Cool Mini Or Not Zombicide Invader
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Cool Mini Or Not Zombicide InvaderΚωδικός: 19924434

Είναι μία νέα εποχή εξερεύνησης και αναζήτησης, με την ανθρωπότητα να εξαπλώνεται στα άστρα. Μα μία πραγματικά αποτελεσματική και επαρκής πηγή ενέργειας είναι ακόμη μακριά. Εωσότου βρέθηκε το Xenium...

Δες όλη την περιγραφή

Είναι μία νέα εποχή εξερεύνησης και αναζήτησης, με την ανθρωπότητα να εξαπλώνεται στα άστρα. Μα μία πραγματικά αποτελεσματική και επαρκής πηγή ενέργειας είναι ακόμη μακριά. Εωσότου βρέθηκε το Xenium στον PK-L7. Αυτή η ουσία, θαμμένη μέσα στο εσωτερικό του πλανήτη, ήταν φτιαγμένη για να φέρει την επανάσταση στο ταξίδι στο διάστημα, και η ανθρωπότητα...

Δες όλη την περιγραφή
109,99
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 109,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 109,99 €

Περιγραφή

Είναι μία νέα εποχή εξερεύνησης και αναζήτησης, με την ανθρωπότητα να εξαπλώνεται στα άστρα. Μα μία πραγματικά αποτελεσματική και επαρκής πηγή ενέργειας είναι ακόμη μακριά. Εωσότου βρέθηκε το Xenium στον PK-L7. Αυτή η ουσία, θαμμένη μέσα στο εσωτερικό του πλανήτη, ήταν φτιαγμένη για να φέρει την επανάσταση στο ταξίδι στο διάστημα, και η ανθρωπότητα επιχείρησε να στείλει αποστολή για να το εξορύξει. Αυτές οι απόπειρες αγνοήθηκαν παθητικά από τους κατοίκους του πλανήτη. Μα, έπειτα, κάτι άλλαξε. Έγιναν βίαια, δολοφονικά τέρατα. Πλέον, η μάχη είναι για την επιβίωση στα έγκατα του διαστήματος. Στο Zombicide: Invader, οι παίκτες δουλεύουν ομαδικά, αν θέλουν να επιβιώσουν την εξάλειψη από τους φονικούς εξωγήινους. Κατά τη διάρκεια αρκετών αλληλοσυνδεδεμένων αποστολών, πρέπει να βρουν τον δρόμο τους μέσα σε τούνελ και κατεστραμμένα ορυχεία του πλανήτη, εξελίσσοντας τις ικανότητες τους στη διαδρομή, αναζητώντας εξοπλισμό και μένοντας πάντα ένα βήμα μπροστά από τους Xenos!

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Φαντασίας

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1-6
Ηλικία
10 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • George_Korkodilos
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κλασικό zombicide, με νέους ενδιαφέροντες μηχανισμούς όπως το concentrated fire με το οποίο μπορείς από πολύ νωρίς να αντιμετωπίσεις tanks και abominations.
    Καταντάει κουραστικό όπως και τα προηγούμενα της σειράς μετά από ένα σημείο και μετά όχι λόγω gameplay - ξέρεις εξαρχής οτι παίρνεις και τι περιμένεις σε βάθος - αλλά λόγω στίσε ξεστισε, 4-5 διαφορετικά mold για τα απλά ζόμπι... μπορεί να χρειάζονται στα άλλα zombicide , αλλα εδώ που μιλάμε για aliens είναι ένα και το αυτό.

    Κατά τα άλλα, ένα εξαιρετικό παιχνίδι για εισαγωγή στον κόσμο των σύγχρονων και "πολύπλοκων" επιτραπέζιων παιγνίων.

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη