 3 ή 5 βασικα χρωματα σε γρηγορο flashing η fading.
    δεν εχει επιλογη για smooth εναλλαγή ή rainbow effect
    οποτε στο τελος καταλήγεις να εχεις 1 χρωμα την φορα σε static mode για να μην παθεις επιληψία

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Makis_Beast
    5
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλές οι ταινίες το μόνο αρνητικό είναι ότι πάνω από ένα μέτρο δεν πιάνει το remote εξαρτάτε και που θα τοποθετήσετε το δέκτη εγώ το έβαλα στο κάτω μέρος του κουτιού και μου έπιανε από 1 το πολύ 2 μέτρα αλλά καταταλα αξίζει τα λεφτά του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PROGY
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυνατος φωτισμος,αρκετα χρωματα. Τα χρωματα αλλαζουν και με το χειρηστηριο και αμα το συνδεσετε απευθειας στη μητρικη με προγραμμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλά είναι. Το βύσμα σύνδεση με την ταινία δεν εφαρμόζει καλά και είναι ευαίσθητο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο δυνατος φωτισμος

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πολύ καλο για τα λεφτά του και κάνεις ότι θέλεις με τους χρωματισμούς

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλή λεντοταινία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τέλειο, αξίζει και με το παραπανω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πολυ ευκολη τοποθετηση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πολυ καλο εχει πολυ δυνατο φωσ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ωραίο για pc απλώς θα προτιμούσα να είχε πολύχρωμο style κατά τα άλλα είναι υπέροχο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

155 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nug__s

Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε η εγκατάσταση και αν υπάρχει περίπτωση να μου κάψει το pc όταν τα συνδέσω

Andrew_Del

Είναι πολύ εύκολο και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζημιά.

Eythymis_Tsogias

Ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που την έχουν πάρει αν έχει πιν για μητρική για να αλλάζουν τα χρώματα από πρόγραμμα χωρίς το κοτρολερ

vstamati

Οχι , ο controller που ελεγχει τα δυο RGB strips δεν εχει συνδεση με την μητρικη.

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες