Sony Full Frame Φωτογραφικός Φακός FE 35 mm f/1.8 Σταθερός για Sony E Mount Black
Φακοί Φωτογραφικών Μηχανών

Sony Full Frame Φωτογραφικός Φακός FE 35 mm f/1.8 Σταθερός για Sony E Mount BlackΚωδικός: 19721167

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντούρα Φακού: Sony E
  • Φορμά Μηχανής: Full Frame
  • Εστιακή Απόσταση: 35mm
  • Μέγιστο Διάφραγμα: f/1.8
Δες όλη την περιγραφή
499,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 499,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    499,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    499,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    499,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    619,00 €

  5. 755,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    499,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    499,00 €

  8. 499,00 €

  9. 548,99 €

  10. 1.044,80 €

  11. 729,21 €

  12. 599,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    619,00 €

  14. 1.267,95 €

  15. 769,84 €

  16. 950,65 €

Περιγραφή

Πλήρους καρέ, γρήγορη, μικρή και ελαφριά

Παρόλο που αυτός ο γρήγορος φακός F1,8 έχει βάρος μόλις 280 g (9,9 oz.) και μέγεθος μόνο 65,6 mm x 73 mm, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που τον καθιστά μια θαυμάσια επιλογή για κάθε χρήση, είτε φωτογράφιση είτε δημιουργία ταινιών. Είναι ένας φακός πλήρους καρέ, αλλά ταιριάζει και σε σώματα APS-C προσφέροντας εστιακή απόσταση ισοδύναμη με 52,5 mm, ιδανική για πορτραίτα και στιγμιότυπα.

Υψηλή ανάλυση σε όλο το εύρος της εικόνας

Ένα ασφαιρικό στοιχείο είναι στρατηγικά ενσωματωμένο στην προηγμένη σχεδίαση αυτού του φακού, ώστε να αποτρέπει την οπτική απόκλιση και να πετυχαίνει υψηλή ανάλυση μέχρι τα άκρα της εικόνας. Επίσης, διατίθεται ομαλή αποεστίαση φόντου (bokeh) όταν χρειάζεται, που υποστηρίζεται από έναν μηχανισμό κυκλικού διαφράγματος 9 λεπίδων, ο οποίος συνεισφέρει στη ρεαλιστική αποεστίαση φόντου (bokeh).

Αξιόπιστη παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σε κάθε περίσταση

Η εστίαση είναι καίρια για το ρηχό βάθος πεδίου στο μεγάλο διάφραγμα F1,8. Η αθόρυβη, γρήγορη απόκριση και η υψηλή ακρίβεια του γραμμικού μηχανισμού του συστήματος οδήγησης της αυτόματης εστίασης αυτού του φακού εξασφαλίζουν εστίαση με ακρίβεια όχι μόνο για στατικές εικόνες, αλλά και για ταινίες όπου χρησιμοποιείται ταλάντωση ("wobbling") για λεπτομερή, συνεχή έλεγχο της εστίασης.

Πλησιάστε για εντυπωσιακά κοντινά πλάνα

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,22 m (0,73 ft.) και η μέγιστη μεγέθυνση 0,24x καθιστούν αυτόν τον φακό χρήσιμο για κοντινά πλάνα, καθώς και για γενική φωτογράφιση και δημιουργία ταινιών. Διατηρείται υψηλή οπτική απόδοση σε κοντινή ακτίνα, παρέχοντας την ποιότητα που απαιτείται για τη δημιουργία εκπληκτικών εικόνων από επιτραπέζια θέματα, λουλούδια και πολλά άλλα.

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης

Ένα κουμπί διατήρησης της εστίασης που έχει τοποθετηθεί σε πολύ βολική θέση δεν προσφέρει μόνο εύκολο χειρισμό της διατήρησης της εστίασης, αλλά μπορείτε να αντιστοιχίσετε σε αυτό μια πληθώρα άλλων λειτουργιών από ένα μενού στο οποίο έχετε πρόσβαση από το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Στο κουμπί διατήρησης της εστίασης μπορείτε να αντιστοιχίσετε λειτουργίες, όπως την εμφάνιση γραμμών πλέγματος για βοήθεια κατά τη σύνθεση, την προσαρμογή της ισορροπίας λευκού και άλλες λειτουργίες που υποστηρίζουν την αποδοτική και ευέλικτη λήψη φωτογραφιών.

Εύκολη εναλλαγή μη αυτόματης/αυτόματης εστίασης

Ο διακόπτης λειτουργίας εστίασης που επιτρέπει άμεση εναλλαγή ανάμεσα στην αυτόματη και τη μη αυτόματη λειτουργία εστίασης μπορεί να προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα κατά τη λήψη θεμάτων ή κατά τις συνθήκες λήψης που απαιτούν λεπτομερή, μη αυτόματη προσαρμογή της εστίασης.

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης διασφαλίζει ότι ο δακτύλιος εστίασης ανταποκρίνεται άμεσα και γραμμικά στους λεπτούς χειρισμούς, κατά τη μη αυτόματη εστίαση. Η περιστροφή του δακτυλίου εστίασης μεταφράζεται απευθείας στην αντίστοιχη αλλαγή εστίασης, έτσι ώστε ο έλεγχος να είναι άμεσος και ακριβής.

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία παρέχει την αξιοπιστία που απαιτείται για εξωτερική χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Standard
Είδος
Σταθερής Εστιακής Απόστασης
Τύπος Αισθητήρα
Full Frame
Μέγιστο Διάφραγμα (f)
1.8
Ελάχιστο Διάφραγμα (f)
22
Διάμετρος Φίλτρου
55 mm
Εστιακή Απόσταση
35 mm
Βάρος
228 gr
Mount
Sony E
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Σταθεροποίηση Εικόνας
Όχι
Autofocus (AF)
Ναι
3D
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • kotsos4u
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ίσως ο πιο basic και must have φακός για έναν επαγγελματία φωτογράφο . Αποτελεί μια ιδανική υλοποίηση από την Sony . Στα 35mm δεν έχει αντίπαλο ο συγκεκριμένος φακός . Άριστη απόδοση χρωμάτων , sharp από πολύ ανοιχτά διαφραγματα και ταχύτατος .
    Για κάποιον που θέλει να μπει στον κόσμο των primes θα έλεγα ότι «η ζωή ξεκινάει στα 35mm» . Πρόκειται για το εστιακό μήκος περίπου των ματιών μας και είναι ιδανικός για ρεπορτάζ . Σίγουρα θα βοηθήσει την μάτια και την αντίληψη των πραγμάτων που συμβαίνουν μέσα από το οφθαλμοσκοπιο σας .

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stelios tsipis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τι να πει κάνεις για αυτό το υπέροχο φακουδακι!;
    Σχεδόν όλα είναι όπως πρέπει να είναι, af καταπληκτικό κυρίως στην παρακολούθηση του θέματος είναι φανταστικό, απεικόνιση χρωμάτων πάρα πολύ καλή, πολύ οξύς, εστιάζει πολύ κοντά σχεδόν "μάκρο" , υπερ-μικρος, υπερ-ελαφρυς, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αθόρυβος, η τιμή είναι απλά "γελοία" , τον αγοράσα πριν 2 χρόνια για 400€ καινούργιο με μια έκπτωση που είχα επειδή πήρα 4 φακούς μαζεμένους και νιώθω ότι (έκλεψα εκκλησία). Πραγματικά είναι ένας φακός που κάθε βίντεο λήπτης και φωτογράφος πρέπει να έχει στην συλλογή του από κάθε άποψη.
    Ένας από τους αγαπημένους μου σταθερούς φακούς.
    Ίδια ακριβώς ποιότητα εικόνας και γενικά ίδιος φακός σε μεγαλύτερο εστιακό μήκος είναι ο 85αρης 1.8, που και αυτός αξίζει το κάθε ευρώ.

    Καλές λήψεις και να περνάτε όμορφα!!

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tikos79
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένας υπέροχος και ευχάριστος φακός για να έχεις πάντα πάνω σου. Ωραία απεικόνιση χρωμάτων οξύς και το autofocus γρήγορο και αξιόπιστο. Η κατασκευή του στιβαρή και αρκετά προσεγμένη. Ο 50αρης 1.8 (πολύ καλός για τα χρήματα του) σε σχέση με αυτόν κατασκευαστικά φαίνεται υποδιεστερος . Επίσης είναι και αθόρυβος ... Αξίζει τα χρήματα του.

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ksanthoulis
    5
    18 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δοκιμασμένος σε πολλά σενάρια τόσο βίντεο όσο και φωτογραφίας σε a7iii ,a7c ,vex vg30,a6300.
    Παρόμοια αποτελέσματα ,διαφορετικά color science (camcorder,mirrorless gen 2,3,4) όπως η αισθητική του φακού (render) η οποία δεν μπερδεύεται με κανέναν άλλο φακό άλλης μάρκας ή και ίδιας .(παρόμοια αποτελεσματα είδαμε μονο στους sony 85mm f1.8 fe και sony g 20mm f1.8 με πολύ μικρές χρωματικές διαφορές)
    Οξύς από το f1.8 , χρωματικές αποκλίσεις ελάχιστες σε κροπ (aps c) σώματα μόνο(διάφορα σενάρια και ρυθμίσεις),καλός έλεγχος flares, με φίλτρα ND και Cpl μικρή διαφορά στην απεικόνιση χρωμάτων ,τεράστια όμως στην ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο ειδικά σε τοπία,αντανακλάσεις,νερά κ.α.
    Εστίαση κοντινή από 20 περίπου εκατοστά! , αστραπιαία δίχως μπερδέματα είτε σε af s ,afc ,zone κτλ. , responsive speed af κ.α.(κατά την δική σας προτίμηση και περιβάλλον λήψεων)
    Παρακολούθηση θέματος και αποκριση που μάλλον σε προδιαθέτει για flagship mirrorless τύπου α9 , α1 ,siii ,a7r series ( όπου με focus hold είναι ακριβές 90% περίπου σε χαμηλό ,μέτριο φωτισμό)
    Σε gimbal ,zhiyun weebill ,ronin sc με οποιαδήποτε fullframe sony σου λύνει τα χέρια και δημιουργεις γρήγορα όλα τα γυρίσματα με εμπιστοσύνη του af στο 95% των σεναρίων.(linear focus system)
    Ένα ελαφρύ και συμπαγές σύνολο με κορυφαία εμπειρία χρήσης με θετικό τον af/mf διακόπτη και το μπουτον που το παραμετροποιήσεις σε όποια λειτουργία επιθυμείς..
    Η ροδέλα φόνους πολύ καλή με καλή αντίσταση προς το μαλακό όμως.
    Η απεικόνιση του είναι απλά εξαιρετική.
    Αναπνοή εστίασης ελάχιστη σε pull focus ή σε εναλλαγή κοντινό /μακρυνό θέμα με af.
    Όποιος 35ρης σε αυτά τα χρήματα τώρα και με το cashback θεωρώ πως είναι υποδεέστερος.
    Μόνο ο tamron 35 εστιάζει πολύ κοντά αλλά ο μηχανισμός εστίασης αργος και θορυβώδης(stepper) στα μισά χρήματα και f2.8 .render χρωμάτων περίεργα (έχω κριτική στον συγκεκριμένο στο skroutz)

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sit.lordla
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ γρήγορο auto focus, πολύ ελαφρύς και βολικός φακός. Σαν ποιότητα εικόνας πολύ καλός αλλά όχι εξαιρετικός. Τέλειο σύνολο με την a7c για φωτογραφία δρόμου.
    Κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του, αλλά αν δεν έχετε θέμα με το βάρος, υπάρχουν κι άλλοι 35άρηδες με περίπου ίδια τιμή στο σύστημα που αξίζουν την προσοχή σας.

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chris keim
    4
    17 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πακέτο με Α7iii κυρίως για χρήση video αλλά ισχύουν και για την φωτογραφία τα παρακάτω , από την ώρα που κούμπωσε δεν έχει βγει από πάνω. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα του στα 535 όχι όμως και στα 800 που βλέπω ότι φτάνει. Ανάλογα φυσικά και για την χρήση που προορίζεται ο κάθε φακός, πιστεύω ότι τα 35mm σε γενικές γραμμές είναι ένα ιδανικό πεδίο για να μπει κάποιος στους prime φακούς, ούτε πολύ wide με παραμορφώσεις κτλ ούτε και σχετικά κλειστός να σε περιορίζει όπως πχ ο 55 mm +. Θα ήθελα να έχει περισσότερη προστασία από υγρασία κτλ αλλά οκ, δεν το θεωρώ λόγο μη αγοράς. Ωραίο bokeh και sharp εικόνα ακόμα και στο f1,8 (φυσικά υπάρχουν και καλύτεροι αλλά είναι και πολύ πιο ακριβοί).Σε σχέση πχ με τον νέο G 1,4 θα τον προτιμούσα και πάλι από την άποψη ότι με τα μισά λεφτά παίρνεις κατα προσέγγιση παρόμοια αποτελέσματα σε ποιότητα ενώ σε κάποιους τομείς όπως βάρος και ελάχιστη εστιακή απόσταση αυτός υπερτερεί κιόλας του πολύ ακριβότερου G master 1,4. Συμπέρασμα, versatile φακός, value for money, compact σχεδίαση και βάρος, αθόρυβο και γρήγορο auto focus (βασικό για το video) που καλύπτει τον κάτοχο από street Photography, astro έως και κάλυψη μυστηρίων (σε κάποια κομμάτια τουλάχιστον που δεν είναι απαραίτητος ένας zoom).

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αθόρυβος
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα autofocus (AF)
    • Απεικόνιση χρώματος
    • Οξύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)