Sage Barista Touch Impress Αυτόματη Μηχανή Espresso 1700W Πίεσης 15bar για Cappuccino με Μύλο Άλεσης Brushed Stainless Steel
Μηχανές Espresso

Sage Barista Touch Impress Αυτόματη Μηχανή Espresso 1700W Πίεσης 15bar για Cappuccino με Μύλο Άλεσης Brushed Stainless SteelΚωδικός: 20176587

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παροχή Καφέ: Κόκκοι
  • Τύπος: Αυτόματη
  • Πίεση: 15 bar

Αυτόματη μηχανή espresso Sage, κατάλληλη για άτομα που θέλουν με μία απλή διαδικασία να έχουν τέλειο καφέ.

Δες όλη την περιγραφή
1.299,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.299,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.299,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    1.299,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    1.299,90 €

Περιγραφή

Καθοδήγηση barista

Βήμα προς βήμα καθοδήγηση με ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο από το σύστημα Impress Puck System, ακριβής εκχύλιση & μεταξένιος απαλός μικροαφρός.

Σύστημα Impres Puck.

Έξυπνη δοσολογία, υποβοηθούμενη συμπίεση 10kg και αυτόματη διόρθωση της επόμενης δόσης για την επιλογή ενός ακριβούς puck, που ολοκληρώνεται με ένα barista twist 7º. Απλοποιεί τα βήματα που απαιτούνται για την άλεση, τη δοσολογία και τη συμπίεση για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού puck.

Εναλλακτικές ρυθμίσεις γάλακτος

Το Auto MilQ διαθέτει τρεις νέες εναλλακτικές ρυθμίσεις γάλακτος, οι οποίες ορίζουν το χρόνο και τη θερμοκρασία έγχυσης αέρα ανάλογα με τον τύπο γάλακτος που επιλέγετε.

Auto MilQ μικροαφρός χωρίς χέρια

Η αυτόματη λειτουργία σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του γάλους από 40ºC έως 75ºC και 8 επίπεδα ανάλογα με το γούστο σας. Παρέχει μεταξένια απαλό μικροαφρό με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μικροφυσαλίδες ανά ml που ενισχύει τη γεύση του καφέ και είναι απαραίτητο για την έκχυση latte art. Ή για πρακτική χειροκίνητη υφή όπως ένας barista.

Σύστημα θέρμανσης ThermoJet®

Το καινοτόμο σύστημα θέρμανσης ThermoJet επιτυγχάνει τη βέλτιστη θερμοκρασία εκχύλισης σε 3 δευτερόλεπτα. Έτοιμοι να φτιάξετε τον καλύτερο καφέ σας χωρίς αναμονή. Χρησιμοποιεί έως και 32% λιγότερη ενέργεια ετησίως σε σύγκριση με ένα σύστημα θέρμανσης Thermoblock. 

Εντυπωσιακή εικόνα αφής

Η βελτιωμένη οθόνη αφής σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα για να φτιάξετε τον τέλειο καφέ σας, όλα με το δάχτυλο σας. Απλά σαρώστε και επιλέξτε από τις 8 αγαπημένες προεπιλογές καφέ ή προσαρμόστε έως και 8 ροφήματα.

Κατασκευαστής

Sage

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
Αυτόματη
Παροχή Καφέ
Κόκκοι
Ισχύς
1700 W
Πίεση
15 bar
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
2 lt
Χρώμα
Γκρι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αφρογαλιέρα
Ναι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Wi-Fi
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Stelios_CHatzinikolaou6224

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όμορφη μηχανή καλός καφές αλλά αρνείται να συνεργαστεί η οθόνη του(κολλησε). Προς το παρόν την έχω πάει στην αντιπροσωπεία; και θα με ενημερώσουν.Η μηχανή αγοράστηκε αρχές Ιουλίου 2024. Όλον σχεδόν τον Αύγουστο λείπαμε...Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανταπόκριση τής αντιπροσωπείας όταν έχω ενημέρωση...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • prosperity
    5
    37 στους 38 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα το λέω εργαλείο και όχι καφετιέρα . Την έχω 3 μέρες και είμαι με το χαμόγελο . Λοιπόν ξεκινάω και λέω , από ομορφιά απλά στολίδι , και στην τουαλέτα να την βάλεις απλά θα ομορφύνει ο χώρος . Να αναφέρω ότι ξόδευα περίπου 100 ευρώ το μήνα για καφέδες . Μπορεί για κάποιον άλλον να μην είναι πολλά , για μένα όμως είναι αρκετά . Συνεχίζω , ποιότητα υλικών , είναι αυτό που λέμε ( ότι πληρώνεις παίρνεις ) . Δεν φαίνεται ψευτοκατασκευή , δεν τρίζουν τα πλαστικά και έχει αρκετό μέταλλο άρα αναφέρω ότι είναι βαριά . Το δοχείο που βάζεις τον καφέ είναι τόσο καλά μελετημένο , χωράει ακριβώς την κατάλληλη ποσότητα κόκκου καφέ ώστε ο καφές να μην χαλάει επίσης το καπάκι είναι από λάστιχο γύρο - γύρο και έτσι σφραγίζει καλά . Το δοχείο νερού χωράει πολύ νερό , έχει και μικρό φίλτρο μέσα , το οποίο κρατά 3 μήνες , στο site της sage έχει 15 ευρώ . Το πατητήρι του είναι όμορφο , έχει μαγνήτη στην κεφαλή του , το βάζεις στη βάση του και στέκεται γερά , το νιώθεις όταν πας να το βγάλεις . Οθόνη αφής και έγχρωμη παρακαλώ . Πάμε στην ουσία τώρα , περίμενα τον πρώτο καφέ χάλια , έλα όμως που όταν τον μύρισα και τον δοκίμασα χαμογέλασα και είπα <<ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?>> . Να επισημάνω ότι για να ετοιμάσεις τον καφέ είναι πανεύκολο , σε οδηγεί μόνο του . Το καϊμάκι που κάνει σε αφήνει άφωνο , το δε γάλα είναι εντυπωσιακό . Να πώ επίσης ότι ο θόρυβος που κάνει γενικά όταν φτιάχνεις καφέ είναι ευχάριστος . Σε γενικές γραμμές ο καφές που βγάζει το εργαλείο είναι copy paste με της καφετέριας . Δεν έχω να πώ κάτι αρνητικό , ελπίζω να αντέξει . Δεν θα αναφέρω άλλα , αν και έχει πολλά ακόμα να πώ . Πάντως για να καταλάβεις τον ενθουσιασμό μου , είναι η πρώτη μου μεγάλη αξιολόγηση σε κείμενο , ακόμα να αναφέρω ότι στο youtube αν δείτε δεν θα σας εντυπωσιάσει η εικόνα , αλλά όταν ανοίξεις το κουτί θολώνει το μυαλό σου από την χαρά . Ερώτηση ! Αξίζει να δώσεις 860 ευρώ ? Εγώ απαντώ , θα αγόραζα άλλες 10 τέτοιες να τις κάνω δώρο , και θα με σκέφτονταν όλη μέρα . ΧΑΧΑΧΑΧ.

    • Ποιότητα καφέ
    • Εύκολη χρήση
    • Καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χρόνος θέρμανσης συσκευής
    • Καϊμάκι
    • Αφρόγαλα
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gl_563

Αυτή δεν έχει τον μοχλό για το tamp στο πλάι αριστερά??

WATERFRESH

Καλησπέρα σας, ναι η μηχανή διαθέτει μοχλό για το tamp στο πλάι αριστερά, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή προφανώς το Skroutz απεικονίζει λάθος μοντέλο στην φωτογραφία

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)