Echo Φυσητήρας Χειρός Βενζίνης 25.4cc
Φυσητήρες / Απορροφητήρες Κήπου

Echo Φυσητήρας Χειρός Βενζίνης 25.4ccΚωδικός: 1989062

Φυσητήρας χειρός της εταιρείας Echo με βενζινοκινητήρα κυβισμού 25.4cc. Χρησιμοποιείται για καθαρισμό εξωτερικού χώρου όπως κήπος, δρόμος, πάρκο και βεράντα από πεσμένα φύλλα, υπολείμματα φυτοφραχτών ή του γκαζόν και άλλου είδους ρυπών που μπορούν να αφαιρεθούν με εφαρμογή αέρα χάρη στην ευκολία πρόσβασης που διαθέτει σε δύσβατα σημεία και γωνίες....
Δες όλη την περιγραφή

330,00
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 330,00 €

Περιγραφή

Φυσητήρας χειρός της εταιρείας Echo με βενζινοκινητήρα κυβισμού 25.4cc. Χρησιμοποιείται για καθαρισμό εξωτερικού χώρου όπως κήπος, δρόμος, πάρκο και βεράντα από πεσμένα φύλλα, υπολείμματα φυτοφραχτών ή του γκαζόν και άλλου είδους ρυπών που μπορούν να αφαιρεθούν με εφαρμογή αέρα χάρη στην ευκολία πρόσβασης που διαθέτει σε δύσβατα σημεία και γωνίες. Ενδείκνυται για απαιτητική ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση λόγω αυτονομίας σε τροφοδοσία και μεγάλης διάρκειας εργασίας. Μπορεί να παράξει αέρα όγκου 600m³/h και ταχύτητας 305(km/h) για να καθαρίσει μεγαλύτερες επιφάνειες απομακρύνοντας τα αντικείμενα πιο γρήγορα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ES-255ES

Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Βενζίνης
Τύπος
Χειρός
Βάρος
5,8 kg
με Ροδάκια
Όχι
με Ρύθμιση Έντασης
Όχι
Όγκος Παροχής Αέρα
600 m³/h
Ταχύτητα Αέρα
305 km/h

Χαρακτηριστικά Βενζίνης

Κυβισμός
25,4 cc

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)